GrowCamp Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Efter nogle vanskeligheder og misforståelser i forbindelse med leverancen, har GrowCamp efterfølgende, ydet den fineste service, man kunne ønske sig. Jeg har fået fuld kompensation : ) og glæder... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

I have built it yesterday. Unfortunately 1 piece FC2527 is missing in the delivery (package FC3050). Please, can you send me this part free of charge asap. Thank you! Best regards, Reinhard... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtigt levering også her i juletiden, bestilte varen søndag d. 21 dec, fik besked mandag d. 22 dec om eftermiddagen at varen var afsendt og modtog den d. 23 dec. Vel afmærket i Holbæk området p... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Barragem
  2. Estufas

Escrito pela empresa

Med en GrowCamp kan du ikke bare beskytte din afgrøder i løbet af sommeren, men også kan forlænge sæsonen, så du har frisk salat og grøntsager til langt ud på efteråret – og fra det MEGET tidlige forår.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

11 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Levering som forventet

Bestilte vækstlampe, som kom til forventet tid, men der manglede desværre et par clips. Ved henvendelse herom en fredag, blev clipsene leveret følgende tirsdag. OK service.

27 de fevereiro de 2018
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

GOD & IMØDEKOMMENDE SERVICE

Jeg har fået fuld kompensation : ) og glæder mig nu til at komme i gang med at forspire og tage mine vækst lamper i brug.
Skal ind og kigge på alle de andre spændende produkter der findes på GrowCamps hjemmeside.

~ Godt Forår & God Sommer ✿.。

5 de janeiro de 2018
logotipo da GrowCamp

Resposta da GrowCamp

Kære Lenie Pia Hansen
Vi kan ikke undskylde nok, at du har haft denne dårlige oplevelse. Vi skal selvfølgelig svare omgående på din henvendelse og ikke mindst: afhjælpe problemet med manglende dele, som du naturligvis ikke skal betale for.
Vi har ikke hørt fra dig, efter vi har sendt delene og samlevejledningen og skrevet til dig, at vi gerne tilbagebetaler dit køb, hvis du fortsat er utilfreds med det. Det gælder stadig.
Den manglende samlevejledning ligger nu også tilgængelig på vores hjemmeside, så den kan tilgås derfra. Hvis du havde haft den i første omgang, ville stativet ikke have virket ledeløst - og det ville have fremgået, at LED-vækstlysene kan placeres i forskellige højder, alt efter hvor store planterne er.
Vi håber, at du trods den dårlige start får glæde af dine LED-lys. Ellers hører vi det gerne. Vi har ingen interesse i at have utilfredse kunder.
Mange venlige hilsner fra GrowCamp

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Blandet

Bestilte en dobbel growcamp på hjemmesiden som lover levering på mellem 3-5 dage. Det fik jeg ikke, pakken ankom en lørdag aften ved 20 tiden? Da jeg et par dage efter vil samle den er den ene side flækket. Jeg reklamerer og får først svar efter at have rykket for svar. De sender så en ny.
Højbedet er lavet af PVC som jeg egentlig troede de fleste var holdt op med at bruge. Det er fremstillet af råolie og meget lidt bæredygtig. Ærgerligt at jeg først opdagede dette da jeg havde bestilt.
Forholdsvis nem at samle og med en del gode finesser

22 de abril de 2017
logotipo da GrowCamp

Resposta da GrowCamp

Kære Schmidt
Ærgerligt, at vi har leveret for sent. Det kan vi kun beklage. Og at du så også skulle vente på en ny planke, fordi pakken var blevet ødelagt under transport, er vi utroligt kede af. I april måned har du sikkert været ivrig efter at komme igang. Det er der (heldigvis) mange, der er på den tid af året, og ind imellem kan det give os udfordringer at følge med.Vi vil forsøge at gøre det bedre fremover.
Grunden til, vores plastplanke er fremstillet af nyt materiale og ikke genbrugsplast er, at der ofte er små blyforekomster i genbrugsplast. Derfor er det efter vores mening ikke egnet til at dyrke grøntsager i.
Vi må forsøge at ændre lidt på vores hjemmeside, så det bedre fremgår, at vores bede også fås i miljøcertificeret sibirisk lærk.
Det er dejligt at høre, at bedet var forholdsvis nemt at samle, og vi håber, du har haft gavn af finesserne.
Mange hilsner
GrowCamp

God og hurtig service

God service. Jeg havde fået en enkelt vare for lidt - da jeg ringede til Growcamp, gik der ikke mere end 2 timer før varen blev leveret på min adresse. Kan kun anbefale firmaet, nu glæder jeg mig bare til at se hvordan Growcamp'et "virker".

5 de abril de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig ekspedition og god kommunikation

Fik hurtigt det bestilte.
Fragtmanden ringede endda og fortalte at varerne var sat af, og han havde båret kasserne om i vores baghave - meget fin service.
Der manglede et par dele i en af kasserne. Sendte en mail, som blev besvaret hurtigt og de manglende dele modtog jeg hurtigt med post.
Alt i alt en god oplevelse at handle hos Growcamp.

5 de junho de 2016
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais