Via Google op hun site terecht gekomen en vond het een mooi initiatief. Na het plaatsen van de bestelling ging er even wat mis, maar dit was zeer snel opgelost met ook nog wat extra kaartjes als exc... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Onlangs voor de tweede keer een partij kaarten besteld bij Fabienne van Grow a Wish. Vrolijke communicatie, snelle levering. Wij krijgen veel positieve reacties van onze klanten als zij een kaart ont... Ver mais
Onduidelijk wanneer de kaarten geleverd zouden worden. De korting die jullie aangeven bij een hoeveelheid kaarten zie ik niet terug. Mail gestuurd niets van gehoord.Telefonisch niet bereikbaar
Geweldig! Ik kan echt niet blijer zijn! Omdat ik momenteel op stage zit in het buitenland was het voor mij niet mogelijk om een persoonlijk kaartje te sturen naar mijn moeder voor Moederdag. Fabiënne... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij zijn een duurzaam groeikaarten bedrijf waarmee we meer geluksmomentjes in de wereld creëren. Onze kaarten zijn gemaakt van Zuid-afrikaans handgemaakt groeipapier en bedrukt met natuur vriendelijke inkten. Met een deel van de winst vervullen we bijzondere wensen en organiseren we opfleur initiatieven voor bijvoorbeeld eenzame ouderen. We horen graag je mening over onze site en diensten. Heb je een vraag? Twijfel dan zeker niet om even contact op te nemen via het onderstaande mail adres. Hopelijk tot snel!
Informações de contato
M A Reinaldaweg, 3405 CS, Benschop, Holanda
- info@growawish.nl
- growawish.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fijne samenwerking
Fijne samenwerking, snel in schakelen en bereid mee te denken. Daarnaast super leuke kaarten.
zeer goede service!!
Prettige samenwerking
Prettige samenwerking. Er wordt snel geschakeld en geleverd.
Heel leuk!
Super leuke groeikaarten gewonnen laatst via instagram! Ik word er zelf blij van en krijg van de ontvangers erg leuke reacties terug!

Originele gave duurzame geboortekaartjes
Originele en hele gave duurzame geboortekaartjes gemaakt door growawish…het contact voelde direct goed, snelle reacties en heel fijn dat growawish meedenkt in verschillende opties vanuit het idee dat we aan hebben geleverd.
Super leuke kaartjes
Super leuke kaartjes, goed voor mens en dier en niet veel duurder dan kaartjes van een bekend merk. Super service, persoonlijk en direct.
Ik ga hier voortaan mijn kaartjes bestellen!

Prima bedrijf
Prima bedrijf.
Bedrijf let op : De adresstikker liet bijna los.......
Bestelling kwam 2 dagen later dan beloofd...
Mooi product en eerlijke verzendkosten
Waauw
Schitterend
De kaarten
De enveloppen
De verzend manier
Zoooo blij mee
Altijd enthousiaste reacties na…
Altijd enthousiaste reacties na ontvangen van jullie kaarten..
Perfect in orde
Heel leuk concept, waard om te steunen. Bestelling en verzending verliepen vlekkeloos. Product is zoals beschreven en perfect in orde.
Kaart is mooi bedrukt en was snel…
Kaart is mooi bedrukt en was snel verzonden. Zou er zo weer een bestellen!
5 kaartje. 4 thuis en 1 op de post
Een kaartje op de post gedaan, netjes geschreven (volgens de ontvanger)
En 4 kaarten thuisbezorgd. Zijn goed aangekomen, met een gratis ansicht als bonus!
Het enige kleine dingetje is dat de ontvanger van de kaart nergens aan af kon lezen dat het een groeikaart was en wat ze er dus mee kon doen. Het is dat ik het gezegd heb, maar anders was deze misschien bij het oud papier beland.

Zeer originele kaarten
Zeer originele kaarten, echt een cadeautje om te versturen. Zo leuk dat het een bloeiend 2e leven krijgt! Ook de afhandeling van de bestelling is zeer accuraat.
Tevreden!
Onlangs voor de tweede keer een partij kaarten besteld bij Fabienne van Grow a Wish. Vrolijke communicatie, snelle levering. Wij krijgen veel positieve reacties van onze klanten als zij een kaart ontvangen!
Al met al zijn wij zeer tevreden!
Heel erg origineel
Heel erg origineel. Leuke kaartjes. En als er vragen zijn krijg je gelijk vriendelijk en direct antwoord
We zijn namens Boels Rental erg blij…
We zijn namens Boels Rental erg blij met het resultaat. Goede communicatie en top levering. Het kaartje ziet er erg leuk uit. Dank!