Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen response! 5 mei besteld en bijna 3000,- afgerekend. Alleen items besteld die op voorraad waren. Deze website vermelde toen nog 10 werkdagen voor voorraad producten. Had dus uiterlijk 22 mei gel... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ich habe vor mehr als 4 Wochen Module im deutschen Shop des Unternehmens bestellt, welche ausdrücklich verfügbar sein sollten. Laut FAQ bedeutet das eine maximale Lieferzeit von 5 Tagen laut Seite. Na... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer aardige, behulpzame, geduldige en goedmoedige mensen. Eigenlijk willen ze wel alles voor je doen. Zonnepanelen mee? Zullen we ze even op een pallet laden? Ook nog even extra vastzetten? Even in j... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de equipamentos para energia solar

Nederland loopt achter. Dat mag wel duidelijk zijn als je kijkt naar de plannen voor 2023. GroothandelSolar is vooruitstrevend om Nederland een handje te helpen. Daarnaast willen wij graag het verschil maken in service. Helemaal in deze spannende tijden waarbij levering en voorraad voor grote problemen kunnen zorgen.

Informações de contato

3,0

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

129 avaliações

Respondeu a 12% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een toppers zijn dit

Wat een toppers zijn dit. Ze bieden alles voor mooie prijzen aan en leveren daarbij nog super service, wat wil je nog meer? Ik kan dit bedrijf ten harte aanbevelen!

2 de fevereiro de 2023

Resposta da Groothandelsolar

Dankjewel voor je mooie review!

Correct geholpen

Heel correct Meegedacht, snelle levering, goede hulp

2 de fevereiro de 2023

Dank voor je review!

Goed geregeld !

Zending van 48 panelen stond netjes klaar en ik werd super geholpen door de jongens op de loods. De nalevering wordt netjes nagestuurd in een paar dagen. Onze bouw kan beginnen 👍

1 de fevereiro de 2023

Resposta da Groothandelsolar

Goed om te horen! Laat ons maar even weten als de installatie klaar is👍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Erg behulpzaam

Erg behulpzaam. Weten waar ze het over hebben.

30 de janeiro de 2023

Resposta da Groothandelsolar

Dank voor je mooie review!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik wacht al een half jaar

Er zal vast veel goed gaan maar ik ga mij inmiddels wel heel veel zorgen maken. Begin augustus een bestelling geplaatst van 6 panelen met flatfix fusion oost/west opstelling. Panelen, omvormers etc is allemaal geleverd media oktober. Echter nog geen onderconstructie. Deze hadden leveringsproblemen. Ok goed, dat kan in deze oververhitte markt. Alleen inmiddels zijn we bijna in februari en ik heb het nog steeds niet. Ook hoor ik niks, als ik bel word gezegd dat er problemen mee zijn en op mail word niet geantwoord. Gekke is alleen dat op de site er staat 1 tot 5 werkdagen en ik ook andere sites zie waar ze wel leverbaar zijn. Mij bekruipt het gevoel dat er iets anders mis gaat op dit moment. Ik kan mij bijna niet voorstellen dat er sinds september vorig jaar geen flatfix meer wordt geleverd.

Update: inmiddels zijn de spullen binnen. Schijnbaar was een specifiek onderdeel heel lang niet leverbaar. Het was wel fijn geweest als ze daar wat meer/beter over gecommuniceerd hadden in het begin.

26 de janeiro de 2023

Resposta da Groothandelsolar

Hoi Jurgen, als het goed is hebben mijn collega's het met je opgelost. Hoop dat de bloemen nog in volle bloei zijn!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De snelheid met het leveren van de…

De snelheid met het leveren van de zonnepanelen en de vriendelijke mannen die de klus geklaard hebben.

18 de janeiro de 2023

Goed om te horen

De mensen werken snel en netjes

De mensen werken snel en netjes
Wil de klant het toch anders dan kan dat zonder gezeur en blijven vriendelijk

Heerlijke koffie gehad en zeer tevreden
Zeker een aanrader!!!

18 de janeiro de 2023

Resposta da Groothandelsolar

Dank voor je mooie review en kom gerust nog een bak koffie halen!

Super!

Hele scherpe prijzen.
Goed bereikbaar voor advies, technische vragen en om een afhaal afspraak te maken.
Bij t afhalen van panelen, 2 vriendelijke medewerkers. Erg beleefd en vooral zeer behulpzaam.

13 de janeiro de 2023

Resposta da Groothandelsolar

Daar streven wij naar. Dankjewel!

Top bedrijf!!

Alle medewerkers super klantvriendelijk! Zij kunnen 2 dingen tegelijk, de klant helpen met zonnepanelen inladen en eieren bakken voor de lunchpauze!
Dikke aanrader ga zo door!!

3 de janeiro de 2023

Resposta da Groothandelsolar

Haha, daar trainen onze mannen elke dag op. Bedankt voor je mooie review!

Klus Klaren

Snel, netjes duidelijke info en een goede prijs kwaliteit verhouding

13 de abril de 2022

Goed om te horen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prettig bedrijf met goede service!

Na een prettig contact en een duidelijke/nette offerte zijn vandaag de zonnepanelen met micro-omvormers geleverd en geïnstalleerd. Erg tevreden met het eindresultaat, zowel van de panelen op het dak als de installatie in de meterkast.

19 de dezembro de 2022

Resposta da Groothandelsolar

Mooie review. Dankjewel Hemmy!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.