Gustocamp Avaliações 619

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn nu onderweg terug naar Nederland maar we hebben 2 heerlijke weken gehad op het Park Albatros in San Vincenza. Wij hadden een mobile home van Gustocamp. Het gezin dat ons ontving bij... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De ontvangst van de Gustocamp medewerkers Thea en Nico op Union Lido Mare Italië was super. Alles werd duidelijk bij de receptie uitgelegd. Samen naar de Chalet gereden en daar werd alles over he... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een leuk stel zeg… Erik en Christine van middelbare leeftijd:) en werken voor Gustocamp en wonen hier ook. zijn echt super aardig en doen alles om het naar je zin te maken en in ons geval is dat d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It was our first family time camping with Gustocamp. Our Lodge was very well equipped and tastefully decorated. Our tour operator Eric and his wife were very nice and helpful people. We did not miss a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Operador de turismo
  2. Acampamento de recreação e férias
  3. Aluguel para férias

Gustocamp biedt luxe stacaravans en safaritenten op topcamping in Italië en Oostenrijk. De campings bieden vele faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Of je nu van zwemplezier, strand of cultuur houdt, de kinderen vervelen zich nooit terwijl jij geniet van je vakantie.

De smaak van luxe kamperen!

Topcampings, hoge kwaliteit accommodaties en persoonlijke service!
Gustocamp is een Nederlandse specialist in het verhuren van luxe, compleet ingerichte stacaravans en safaritenten op topcampings in Oostenrijk en Italië... voor een aantrekkelijke prijs! Met 25 jaar ervaring in het organiseren van luxe kampeervakanties weten wij precies wat nodig is om u en uw gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Gusto staat voor (goede) smaak en dat is nu juist wat wij u bieden...

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

619 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

56 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Dik tevreden

Hebben heerlijke week gehad. Zijn vriendelijk geholpen door Beer en Nelly. Staan altijd klaar voor vragen en advies. Mobil was schoon en compleet. Komen zeker terug!

23 de setembro de 2024

Toller überschaubarer Platz ideal für Familien mit kleinen kids

Toller überschaubarer Platz, ideal mit kleinen Kindern. Täglich Kinderdosco und Kids Club Betreuung. Alte aber saubere Dusch- & Toilettenhäuser - mehrfach tägliche Reinigung. Überraschend gute Küche im Restaurant zu fairen Preisen. Im kleinen Supermarkt gibt es alles notwendige. Großeinkauf ist außerhalb günstiger, wie überall. Anita und Peter sind super engagiert und hilfsbereit. Selten so tolle menschliche, sympathische Hosts getroffen! Strand sauber und flach - jede Menge Platz selbst im August bei Vollbelegung. Tolle Strandbar.

15 de agosto de 2024

Heerlijk verblijf op Spiaggia e Mare

Heerlijk verblijf gehad op Spiaggia e Mare in de Baby Gusto. Perfect dat alles was ingericht op een dreumes van 1,5. Het seizoen liep wel op het einde zo mid september, het was erg rustig op de camping toch vonden wij dit best lekker. Ook een fijne ontvangst gehad door Peter en Anita die altijd voor je klaarstaan als je iets nodig hebt of voor een kletspraatje!

24 de setembro de 2024

Camping Eden, Gardameer

Wij hebben 2 weken op camping Eden gestaan in Italië aan het Gardameer in een Lounge Delux. Het ontvangst door Rob, Regina en natuurlijk lieve Gijs was heel vriendelijk en gezellig. In deze 2 weken hebben we gezellig contact gehad en vaak even een praatje gemaakt. Topservice! Dankjewel en een dikke knuffel voor Gijs!
- Mark, Laura en Mia

27 de setembro de 2024

Fijne ervaring met Gustocamp

Hartelijk welkom geheten, alles was in orde. Netjes naar onze accommodatie begeleid. Er was altijd iemand van Gustocamp bereikbaar (in het Nederlands) dat was een fijne gedachte. Waren ook zichtbaar aanwezig.
Kwam netjes op de afgesproken tijd bij onze accommodatie om uit te checken.

Zou zo weer bij Gustocamp boeken! Bedankt Arno - Hu Montescudaio

12 de setembro de 2024

Rob en Regina

Aankomst bij Camping Eden, Gardameer. Een warm onthaal door Rob en Regina. Alles wordt heel netjes uitgelegd. De accommodatie’s, had er 3 geboekt, zijn meer dan goed. Netjes, schoon en compleet!
Bij het uitchecken, een simpel belletje naar Rob en Regina en je kan jouw wensen aan hen doorgeven. Zo flexibel als zij zijn. Zo eenvoudig was het om een avond van te voren de eind controle te laten uitvoeren zodat we de ochtend daarna, zodra de poort open ging, direct konden vertrekken naar huis.

Hopelijk zien we elkaar volgend jaar weer Rob en Regina!!

24 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn contact ter plaatse en keurig schoon

Vriendelijk ontvangen door Sabrina op camping Garden Paradiso. Gedurende ons verblijf was zij goed bereikbaar voor allerhande vragen. Onze Gusto Baby stacaravan was keurig schoon en voorzien van alle zaken die je nodig hebt op vakantie met een 1-jarige.

14 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben een lounge de luxe geboekt…

We hebben een lounge de luxe geboekt via gustocamp op camping Eden aan het gardameer
Na een prettige ontvangst door de gastheer en gastvrouw Rob en Regina zijn we naar onze accommodatie gebracht die helemaal in orde was ,erg compleet en schoon .
Rob is heel goed bereikbaar als je ergens een vraag over hebt ,en staat meteen klaar om je van dienst te zijn .
Top beheerders , daar kan gustocamp zeker blij mee zijn .

Wel een steile klim naar de accommodatie maar ook dat wordt door gustocamp aangegeven.

16 de setembro de 2024

Toller Campingplatz direkt am Strand

Wir hatten trotz schlechten Wetters einen tollen Urlaub, da neben Baden auch viel andere Aktivitäten geboten werden. Die Unterkunft war sauber und hatte alles, was man braucht.

15 de setembro de 2024

Super tevreden!

Voor ons was het de eerste keer dat we via Gustocamp boekten. We kunnen alleen maar zeggen dat dit een hele fijne ervaring was. We verbleven op Camping Garden Paradiso. Gastvrouw Sabrina is een super host. Heel vriendelijke ontvangst met drankje. Staat altijd voor je klaar en problemen worden onmiddellijk opgelost. Nog een hele dikke pluim voor de poetsploeg: bij aankomst was onze cottage nog niet klaar, de vorige bezoekers hadden er een 'zwijnenstal' achter gelaten, we vreesden dat dit nooit goed zou komen, maar toen we na een uurtje terug kwamen herkenden we het niet meer, zo netjes en proper en het rook er heerlijk. Een dikke 10! Doe zo verder.

24 de agosto de 2024

Gezinsvakantie

We hebben een hele fijne vakantie gehad met jullie. Wij zaten op camping Spiaggia e Mare, hele fijn overzichtelijk camping. Genoeg te doen voor ons kids maar ook voor ons als volwassenen. De gastheer en gastvrouw van onze camping waren heel behulpzaam en konden we van alles aan vragen. Kortom een hele fijne vakantie.

17 de agosto de 2024

Union Lido

Unser Mobilehome auf dem Union Lido war sofort bei Ankunft für uns vorbereitet. Alles war sauber und wir hatten einen wunderschönen Urlaub. Sowohl das Einchecken, aber auch das Auschecken war unkompliziert. Gerne wieder

17 de agosto de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

We kregen een andere tent plek dan als voorkeur opgegeven

We kregen een andere tent plek dan als voorkeur opgegeven, wat natuurlijk kan, echter in deze was de oorzaak het veranderen van de tentnummers. Ook dat kan gebeuren. Deze tent had echter een vies binnendoek en stonk naar wij dachten kattenpies. Bed stortte bijna in elkaar en hebben we samen met de host enigzins kunnen maken. Daarnaast waren de keukenspullen zeer smerig, dus gewoon niet afgewassen. Opmerking van de host was dat ze even kijken naar de keukenspullen en als het er ogenschijnlijk schoon uit ziet is het ok. Daarmee kijken ze dus niet achterin de bestekla en bijv. de achterste pannen. Host was best behulpzaam, maar dit soort zaken moeten gewoon vanaf het begin goed zijn. Vorige hosts hadden meer beleving waar dit soort zaken gewoon niet voorkwamen. Ik heb begrepen dat dit type tent eruit gaat op deze camping, maar zou niet de reden mogen zijn voor deze veel mindere ervaring bij Gustocamp.

21 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De camping beheerders Peter & Anita.

De camping hosts Peter en Anita zorgen er elk jaar weer voor dat we met een gerust hart komen omdat het contact in het Nederlands altijd makkelijk gaat en ze altijd voor je klaar staan. Elk probleem wordt direct aangepakt. Daarnaast is alles altijd keurig op orde. Dus wij zijn zeker fan!

6 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for en uforglemmelig ferie 🌟

Vi boede ved Gustocamps ‘Lounge Deluxe mobilehome’ på Union Lido. Vi havde godt med plads, en skøn sofalounge udendørs, godt spisebordsarrangement inde og ude, samt indendørs sofaområde og to gode soveværelser - alt gennemført i luksuriøst interiør. Airconditionen fungerede perfekt, så vi kunne blive kølet godt ned i hvilene i mobilehomet efter at have daset i poolen og ved stranden samt få en behagelig nattesøvn 🥰

Gustocamp værterne var så søde og imødekommende. Union Lido var fantastisk at opleve, det var vores første gang her - men bestemt ikke den sidste. 5 store stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.