Veja o que dizem as avaliações
Wij zijn zeer tevreden over de professionele, vriendelijke en zeer betrokken begeleiding door Pieter-Jan Van Pelt voor de verhuur van ons appartement Midden Boechout. Al het papierwerk werd ons ui... Ver mais
Ik had eerst een ander immo kantoor geraadpleegd maar op aanraden van een vriend ook Habicom nog gecontacteerd .Blij dat ik uiteindelijk voor hen gekozen heb. Mijn appartement was snel verkocht en... Ver mais
Detalhes da empresa
- Consultora de imóveis
- Avaliador Imobiliário
- Corretores de Imóveis
- Avaliadora de imóveis
- Corretora de aluguel de imóveis
- Locadora de apartamentos para temporada
Habicom Vastgoed & Advies is een vastgoedkantoor met zeven vestigingen in de zuidrand van Antwerpen, waaronder Mortsel, Boechout, Kontich, Wilrijk, Antwerpen, Edegem en Hoboken. Het team bestaat uit gepassioneerde vastgoedexperts met meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring. Ze bieden diensten aan zoals verkoop, verhuur en renovatieadvies. Daarnaast beschikken ze over een eigen klusjesdienst om woningen optimaal te presenteren voor verkoop of verhuur. Ze wonnen de 'Real Estate Award - Vastgoedbelofte van het jaar'. Meer info? 03-449.42.41 of hallo@habicom.be
Informações de contato
Antwerpsestraat 292, 2640, Mortsel, Bélgica
- 03-449.42.41
- hallo@habicom.be
- habicom.be
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Top service
Brent Bruers heeft ons fantastisch geholpen met de zoektocht naar een nieuwe huurder. Bovendien heeft Brent ons bijgestaan in een moeilijk schadedossier van de vorige huurder. Hij heeft ons heel wat zorgen uit handen genomen. Dikke merci! Top service!
Très Ravi du service
lors de mon 1er Visite d'un appartement avec Lars, très calme et professionnels, il m'a rassurer que je vais obtenir l'appartement, dans un endroit où je voulait habité depuis des années.. Merci Lars, Merci Habicom
Zeer tevreden over verhuur appartement Midden Boechout
Al het papierwerk werd ons uit handen genomen en elke vraag werd snel beantwoord.
waarvoor onze dank
Luc en Rita
Diyar Tekin.
De samenwerking met Diyar Tekin is op zijn minst als overweldigend warm te beschrijven. Zijn communicatie, opvolging, contact en warm karakter waarmee hij ons doorheen het hele proces begeleid heeft laat een blijvende achter die niet minder dan absoluut positief te beschrijven is.
Habicom heeft een topper in huis, en hij luistert naar de naam Diyar Tekin!
Pieter-Jan is absoluut een topaanwinst…
Pieter-Jan is absoluut een topaanwinst voor het team van Habicom. Zijn klantvriendelijkheid, gedrevenheid en zeer degelijke dossierkennis hebben mij zeer aangenaam verrast en ook overhaald om voor het bezichtigde pand te kiezen.
In vergelijking met een ander immokantoor, waarmee ik voordien contact had, steekt Habicom er toch wel met kop en schouders bovenuit.
Zowel voor koop als verkoop…
Zowel voor koop als verkoop hebben we samengewerkt met Myra. Zij is stipt, professioneel, punctueel en hartelijk. Er was steeds een vlotte en open communicatie. Fijne samenwerking!
Zéér goede ervaring
Zéér goede ervaring! Altijd bereikbaar en altijd bereid tot helpen. Speciale dank aan Myra die ons zeer goed geholpen heeft!
Paul & Sabine
Verkoop woning…
Vanaf het begin was er een goede communicatie met Kurt met realistische voorstellen en duidelijke afspraken. Indien nodig kon Kurt rekenen op de hulp van zijn collega’s zoals Myra. Alles werd goed georganiseerd en ook de support van de Habicom klus service was een echte meerwaarde.
Verhuur van gerenoveerd app voor cohousing
Het was geen eenvoudige verhuur (minder evident door concept cohousing) en heeft wat tijd gevraagd, maar service van Habicom was prima, zorgeloos voor de verhuurder, van A tot Z !
Persoonlijke aanpak van Diyar Tekin wordt geapprecieerd!
Verkoop appartement
Wegens vertrek naar een WZC verkocht mijn schoonvader zijn appartement. Hiervoor hebben we Habicom ingeschakeld, wegens gebrek aan kennis en tijd. Veel dank aan Kurt voor zijn onvoorwaardelijke en bijzonder correcte snelle service in dit traject. Per mail/telefonisch...Prijszetting, transparantie...Constant bereikbaar, conform gemaakte afspraken. Vandaag werd dan ook de acte succesvol verleden. Heel veel dank Kurt Van Camp !
blij met mijn keuze
Mijn appartement was snel verkocht en aan een eerlijke en goede prijs.
Myra was zeer correct en altijd bereid om extra info te geven.
Ook gebruik gemaakt van de gratis klusjesdienst om de keuken wat op te frissen, een dienst die anderen bij mijn weten niet hebben
Kurt en Myra hebben de verkoop van ons…
Kurt en Myra hebben de verkoop van ons huis prima gedaan. Op een vlotte, vriendelijke en correcte manier het ganse traject doorlopen. We waren ook zeer tevreden van de foto’s die Robin heeft gemaakt.
Uitstekende service
Uitstekende service bij de verkoop van mijn appartement. Altijd snel, eerlijk en duidelijk in de communicatie.
Ik ben heel blij dat ik voor Habicom heb gekozen en wil hierbij vooral de makelaar, Diyar, bedanken.
Vlot, professioneel en persoonlijk
We kijken met plezier terug op de samenwerking met Kurt van Habicom. Vanaf het eerste contact viel zijn professionele en persoonlijke aanpak meteen op. Kurt is vlot bereikbaar, denkt actief mee en zorgt voor een duidelijke communicatie doorheen het hele traject. Dankzij zijn expertise en betrokkenheid verliep alles vlot en aangenaam.
Professionele begeleiding en afhandeling!
Wij hebben voor de verkoop van onze ouderlijke woning samengewerkt met Heidi Bruyninckx van Habicom.
Heidi begeleidde ons perfect met de bepaling van de verkoopprijs en heeft de verkoop in goede banen geleid. De woning had behoorlijke renovatie nodig, waarvoor Heidi geïnteresseerde kopers meteen een inschatting kon bezorgen van mogelijke kostenposten.
We hebben uiteindelijk een mooie verkoopprijs kunnen realiseren.
Heidi heeft ons bijgestaan tot aan finale overhandiging van de sleutels.
Ook een issue met een asbest rapport werd degelijk begeleid en afgerond.
Zeer professioneel, begripvol en efficiënt.
Dank je wel, Heidi.
Je bent levende reclame voor jouw firma!
Positieve fijne communicatie met makelaar
We waren van het begin onder de indruk van Pieter-Jan. In tegenstelling tot andere makelaars had hij een zeer goede en duidelijke communicatie. We wisten op elk moment van het proces waar we ons aan konden verwachten en wat de volgende stappen waren. Hij heeft een zeer positieve houding en was makkelijk in de omgang. Hij heeft ons goed geholpen.
Zeer behulpzaam
ik ben geholpen door Diyar met de verhuur van mijn appartement. Het was een fijne, persoonlijke samenwerking met transparantie, efficiëntie en laagdrempelig contact.
Duidelijke afspraken, goede dossieropvolging en afhandeling!
Duidelijke en transparante afspraken, goede dossieropvolging en (tussentijdse communicatie), nemen veel uit de handen, schitterende afhandeling. Dankjewel Danny en Martine Habicom Hoboken.
Veel liefde en dankbaarheid
Ik kan alleen maar met heel veel liefde over Danny en Martine spreken. Zij hebben mij heel goed begeleid bij de verkoop van mijn woning. Ze waren erg betrokken en altijd bereikbaar. Zonder enige twijfel zou ik dezelfde keuze opnieuw maken!
Ook een warme merci aan Heidi, die is tussengekomen bij mijn aankoop. Ook zij is veel verder gegaan dan de meeste makelaars mogelijk zouden gaan.
Ik ben heel blij dat zowel mijn aankoop als verkoop met jullie kon doorgaan.
Juist en appartement gehuurd
Juist en appartement gehuurd! Zeer tevreden over Lars!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.