We zijn nu onderweg terug naar Nederland maar we hebben 2 heerlijke weken gehad op het Park Albatros in San Vincenza. Wij hadden een mobile home van Gustocamp. Het gezin dat ons ontving bij... Ver mais
De ontvangst van de Gustocamp medewerkers Thea en Nico op Union Lido Mare Italië was super. Alles werd duidelijk bij de receptie uitgelegd. Samen naar de Chalet gereden en daar werd alles over he... Ver mais
Gustocamp biedt luxe stacaravans en safaritenten op topcamping in Italië en Oostenrijk. De campings bieden vele faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Of je nu van zwemplezier, strand of cultuur houdt, de kinderen vervelen zich nooit terwijl jij geniet van je vakantie.
Saturnusstraat 60, 2516 AH, Den Haag, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wij hadden een mobile home van Gustocamp.
Het gezin dat ons ontving bij de receptie was erg aardig.
Zij wezen ook ons de plek waar we 2 weken zouden verblijven.
Terwijl wij ook veel mensen hebben zien zoeken naar hun plek.
Zo had de man een paar dagen voor ons vertrek van huis, gebeld dat we al vanaf 12 uur in het huisje mochten.
Wij vinden het fijn dat er Nederlands sprekende mensen waren die ons konden helpen.

Resposta da Gustocamp
Samen naar de Chalet gereden en daar werd alles over het gebruik uitgelegd.
Schone bedlinnen lag klaar. De bbq en binnen, van keuken tot slaapkamers was allemaal netjes en schoon.
Er waren wat problemen met het boeken van een dagje Venetië. Na tussenkomst van Thea is dit opgelost.
Gustocamp mag blij zijn met deze twee actieve mensen.
Tenslotte; wij hebben een topvakantie gehad, al was het maar een week.

Resposta da Gustocamp
gustocamp bietet erstklassigen service. wir waren überrascht so familiär willkommen geheissen zu werden! danke yvonne & stefan, marina di venezia! immer wieder gerne!

Resposta da Gustocamp
Top vakantie gehad op de camping verzorgd door Gustocamp. Het team ter plaatse was ook heel zorgzaam en meedenkend. Als je naar een camping gaat waar Gustocamp ook accommodatie aanbiedt, doe je er goed aan om via hen te boeken (in plaats van via de camping). Voor Gustocamp ben je geen nummer.

Resposta da Gustocamp
Wir sind von dem Campingplatz begeistert . Alles sehr sauber und schön. Falls man etwas braucht oder wenn was kaputt gegangen ist wird man von den Verantwortlichen von GustoCamp vor Ort umsorgt . Sehr nette Leute und ein lieber Umgang mit Kindern . Gerne wieder .

Resposta da Gustocamp
Wat een leuk stel zeg… Erik en Christine van middelbare leeftijd:) en werken voor Gustocamp en wonen hier ook. zijn echt super aardig en doen alles om het naar je zin te maken en in ons geval is dat dan ook heel erg goed gelukt bedankt hiervoor. De omgeving is adembenemend en het eten voortreffelijk. Het uitstapje Greve-Panzano-Volpaia-Radda MOET je doen vraag dit maar aan Erik en Christine.

Resposta da Gustocamp
Mooie complete caravan, schoon,vriendelijke ontvangst. Voldoende ruimte.

Resposta da Gustocamp
Alles perfect geregeld. Goede ontvangst en mooie stacaravan van alle gemakken voorzien.

Resposta da Gustocamp
We got a warm welcome at check in. The bungalow was clean and in good condition. We did not miss anything. Thanks to gustocamp staff.

Resposta da Gustocamp
Wij waren op Union Lido Mare Italië.
Wat een mooie camping. Voor jong en oud.Echt alles er op en er aan. En schoon! Prijzen vielen ook wel mee. Een nadeel is dat je de ligstoelen bij beide waterpartijen moet reserveren. Let op: 1 reservering betekent twee ligstoelen.
Onze stacaravan was schoon en ruim. Alles aanwezig inclusief een goed werkende airco. Ook de bbq was schoon. Wel wat last van mieren gehad maar bij Lidl, iets buiten de camping heeft een goed werkende spray wat niet stinkt.
Omgeving is om echt wat te doen ietwat minder. Uitzondering Venetië, dat is een bezienswaardigheid. Met de boot 20 minuten varen.
Ons ontvangst bij de receptie van Gustocamp was open en vriendelijk. Thea en Nico zijn top mensen. Ten alle tijde bereikbaar en niets is te veel. Als je ergens niet uitkomt gaan zij er achteraan. Gustocamp mag echt in handen klappen voor deze mensen!!!!
Al met al een top vakantie gehad.

Resposta da Gustocamp
It was our first family time camping with Gustocamp. Our Lodge was very well equipped and tastefully decorated. Our tour operator Eric and his wife were very nice and helpful people. We did not miss anything but bring back home lots of wonderful memories.

Resposta da Gustocamp
Wir waren von 23.05.-30.05.26 auf dem Campingplatz Marina di Venezia in Cavallino und hatten einen sehr schönen Aufenthalt.
Bereits bei der Ankunft hat alles problemlos funktioniert. Das Mobilehome war sauber, gepflegt und entsprach genau der Beschreibung. Besonders angenehm fanden wir, dass es bei unserer Ankunft bereits bezugsfertig war und wir direkt in unseren Urlaub starten konnten.
GustoCamp können wir auf jeden Fall weiterempfehlen. Besonders bedanken möchten wir uns bei Yvonne und Stefan für die Betreuung vor Ort. Beide waren jederzeit freundlich, hilfsbereit und erreichbar. Wir haben uns während unseres Aufenthalts sehr gut aufgehoben gefühlt.
Wir wünschen Yvonne und Stefan alles Gute und würden uns freuen, sie auch in der nächsten Saison wieder vor Ort anzutreffen.

Resposta da Gustocamp
We werden hartelijk ontvangen en mochten zelfs eerder in de sta-caravan. We komen al vaak op deze mooie camping. De plek zelf vond ik minder.

Resposta da Gustocamp
Een heerlijke vakantie gehad op camping Cisano san Vito. Mooie plek aan het zwembad in de Lounge deluxe. Echt een aanrader voor de meivakantie.

Resposta da Gustocamp
Het voldoet aan de verwachtingen van de vorige jaren.

Resposta da Gustocamp
Erg vriendelijke hulpvaardig personeel van Gustocamp.
Alleen de locatie van onze caravan op camping Hu park Norcenni Girasole was niet fantastisch, erg hoog gelegen en hoge bosjes voor de veranda waar je niet overheen kon kijken, en geen zon op de veranda.

Resposta da Gustocamp
Geweldig ontvangen door arno&lianda, we voelde ons gelijk heel erg welkom, en de accommodatie was supermooi en fijn! In deze mooi gelegen camping, Met veel vertier voor de kinderen maar ook voor de ouderen!
Zeker voor herhaling vatbaar , dus volgend jaar komen we terug, 👍

Resposta da Gustocamp
Fijne vakantie gehad op Hu Montescudaio, heel prettig dat er een Nederlanse host is vanuit Gustocamp voor een praatje of tips.

Resposta da Gustocamp
Wij verbleven 8 dgn in een Savanne Lodge op Hu Norcenni Girasole. Deze Gusto Camp lodges liggen op een hoger gelegen deel van de camping. De lodges staan dicht bij elkaar, zij aan zij. Lodge 1053 is prettig en comfortabel. Ruime veranda met loungeset, gas barbecue. Er zijn twee badkamers met een fijne douche. De camping is heel erg groot, mooi groen en goed onderhouden. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Oplap rijdt er een treintje, je moet toch veel lopen en het is soms steil. Beheerders Erik en Cristine zijn goed bereikbaar, zeer vriendelijk en erg hulpvaardig. We kregen goede tips om de omgeving te ontdekken. Als ik iets zou moeten bedenken qua feedback: misschien nog een tweede plankje aan de linkerkant van het bed. Verder is het 2-pers matras vrij hard en de kussens ook, maar dat is smaakgevoelig. Televisie werkt met streamen. Dat gaat op zich prima, het wijst zich vanzelf. Maar je moet dus wel ergens op geabonneerd zijn en je wachtwoorden weten. Wij keken naar NPO en Pathé thuis. Welkomstpakket met theedoek is heel aardig en fijn!

Resposta da Gustocamp
We werden ontzettend vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Ook tijdens ons verblijf hebben we ons altijd goed geholpen gevoeld. Een fijne plek met fijne mensen!

Resposta da Gustocamp
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.