Fremragende service, og super hurtig levering. Nemt at sætte op - så må resten være op til os selv.
Veja o que dizem as avaliações
Efter nogle vanskeligheder og misforståelser i forbindelse med leverancen, har GrowCamp efterfølgende, ydet den fineste service, man kunne ønske sig. Jeg har fået fuld kompensation : ) og glæder... Ver mais
A empresa respondeu
I have built it yesterday. Unfortunately 1 piece FC2527 is missing in the delivery (package FC3050). Please, can you send me this part free of charge asap. Thank you! Best regards, Reinhard... Ver mais
A empresa respondeu
Super hurtigt levering også her i juletiden, bestilte varen søndag d. 21 dec, fik besked mandag d. 22 dec om eftermiddagen at varen var afsendt og modtog den d. 23 dec. Vel afmærket i Holbæk området p... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Med en GrowCamp kan du ikke bare beskytte din afgrøder i løbet af sommeren, men også kan forlænge sæsonen, så du har frisk salat og grøntsager til langt ud på efteråret – og fra det MEGET tidlige forår.
Informações de contato
Mølleskovvej 4, 7451, Sunds, Dinamarca
- +45 23934518
- info@growcamp.dk
- growcamp.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid en kæmpe fornøjelse at handle hos…
Altid en kæmpe fornøjelse at handle hos GrowCamp, dog kunne jeg ønske en lille vejledning til produktet.
Det var nemt at finde de ønskedeting i…
Det var nemt at finde de ønskede ting i jeres sortiment ,overskuelig hjemmeside
Hej med jer tak for en godt service…
Hej med jer tak for en godt service rekti dajlig
Vh Libero
Fin og hurtig levering
Bare god service
Nemt og lige til
Nemt og lige til.
Hjemmesiden var nem og overskuelig. Bestilte mine ting, de kom hurtigt og var i god stand.
Bare sådan det skal være når man bestiller online :)
SATISFACTION
Meget tilfreds med GrowCamp -produkter siden 2014, da jeg købte dette produkt. Desuden er hvert element nummereret, hvilket gør det muligt at bestille den defekte del meget hurtigt.
Hurtig og effektiv behandling af…
Hurtig og effektiv behandling af ordren, som levede op til forventningen. Alt var pakket forsvarligt ind. Jeg glæder mig til at tage mit nye vækstlys i brug.

Resposta da GrowCamp
Fantastisk service og fantastiske varer…
Fantastisk service og fantastiske varer 👌

Resposta da GrowCamp
Jeg kan kun takke tusind gange for den…
Jeg kan kun takke tusind gange for den venlige og gode behandling jeg har fået, selvom Postnord har givet en dårlig behandling.

Kaotisk levering
Kaotisk levering
Denne anmeldelse vedrører kun levering, som på alle måder er kaotisk. Produktet har jeg endnu ikke set. Ordre afgivet 1/5 og siden da har det været misforståelse på misforståelse. Min bestilling var forsinket, og jeg fik besked på, at ordren ville komme ad to omgange. Jeg bad om, at det hele blev leveret samlet, men det kunne ikke lade sig gøre. Levering til forkert adresse fik jeg opdaget i sidste sekund - og Growcamp fik feberreddet i forhold til PostNord (tak!). Jeg sørgede for at være på pletten, da PostNord leverede. Opdagede at der stod, bedene var 30 cm høje - havde bestilt 45 cm - så jeg ringede til Growcamp (i åbningstiden) - uden at komme igennem. Havde ikke fået oplyst, at bedene åbenbart leveres 30 cm og så skulle de extra 15 cm komme i en separat pakke. Valgte at afvise leveringen for ikke at stå med forkert produkt. Nu fastholder Growcamp, at jeg skal betale yderligere 600 kr for levering af en vare, jeg forlængst har betalt for. Kommunikationen går helt skævt. Jeg spørger i øst. De svarer i vest.
Den øvrige leverance er delvist leveret på adressen og delvist landet i PakkeShop.
Træls at det er så besværligt at få højbede.
PS Jeg er på ingen måde kværulantisk anlagt.
Jeg købte et 120 cm forspiring sæt til…
Jeg købte et 120 cm forspiring sæt til næsten 1900 kr. Grolys m. Staiv og varme mm. Meget fin levering og hastighed.
Meen....
Umuligt at samle... Klikholderen til lyset er Wish standard!!! Der er ikke ordentlig riller i skruerne, så de kan ikke skrues fast. KINESISK MØG..Må bruge snor mm.for at få det hele til at holde sammen.
Ringer til jerfor at bede om hjælp kl.1600 på en mandag..Får en telefon svare...
Dette er ok!
Plast overdække holder ikke.
Afdækning i plastfolie høj GrowCamp. er krympet 5 cm på næsten to år.
GrowCamp ville spise mig af med en lille rabat, så jeg kunne købe nye.
Det endte med at jeg selv måtte købe 4 nye selv, dog til halv pris.
Fragten må jeg selv betale, selv om det burde være en garanti sag.
Så jeg kan bestemt ikke anbefale plast over dækken.
Man kan end da se på fremsendte billeder at velcro er trukket sig.
Fantastisk Højbed til altan
Jeg købte et højbed til min altan og på trods af jeg havde en del skepsis omkring et "plastik drivhus" så har det været en kæmpe succes. Drivhuset holder også til stormvejr. Det er utroligt let og samtidig rigtig holdbart. Jeg vil dog anbefale, at man ikke lader det stå ude hele året, da frost og pollen kan skade toppen. Men man har jo heller ikke noget at bruge det til om vinteren. Det er nemt at pakke ned og nemt at sætte op når man først har gjort det en gang. Man kan købe alt som reservedel, selv den mindste lille dims. Når solen virkelig brager igennem kan man fjerne det yderste lag plastik og så holder et fint net insekter væk. Jeg kan klart anbefale Growcamps højbed til enhver der vil have lidt grønt til at gro på altanen uden at det hele blæser væk eller at tomater osv bliver "angrebet" af dyr.
Nu efter 3 år duer mine stænger til…SUPER SERVICE
Nu efter 3 år duer mine stænger til camp ikke jeg klager min nød til Grow camp og vupti så kommer der dagen efter 6 nye stænger så nu er det som nyt igen, OG UDEN BEREGNING, SE DET KALDER JEG SUPER SERVICE
Anbefales varmt!
Jeg har for et år siden købt et højbed i 3 sektioner med overdækningen.
Tingene kom som planlagt og var forsvarligt pakket. Bedene var ok nemme at samle, men man skal tage den med ro og være sikker på at man gør tingene rigtigt, da det kan være svært at pille nitterne, der låser ud igen.
Jeg brugte bedet sidste år til køkkenhave og det fungerede bedre end ventet. Jeg plantede et par kålplanter, der trivedes så meget at jeg til sidst måtte flytte dem ud, da det pressede mod toppen af platafdækningen. Aldrig har jeg haft så store planter før.
Bedet er 50 cm højt, hvilket er en god arbejdshøjde. Alt er i god kvalitet og nemt at arbejde med. Jeg eeeeeelsker, at man kan købe reservedele og ekstraudstyr enkeltvis og at hver del er tydeligt bærer et reservedelsnummer.
Jeg var så uheldig her i vinter, at få skadet plastoverdækningssiderne i bedet i forbindelse med en storm. Jeg blev selvfølgeligt super ked af det og skrev til kundeservice. De sendte mig straks nye sider kvit og frit. Se det er rigtig kundeservice!
Jeg overvejer klart, at købe flere produkter fra Grow Camp og kan varmt anbefale alle andre at købe fra hjemmesiden.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.