't Waterhuys Vastgoed Avaliações 106

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorige maand is ons huis verkocht door het team van ‘t Waterhuys. Zijn hierin erg goed door hen ondersteund geweest want zelfs wanneer het onverwachts geen evidente verkoop bleek te zijn, werden we d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Imobiliária
  2. Avaliador Imobiliário
  3. Administrador de propriedades
  4. Investimento em propriedades
  5. Consultora de imóveis
  6. Desenvolvedora de imóveis

t Waterhuys begeleidt u bij de waardebepaling, de budgettering bij verbouwing, het aan- en verkooptraject van woningen, gronden, opbrengsteigendommen en vastgoedprojecten. Ervaring leert ons dat elk vastgoedobject zijn eigenheid kent. Door een nauwkeurige analyse kan 't Waterhuys uw verwachtingen op een optimale wijze invullen. Ons doel is het succesvol uitvoeren van uw vastgoedopdracht, waarbij uw positie als klant en uw tevredenheid centraal staan. Onze belangrijkste motivatie is uw opdracht op een professionele wijze te volbrengen.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

106 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Vlotte aankoop en ondersteuning

Vlotte aankoop en alles wat erbij komt kijken dankzij ‘t Waterhuys. Alle communicatie verliep zeer vlot en ook het gebruiken van de verhuiswagen is een echte surplus! Handig te reserveren en flexibel op te halen wat in de chaos van verhuizen super is.

1 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een zeer positieve ervaring…

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met dit immo kantoor. Vanaf het eerste contact werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en de communicatie verliep vlot en correct.

Wat ik ook zeker wil benadrukken, is mijn ervaring met het huren van hun camionette. Dit ging bijzonder gemakkelijk en efficiënt. De camionette was in uitstekende staat en perfect voor wat ik nodig had. Het hele proces van reservatie tot teruggave verliep zonder problemen.

Kortom, een betrouwbaar en klantgericht immo kantoor waar service echt centraal staat. Zeker een aanrader!

30 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben onlangs een woning…

Wij hebben onlangs een woning aangekocht via T Waterhuys en zijn bijzonder tevreden over de volledige ervaring. Vanaf het eerste contact werden we steeds vriendelijk en professioneel geholpen. De communicatie verliep vlot en transparant, wat voor ons veel vertrouwen gaf tijdens het hele aankoopproces.
Wat we vooral enorm appreciëren, is de persoonlijke aanpak. Geen vraag was te veel en we voelden ons echt begeleid bij elke stap. Als kers op de taart kregen we zelfs de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een verhuiswagen, wat de verhuis een stuk eenvoudiger en aangenamer maakte.
Kortom: een uitstekende service, een warme en klantgerichte aanpak en net dat tikkeltje extra dat het verschil maakt. Absoluut een aanrader!

18 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over de service van…

Zeer tevreden over de service van Waterhuys vastgoed. De samenwerking met Jan en zijn team was zeer professioneel! We hebben zelfs een gratis verhuiswagen mogen gebruiken tijdens onze verhuis. Ik had het niet beter kunnen wensen.

9 de dezembro de 2025

‘t Waterhuys vastgoed

Zeer tevreden over de dienstverlening van Mevrouw Christine Wallaert.Vanaf het eerste contact heel vriendelijk en professioneel .Ze luisterde goed naar onze wensen gaf eerlijk en duidelijk advies ook naar de kandidaat kopers toe.
Met deze betrokkenheid is alles vlot verlopen waarvoor onze beste dank.
Wij raden haar zeker aan als toegewijde makelaar.

24 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede begeleiding en vlot contact!

Zeer goede begeleiding en vlot contact met Christine bij de aankoop van ons huis te Schilde. Op de koop toe gratis gebruik kunnen maken van een kwalitatieve en propere verhuiswagen. Zeker een aanrader voor zowel aankoop als verkoop. Barry

25 de setembro de 2025

Topservice

Vlotte samenwerking bij de aankoop van ons nieuwe huis! Daarnaast al 2 maal de verhuiswagen mogen gebruiken waardoor alles zonder zorgen verliep.

30 de setembro de 2025

Uitstekende aankoopervaring

De aankoop van onze droomwoning bij Waterhuys was een erg aangename ervaring.
Onze makelaar Christine ging steeds professioneel, behulpzaam en correct te werk. Bijkomend mochten we gratis gebruik maken van de Waterhuys verhuiswagen, wat hun mooie service weerspiegelt.

Samengevat een echte aanrader!

31 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Met dank aan Christine voor de correcte…

Met dank aan Christine voor de correcte en professionele opvolging van onze huurwoning. Alles werd vlot afgehandeld en onze vragen werden steeds snel beantwoord en opgelost.

1 de agosto de 2025

Resposta da 't Waterhuys Vastgoed

Wat fijn om te horen! Dank u wel voor uw vertrouwen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlotte en duidelijke aankoop van ons huis!

Wij hebben ons huis gekocht via Het Waterhuys en zijn ontzettend tevreden over de begeleiding die we hebben gekregen. Onze makelaar Christine was fantastisch – professioneel, betrokken en altijd bereikbaar voor al onze vragen. Ze heeft ons stap voor stap door het hele proces geleid en alles tot in de puntjes geregeld.

Het aankoopproces is probleemloos en vlot verlopen, wat enorm heeft bijgedragen aan een fijne ervaring. Dankzij Christine en Het Waterhuys kijken we met een heel goed gevoel terug op deze belangrijke stap in ons leven.

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe thuis en willen Christine en het hele team van Het Waterhuys van harte bedanken voor hun inzet en ondersteuning!

Ook de service die zij geven door de camion uit te lenen voor onze verhuis maakte het eens zo gemakkelijk.

30 de junho de 2025

Resposta da 't Waterhuys Vastgoed

Beste Stephanie, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor het delen van uw ervaring, dat waarderen we enorm.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super professioneel kantoor en makelaar…

Super professioneel kantoor en makelaar Christine is een topper. Wij hebben er een aantal jaren geleden een woning bij gekocht en ook toen super begeleid! Nu een woning in verkoop en binnen de week verkocht. Super mooie foto,s, goede campagnes en een makelaar met pakken ervaring. Een echte aanrader.

10 de julho de 2025

Resposta da 't Waterhuys Vastgoed

Bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij dat u tevreden bent en helpen u in de toekomst graag opnieuw!

Luisteren en Leveren

Dit is nu de derde transactie die ik met t Waterhuys succesvol afrond. Altijd correct verlopen. Jan en Christine begrijpen de wensen van de klant en zenden niet alle aanbiedingen door maar selectief gericht naar de wens van de klant. Top! Werken efficiënt en discreet. Precies wat ik zocht.

7 de julho de 2025

Resposta da 't Waterhuys Vastgoed

Uw positieve ervaring is een mooie beloning voor ons team. Bedankt voor uw vertrouwen!

Een fantastische makelaar

Een fantastische makelaar. Eerlijk en menselijk. Ze hebben telkens prachtige woningen en handelen alles professioneel en correct! Dank u wel hiervoor! Een fantastische vrouw en een fantastische team!

8 de maio de 2025

Resposta da 't Waterhuys Vastgoed

Fantastisch om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service. Daar doen we het voor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jan en Christine zijn beide mensen die…

Jan en Christine zijn beide mensen die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, niet evident tegenwoordig.
Contact verloopt altijd vlot. Kennis van vastgoed, investeringen en wetgeving zijn meer dan overvloedig aanwezig.
Aanrader voor wie wil verkopen én/of kopen.

9 de abril de 2025

Resposta da 't Waterhuys Vastgoed

Wat een mooie review, dank u wel! Het doet ons plezier dat we aan uw verwachtingen konden voldoen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben het voorrecht om al 25 jaar…

Wij hebben het voorrecht om al 25 jaar samen te werken met 't Waterhuys, en in al deze jaren hebben we een sterke en waardevolle relatie opgebouwd. 't Wateruuys is altijd een betrouwbare partner geweest, met een toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid die ons blijft inspireren.

28 de abril de 2025

Resposta da 't Waterhuys Vastgoed

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw vertrouwen, we staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.