We zijn nu onderweg terug naar Nederland maar we hebben 2 heerlijke weken gehad op het Park Albatros in San Vincenza. Wij hadden een mobile home van Gustocamp. Het gezin dat ons ontving bij... Ver mais
De ontvangst van de Gustocamp medewerkers Thea en Nico op Union Lido Mare Italië was super. Alles werd duidelijk bij de receptie uitgelegd. Samen naar de Chalet gereden en daar werd alles over he... Ver mais
Wat een leuk stel zeg… Erik en Christine van middelbare leeftijd:) en werken voor Gustocamp en wonen hier ook. zijn echt super aardig en doen alles om het naar je zin te maken en in ons geval is dat d... Ver mais
It was our first family time camping with Gustocamp. Our Lodge was very well equipped and tastefully decorated. Our tour operator Eric and his wife were very nice and helpful people. We did not miss a... Ver mais
Gustocamp biedt luxe stacaravans en safaritenten op topcamping in Italië en Oostenrijk. De campings bieden vele faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Of je nu van zwemplezier, strand of cultuur houdt, de kinderen vervelen zich nooit terwijl jij geniet van je vakantie.
Saturnusstraat 60, 2516 AH, Den Haag, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Onze vakantie was uitstekend!
We hadden fantastische bedden met heerlijke harde matrassen waardoor we elke dag fris en fruitig van onze vakantie konden genieten en onze aanspreekpunten van Gustocamp waren fantastische mensen die alles goed regelden en met allerlei tips kwamen om nog meer van onze vakantie te kunnen genieten!

Resposta da Gustocamp
Caravan was niet heel netjes. Er was vet dat uit de afzuigkap lekte, er hingen spinnenwebben, de vloer was niet schoon en er hing een vieze ammoniak geur rond de koelkast. Vooral omdat je ruim €70,- moet betalen voor de schoonmaak is dit niet wat je dan verwacht. Verder was het goed geregeld. Konden eerder de caravan in en zijn netjes gebeld dat we de sleutel op konden halen. Personeel is vriendelijk en komt afspraken na.

Resposta da Gustocamp
Van aankomst tot vertrek hebben wij als gezin enorm genoten en zijn zeer warm onthaald door Arno en zijn gezin van Gusto Camp. Niets was teveel. Bij aankomst werden allerlei tips gegeven zowel steden te bezoeken als restaurants. Fantastisch. Vgr Fam Schotanus

Resposta da Gustocamp
Goede communicatie vooraf en ter plaatse. Ook goede ondersteuning ter plaatse op de camping. Verblijf voldeed aan de verwachting, camping voldeed boven verwachting.

Resposta da Gustocamp
Mooie schone stacaravan. Goede ontvangst. Mijn dochter werd ziek. En nog nooit meegemaakt zoveel betrokkenheid. Erik en Christine zijn top gastman en vrouw. We zaten in de hittegolf maar veel tips over de omgeving.

Resposta da Gustocamp
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad bij gustocamp HU village montescedaio. Met onze kinderen 1,5 en 4 jaar genoten van deze mooie camping. Prachtige en nette stacaravan (gusto baby) wat ideaal is met de faciliteiten voor een baby zoals commode, buggy, keukenkastjes vergrendeld, ledikant en eigen slaapkamer voor de kleine man. Eventueel met babyfoon, flessenwarmer, combi magnetron en zelf een babybadje op de slaapkamer maakt het echt af voor de newborns. De afsluitbare vlonder met playground, afsluitbare glijbaan, zitzak en speel matten zijn uitvoerig gebruikt door de kinderen en maakt het wel heel fijn vertoeven.
De stacaravan lag op een fijne overzichtelijke plek, met een fijne afstand naar het zwembad, supermarkt speeltuin enz.
Nederlandse werknemers die je te woord staan en zo nu en dan een praatje maken hoe alles bevalt. Zeker een aanrader als je op een mooie plek in Toscane wilt genieten met je gezin met jonge kids.

Resposta da Gustocamp
Onze hosts Rob en Regina waren erg gastvrij en behulpzaam, hele leuke mensen! Ook de stacaravan was erg fijn, op 2 aspecten na: Douchen was onmogelijk door de slechte waterdruk/ketel combinatie. Water was gloeiend heet of ijskoud, geen middenweg. Ook kwam er nauwelijks water uit de kraan. Het badhuis 25m verderop was wel prima, dus aan de hoogte van de camping ligt dit niet.
Ook kiest Gusto ervoor dat je enkel stroom hebt wanneer je de sleutel in een contact in je caravan steekt. Als je met kleine kinderen een ijsje wil eten in een dorpje betekend dit dat je je caravan niet kunt afsluiten of in een caravan van 43 graden terug komt. Onze camping koos ervoor om per uur kosten te rekenen voor de airco, wat helemaal prima is in het kader van duurzaamheid. Maar laat de klant dan wel bepalen wanneer ze deze aanzetten, zo'n extra sleutel is overkill en onnodig.
De caravan was 3 jaar oud, schoon en ruim opgezet met voldoende opbergmogelijkheden. Ook de Starlink WiFi was een uitkomst voor de kinderen, voor de keren dat ze toch eventjes iets wilden streamen. Geen noodzaak, wel erg fijn als dit goed geregeld is!
Al met al zouden we best nog eens met Gusto boeken, maar de volgende keer zou ik wel navraag doen op voorhand over de stroomtoevoer in de caravan.

Super fijne accommodatie!
Wij hebben een fantastische vakantie gehad in de Stacaravan Gusto Baby. Echt van alle gemakken voorzien en heel schoon! Onze dochter kon overal vrij spelen in deze super veilige caravan. Binnen was alles beveiligd en buiten kon ze nergens naar toe! De glijbaan aan het huisje was de echte hit van de vakantie. Daarnaast was het heel fijn dat ze een eigen kamertje had en dat alle baby musthaves aanwezig waren. Scheelde weer een hoop spullen in de auto.
Ook grote dank aan de hele vriendelijke Nederlandse contractpersoon op de camping. Kwam regelmatig vragen of alles naar wens was en had hele goede tips voor leuke uitjes in de omgeving. Vooral met kleine kindjes soms een uitdaging.
Wij hebben 2 weken genoten van de Caravan en de Camping!

Resposta da Gustocamp
Fijn huisje, Lounge de Luxe, op een hele mooie camping. Garden Paradiso Italië. Zeer toegankelijk en vriendelijke gastvrouw, Sabrina van Gustocamp die je voor vanalles kon informeren. Super vakantie gehad.

Resposta da Gustocamp
Zeer nette caravan op een perfecte locatie tegen een goede prijs.

Resposta da Gustocamp
Een hele leuke camping met een heerlijk zwembad met genoeg bedjes om lekker te liggen. Super mooie caravan, heel schoon, en op een mooie plek. Ook een fijn ontvangst van het Gustocamp team, Freddy en Lammy, lieve en behulpzame mensen met leuke tips voor de omgeving. Wij komen graag terug op deze fijne camping.

Resposta da Gustocamp
Super mooie caravan, heel schoon, mooie plek. Mooi camping! Ook het ontvangst van het gustocamp stel, super lieve aardige mensen. (Freddy en Lammy)

Resposta da Gustocamp
We hadden een mooi huisje, schoon, vriendelijke host, en wifi t r beschikking.

Resposta da Gustocamp
Een mooie caravan welke goed was ingericht. Goede bedden en alles was er bijna wel.
Een goede snijplank, een knoflookpers en een kaasrasp zou nog wel fijn zijn. Als je in Italië bent wil je ook mooie gerechten maken.
Kan prima in deze keuken!
Ontvangst op de camping was top, Eric en Christine verstaan hun vak!
We kwamen wat te vroeg aan, idee van Eric was dat wij even gingen lunchen en zij onze caravan als eerste in orde zouden maken.
Uurtje later konden we er al in.
Goede tips voor de omgeving, uitleg camping en caravan werden allemaal rustig verteld.
Ontvangst bij de receptie was ook prim.
Denk dat hier nog wel eens belanden :)

Resposta da Gustocamp
Vriendelijk ontvangst door een Nederlands stel. Ze konden ons veel informatie verschaffen over de omgeving. Keurige accommodatie. Heerlijke vakantie gehad!

Resposta da Gustocamp
Nette huisjes, vriendelijke aankomst en bij vragen goede antwoorden.
Verder op een prachtige camping in dit geval: Union Lido

Resposta da Gustocamp
Heel fijn en warm ontvangst door Cath and Paul op de camping, kreeg hun whatsappnr dus makkelijk en laagdrempelig te bereiken als je ze nodig had.
Ook online makkelijk contact via mail met boeken.

Resposta da Gustocamp
Waanzinnig genoten! Hele goede hosts en een prachtige camping die van alle gemakken is voorzien.
We hebben van half mei tot begin juni op hu Norcenni Girasole village gekampeerd in een glamping tent.
De accommodatie was goed, mooi verzorgd en schoon. De ligging was voor ons misschien iets verder uit het centrum van de camping dan we in het vervolg zouden willen.
Bij aankomst werden we ontvangen door 2 Nederlands talige hosts genaamd Erik en Christine. Zij waren een waanzinnige aanvulling voor ons verblijft. Het laagdrempelige contact maakte dat het voelde als thuiskomen. Ook onze dochter van 5 was vanaf het eerste moment weg van ze. Ook hadden zij uitgebreide kennis van de omgeving en alles wat hier in te doen was.
Absoluut voor herhaling vatbaar! Helemaal als we dezelfde hosts nog een keer zouden krijgen!

Resposta da Gustocamp
Super ervaring met Gustocamp! Toen we aankwamen op de camping werden we heel vriendelijk ontvangen door Erik en Christine. Zij waren erg behulpzaam en enthousiast. We hadden een mooie, nette chalet. Gedurende ons verblijf konden we onze vragen stellen en deze werden snel en goed beantwoord. Ze stonden altijd voor ons klaar. Wij zouden iedereen Gustocamp aanbevelen! We hebben mede dankzij Gustocamp (Erik en Christine) een geweldige vakantie gehad!

Resposta da Gustocamp
Een heel leuke camping met zeer vriendelijk personeel! Aquaparken waren top, het strand was ook heel goed. Diverse restaurants met verschillende activiteiten. Een dagje naar Venetië gaat heel makkelijk of naar het dorpje lido di jesolo. Camping is zeker een aanrader. Wij gaan zeker nog eens terug.

Resposta da Gustocamp
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.