Zoals elke keer: uitermate tevreden en onder de indruk. Ook dit festival (Sunglow) is een parel waar ik uit mijzelf nooit zou zijn beland. Dankzij Guestzone mogen ervaren 🩷
Veja o que dizem as avaliações
Gratis kaartjes winnen voor een festival of uitje. Dat werd door Guestzone mogelijk gemaakt. Een heerlijk uitje met zn 2en. Doordat we ze gewonnen hadden konden we een keer relax na het werk gaan. Nor... Ver mais
Ik won gelijk 1 van de winacties waar ik aan mee had gedaan, superleuk! We kregen 1 dag voor het festival de tickets via de mail en hebben een super gezellige dag gehad op Sunglow
Leuke festivals waar je kaarten kan winnen, tickets op tijd binnen, snelle en vriendelijke reactie na een vraag via email, kosten zijn laag.
Detalhes da empresa
- Empresa de Comunicação Social
- Agência de media e marketing
- Festival
- Planejador de eventos
- Venda de Ingressos para Eventos
Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Duidelijkheid over de win actie,de…
Duidelijkheid over de win actie,de gewonnen kaarten en bij vragen wordt je zeer goed geholpen!

Altijd leuk kaartjes winnen
Altijd leuk kaartjes winnen , was ook een leuk feest , duidelijke communicatie en goed geregeld.

Resposta da Guestzone
Goede ervaring mee gehad leuke acties…
Goede ervaring mee gehad leuke acties en dankzij hun kon ik nog naar sunglow gaan

Resposta da Guestzone
Echt een heerlijke avond gehad op…
Echt een heerlijke avond gehad op Sunglow, ik win normaal nooit iets dus had ook niet verwacht dat ik in de prijzen zou vallen! Als moeder van 3 is het allemaal al duur genoeg dus ik was er erg blij mee en een paar uurtjes voor mezelf was ook genieten. Bedankt Guest zone 😁

Resposta da Guestzone
Eerste keer meegedaan, gelijk gewonnen.

Zeer tevreden
Ik had kaartjes gewonnen en alles verliep heel vlot. Afhandeling en de communicatie is allemaal goed verlopen.

Resposta da Guestzone
Goed geregeld met winacties en alle…
Goed geregeld met winacties en alle feesten overzichtelijk op 1 site

Resposta da Guestzone
Leuke festivals waar je kaarten kan…

Super lekker feestje gehad
Super lekker feestje gehad. Bedankt Guestzone 🫶👍

Resposta da Guestzone
Voor ons was het een leuke ervaring nog…
Voor ons was het een leuke ervaring nog nooit op die lokatie geweest zeker voor herhaling vatbaar questzone bedankt voor deze winaktie gr romke

Top feestje in Ibiza
Super leuk intiem feestje in Cala de Bou. Vlakbij ons hotel in Ibiza. Het was helaas rustig, maar de sfeer was er niet minder om. We waren blij met de gewonnen tickets. Ook al kregen we de gekochte niet verkocht. Het idee was gewoon al top!!! 🙏

Resposta da Guestzone
Leuk om zo af en toe kaarten te winnen!

Resposta da Guestzone
Gewoon erg leuk dat dit te winnen is
Gewoon erg leuk dat dit te winnen is. Wij hebben er gewoon een mooie dag van gemaakt!

Mooie en duidelijke site
Mooie en duidelijke site, altijd goed op de hoogte van alle leuke feestjes en events, leuke winacties, al vaker via jullie toegangskaartjes gewonnen en een super goeie service en klantgericht team die meedenkend is. Complimenten, ga zo door Guestzone

We hadden meteen prijs
We hadden meteen prijs, dat was top!!
Daardoor hebben we geen kaarten hoeven kopen.

Duidelijke site
Duidelijke site, leuke win acties en wanneer betrouwbare site. Regeren snel op vragen. Gewoon een top site.

Resposta da Guestzone
Heel vaak leuke winacties voor…
Heel vaak leuke winacties voor festivals.
Winkans is vaak best groot.