habicom  Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben onlangs onze woning verkocht via Habicom. Zeer professionele aanpak door ervaren verkopers Kurt en Myra. Zij hebben ons fantastisch bijgestaan wat heeft geleid tot een zeer mooi resultaat.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De tussenkomst van Lars was uiterst efficiënt. Super. Het appartement was op een no time terug verhuurd en hij begeleidde ook de rest van de noodzakelijke tussenkomsten. Een dikke merci Lars.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn zeer tevreden over de professionele, vriendelijke en zeer betrokken begeleiding door Pieter-Jan Van Pelt voor de verhuur van ons appartement Midden Boechout. Al het papierwerk werd ons ui... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wegens vertrek naar een WZC verkocht mijn schoonvader zijn appartement. Hiervoor hebben we Habicom ingeschakeld, wegens gebrek aan kennis en tijd. Veel dank aan Kurt voor zijn onvoorwaardelijke en bij... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Consultora de imóveis
  2. Avaliador Imobiliário
  3. Corretores de Imóveis
  4. Avaliadora de imóveis
  5. Corretora de aluguel de imóveis
  6. Locadora de apartamentos para temporada

Habicom Vastgoed & Advies is een vastgoedkantoor met zeven vestigingen in de zuidrand van Antwerpen, waaronder Mortsel, Boechout, Kontich, Wilrijk, Antwerpen, Edegem en Hoboken. Het team bestaat uit gepassioneerde vastgoedexperts met meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring. Ze bieden diensten aan zoals verkoop, verhuur en renovatieadvies. Daarnaast beschikken ze over een eigen klusjesdienst om woningen optimaal te presenteren voor verkoop of verhuur. Ze wonnen de 'Real Estate Award - Vastgoedbelofte van het jaar'. Meer info? 03-449.42.41 of hallo@habicom.be

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

698 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

59 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Enorm tevreden!!

Wij zijn ongelofelijk tevreden van de samenwerking met Heidi! Ze was zowel in de voorbereiding van onze verkoop - als bij de bezoeken en het proces nadien zeer professioneel, duidelijk, to -the- point en wij konden op elk moment van de dag bij haar terecht. We voelden ons echt op ons gemak bij haar en voelde ons gehoord in het gehele proces. Haar steeds pro actieve aanpak, open & transparante communicatie zorgden voor een super gevoel bij ons. Wij kunnen Habicom & Heidi in het bijzonder als makelaar enkel sterk aanbevelen aan onze vrienden/ kennissen 👍
Speciale vermelding ook voor haar collega Diyar die Heidi als makelaar op ons pad bracht en ook zelf top is om mee samen te werken: Topteam!

20 de agosto de 2024

Resposta da habicom

Super! Fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen Nathalie, en bedankt voor je review!

Vlotte en geruststellende aankoop

3 x een huis te koop bezocht via Habicom. Alle drie collega's antwoorden zeer snel en hebben een duidelijk een goede afsprakenplanning. Het derde huis dat we bezochten was via dossierbeheerder en makelaar Diyar Tekin. Zeer snelle communicatie en alle gevraagde documenten worden op prompt gestuurd zodat wij als koper gerust kunnen zijn. Dankbaar !

5 de agosto de 2024

Resposta da habicom

Top, we geven deze complimenten zeker door aan Diyar!

Super ervaring !

We hebben een super ervaring gehad met Heidi voor de verkoop van ons huis. De rust en het vertrouwen dat ze uitstraalde, heeft ons bij haar eerste bezoek aan huis onmiddellijk over de streep getrokken om voor Habicom te kiezen. Ook de administratieve opvolging en communicatie liep super vlot. Geen seconde spijt van, dank je Heidi 🥰

14 de agosto de 2024

Resposta da habicom

Wat leuk om te lezen! Bedankt voor jullie mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topervaring voor de verkoop van ons…

Topervaring voor de verkoop van ons appartement in Edegem!!! Onze makelaars Ben en Lynn vormen een topteam!!! De overeenkomst werd heel duidelijk uitgelegd door Ben… binnen een paar dagen hadden we een volledig compleet kostenplaatje met een realistische schatting van de verkoopprijs… geen kleine lettertjes… over bepaalde voorwaarden kan je perfect in communicatie gaan… er wordt echt naar jou geluisterd… en rekening gehouden met je privé sfeer… prachtige professionele fotografie… ze houden zich aan de gemaakte afspraken… onze dossier was binnen de week opgestart en online geplaatst… zeer transparant… zeer nauw opgevolgd… Lynn bezit de gave om de juiste mensen te matchen met het juiste appartement… binnen de maand bracht ze de perfecte kandidate aan… zelfs op avonden en weekends was ze beschikbaar… en met de glimlach… ze geven advies maar ze dringen zich niet op… van begin tot eind begeleiden ze jou… en je komt niet voor verrassingen te staan… ik kan iedereen deze ervaring aanraden… nogmaals super super bedankt!!! Wens

8 de julho de 2024

Resposta da habicom

Bedankt voor al deze mooie woorden! We geven deze zeker door aan Ben en Lynn!

2e en 3e zeer succesvolle ervaring

Wederom heeft Heidi ons zeer professioneel bijgestaan in de verkoop van ons huis en appartement.
We zijn enorm tevreden van het hele proces, vlotte opstart met duidelijke afspraken, zeer transparant verkoopproces en directe update na de bezoekdag om te eindigen met een snelle verkoop. Ook hier werd de afhandeling en communicatie met de notarissen volledig en super vlot door Heidi geregeld, heerlijk om daar geen enkele zorg over te hebben. Wij weten wie we gaan contacteren als we ooit nog eens verhuizen!

2 de junho de 2024

Resposta da habicom

Bedankt voor jullie vertrouwen in ons team en de leuke review!

Opnieuw zeer tevreden

Na een grondige marktverkenning (nogmaals) gekozen voor Habicom, dit keer voor de verkoop van de woning van mijn schoonouders. Het was reeds de 3de samenwerking met Habicom binnen onze familie. We zijn opnieuw zeer tevreden. De commerciële aanpak waarmee Habicom een woning in de markt zet is uniek in vergelijking met andere makelaars. Ze geloven heel sterk in hun methode, stralen dat enthousiasme ook uit, en de resultaten zijn dan ook navenant: een snelle verkoop aan een correcte prijs, tevreden verkopers, en gelukkige kopers. Alle lof en dank aan Kurt Van Camp die op zeer professionele wijze ons dossier van a-z begeleidde. Een waar genoegen om mee samen te werken en ten zeerste aanbevolen!

3 de julho de 2024

Resposta da habicom

Bedankt voor jullie vertrouwen, we geven de mooie woorden zeker door aan Kurt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I am thoroughly satisfied with the real…

I am thoroughly satisfied with the real estate services provided by Diyar Tekin. He demonstrated exceptional skill in finding a new tenant swiftly and efficiently. Throughout the entire process, his communication was highly responsive, ensuring that all my questions and concerns were addressed promptly. He consistently displayed a high level of responsibility and were always available to accommodate my requests. His dedication and professionalism have made this a seamless and positive experience. Highly recommended his service.

29 de junho de 2024

Thanks for your review!

Bedankt Kurt!

Bedankt Kurt, om dit lange en onvoorzien lastig traject met ons mee af te leggen. Je bent erin blijven geloven, en je hebt ons aan eerlijke en lieve kopers gekoppeld. Fijn dat je zo meedacht en oplossingen zocht, en aan de juiste touwen bent blijven trekken, zodat dit toch tot een goed eind is gekomen.

27 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Habicom is een top makelaarskantoor!

Olivier heeft ons op een professioneel en geweldig vriendelijke manier bijgestaan met de aankoop van onze nieuwe woonst. Hij stelt onmiddellijk kandidaat kopers op hun gemak. Ik raad Habicom zonder enige twijfel aan voor al uw vastgoedtransacties.

18 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zorgeloze verkoop van ons huis

Op basis van hun kennis van de locatie hebben de medewerkers van Habicom ons een correcte vraagprijs voor onze woning geadviseerd. Daarna hebben ze ons efficiënt en vriendelijk geholpen met het verspreiden van de advertenties, het aanvragen van attesten en tijdens de kijkdag. Zodoende hebben ze ons een hoop werk en zorgen bespaard.

13 de janeiro de 2024

Zeer tevreden

Heel handig dat men een huisbezoek kan inplannen via de site, zonder te bellen of te mailen. Daarnaast hadden we ook altijd een huisbezoek bij Diyar en hij was heel vriendelijk en ontzettend behulpzaam. Als eerste-keer huurders wisten we niet veel en Diyar stond letterlijk dag en nacht klaar om ons te begeleiden en alle vragen te beantwoorden.

15 de maio de 2024

SPIJTIG DAT DEZE REVIEW MAAR 5 STERREN TELT, TEAM HABICOM VERDIENT MEER ! 😍

Ik wil het team van Habicom, en in het bijzonder Diyar, bedanken voor de uiterst professionele aanpak bij de verkoop van mijn pand. Ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad! Gedurende het hele proces was Diyar zeer betrokken en goed bereikbaar. Ook voor de extra’s zoals het EPC, asbest, enzovoort, werd ik uitstekend begeleid. Ik heb de samenwerking als zeer aangenaam, vlot en professioneel ervaren!

12 de junho de 2024

verhuring

Zoals reeds meermaals gebeurde werd de verhuring van appartementen snel en degelijk uitgevoerd met opmaken van contract, aangifte financien en plaatsbeschrijving, ook zorg voor storting van waarborg en verzekering door de huurder.
Dus voor ons, zonder zorgen

30 de abril de 2024

Uitstekende immo expert…

Wij feliciteren graag de uitstekende immo expert van habicom die de verkoop van onze tuinstudio perfect heeft opgevolgd. Diyar Tekin wist de verkoop op enkele weken tijd af te sluiten. De communicatie verliep vlekkeloos wat zeker bijdroeg tot een positieve afhandeling van de transactie. Wij hebben de joviale en klantgerichte aanpak op prijs gesteld. Bedankt Diyar en nog veel succes!

11 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedankt aan Heidi van Habicom voor de…

Bedankt aan Heidi van Habicom voor de vlotte samenwerking. Ons huis was onmiddellijk verhuurd. Wij zijn gespaard gebleven van alle verhuur-gerelateerde rampen dankzij jou en onze huurders bezorgde je het gouden ticket naar hun nieuwe thuis. Topservice! 💚

1 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoek Diyar bij habicom als je snel een appartement wilt vinden!

Ik zocht al paar maanden een appartement voor mezelf en had er moeilijk mee. Nadat ik met Diyar heb ontmoet is het heel vlot gegaan. Hij antwoordde direct op mijn vragen, teksten en mails. Ik heb niet alleen direct een appartement gevonden maar ook de liefste huisbaas. Ik ben in de laatste maanden vaak in contact geweest met immokantoren maar heb me nog nooit zo veilig en gehoord gevoeld dan bij Diyar Tekin. Habicom moet blij zijn dat hij daar werkt!

26 de maio de 2024

Zeer tevreden!

Ik ben enorm tevreden over de samenwerking met Habicom Mortsel. De verkoop van mijn appartement werd zeer professioneel, supersnel en met veel inzet verkocht. Ik heb makelaar Kurt leren kennen als een heel gepassioneerd en ervaren persoon met veel kennis van zaken. Ook de communicatie kon niet beter. Echte aanrader!

22 de maio de 2024

Topresultaat bij Habicom

Vanaf de eerste contacten met Kurt en Olivier was er een zeer goede samenwerking. De goede raadgeving om het huis op te knappen voor de verkoop, de hulp van de klusjesdienst en de fotopresentatie liepen gesmeerd.

7 de maio de 2024