Handball Store Avaliações 109

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alles werd geleverd zoals besteld, enkel de levertermijn kan iets beter. 14 dagen levertermijn is niet meer van deze tijd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Schoenen goed ontvangen voor een goede prijs. In eerste instantie was ik terughoudend om hier te bestellen door de gemengde reviews. Na het lezen van de reviews kwam ik erachter dat de meeste lage... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Good choice of products, quite fast shipping, but beware returns shipping is paid by you as a customer. It stands in the terms you accept upon purchase and you need to send them back to France. For me... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pure oplichting, deze shop koopt een verzendlabel bij postnl maar stuurt het vervolgens niet op! Dure Nikes aangeschaft voor onze dochter , de teleurstelling is groot! KOOP HIER NIKS!!! Nep reactie... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos esportivos

E-commerce site gespecialiseerd in de verkoop van handbaluitrusting en accessoires, waaronder handbalschoenen en kleding voor zaalsporten. Officiële distributeur van de grootste handbalmerken zoals adidas, Hummel, Kempa, Nike, Mizuno, Asics, Select, McDavid, Molten etc.

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

109 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Alles is goed.

5 de setembro de 2025

Resposta da Handball Store

Hallo, bedankt voor uw feedback en vriendelijkheid. We kijken ernaar uit u weer van dienst te zijn op onze Spacefoot-sites.

Fijne dag 😊

Het Spacefoot-klantenserviceteam.

Geen levering ontvangen

Betaald maar helaas een week na beloofde leveringstermijn nog steeds niets ontvangen!
Er wordt een ticket aangemaakt bij PostNL maar daar blijft het bij. Na enkele dagen zit er nog steeds geen beweging in de ophaling/verzending. Puur bedrog!

12 de setembro de 2025

Hallo,

Wij willen u verzekeren dat wij uw feedback hebben ontvangen en het probleem hebben genoteerd. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt.

Het spijt ons te horen dat onze producten/diensten niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we zouden graag meer willen weten om dit probleem op te lossen.
Neem alstublieft contact op met onze klantenservice via customer@spacefoot.com (graag uw bestelnummer vermelden), zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jammer dat er niet duidelijk…

Jammer dat er niet duidelijk gecommuniceerd wordt dat terug sturen onder eigen kosten valt!

10 de setembro de 2025

Hallo,

Het spijt ons te horen dat onze producten/diensten niet aan uw verwachtingen voldeden. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we willen graag meer weten over hoe we dit probleem kunnen oplossen. Neem contact op met onze klantenservice via customer@spacefoot.com (onder vermelding van uw ordernummer) zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Goede afhandeling

Goede afhandeling, vrij snelle levering.

2 de setembro de 2025

Hallo Nicolas,

We zijn blij om te horen dat uw bezorgervaring aan uw verwachtingen voldeed! Spacefoot streeft ernaar uitzonderlijke service en snelle levering te bieden, en uw positieve feedback verzekert ons dat we op de goede weg zijn.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw tevredenheid te delen. 😀

Ruime keuze
Snel geleverd

9 de setembro de 2025

Resposta da Handball Store

Hallo! Bedankt voor uw beoordeling en uw loyaliteit!

We zijn blij dat onze producten u bevallen en dat uw ervaring met de levering aan uw verwachtingen voldeed!

Spacefoot streeft ernaar om een uitzonderlijke service en snelle levering te bieden, en uw positieve beoordeling bevestigt dat we op de goede weg zijn.

Weet dat we er alles aan doen om u producten tegen de meest concurrerende prijzen aan te bieden.

Kom regelmatig terug naar de Spacefoot-websites!

Er zijn elke dag nieuwe producten en lage prijzen! 😘

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Levering nog steeds niet ontvangen

Levering nog steeds niet ontvangen. Track & trace PostNL geeft geen resultaten.

5 de setembro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pure oplichting!!! KOOP NIETS HIER!

Nep reactie van de klantenservice hieronder want deze is namelijk nooit te bereiken. Emails heb ik al verzonden naar de klantenservice maar ook daar geen gehoor. Het pakket weegt 0,1 gram dus het is gewoon pure oplichting!! Bestelnummer #403003706 jullie weten dondersgoed waar het over gaat.

6 de setembro de 2025

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Levering was niet binnen 24 uur zoals…

Levering was niet binnen 24 uur zoals beloofd

2 de setembro de 2025

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Trop lent

Trop lent! Retour trop compliqué.

21 de agosto de 2025

Bonjour Madame Hannachi

Sachez que nous avons bien pris en compte votre avis et noté la problématique. Soyez assuré que nous faisons notre maximum pour que cela ne se reproduise plus.

Nous vous informons avoir essayé de vous joindre par téléphone ce jour sans succès.
Afin de résoudre votre problématique et de vous apporter satisfaction nous vous avons également adressé un e-mail.
Nous espérons que vous pourrez en prendre connaissance et que notre démarche vous permettra d'obtenir une expérience client plus positive.
Si toutefois vous désirez nous recontactez par un autre moyen nous vous invitons à le faire via l'adresse customer@spacefoot.com
(en précisant de nouveau votre numéro de commande).

Excellente journée,
L'équipe service client Spacefoot

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling niet ontvangen en geen communicatie

Op 13 augustus een bestelling geplaatst. Bij twee van de 4 artikels stond het icoon 24 en een vrachtwagen. Ik ging dus van een snelle levering uit. In mijn account stond verzending uiterlijk 28-8-2025. We zijn nu een dag later, nog geen communicatie ontvangen... Heb het klantennummer gebeld, maar is gesloten terwijl ze de openingsuren vernoemen en ik tijdens die openingsuren bel... Benieuwd hoe dit gaat aflopen!

29 de agosto de 2025

Snelle levering, goed assortiment

21 de agosto de 2025

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw tevredenheid te delen. 😀

We hopen je snel weer te zien op de Spacefoot-sites

Snel

Snel, duidelijk en goed naar Nederland

23 de agosto de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in ons en voor het delen van uw feedback.

Uw tevredenheid is onze motivatie en we kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen om u een uitzonderlijke ervaring te bezorgen.

Een fijne dag verder! 😁

Vlotte service

12 de agosto de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in ons en voor het delen van uw feedback.

Een fijne dag verder! 😁

Product is helemaal goed

Product is helemaal goed, maar delivery duurde een paar dagen. Maar ik had geduld 😀

18 de agosto de 2025

Resposta da Handball Store

Hallo! Bedankt voor uw recensie en voor uw loyaliteit!

Wij zijn blij dat u van onze producten geniet.

Bezoek gerust regelmatig Spacefoot-sites!

Er zijn dagelijks nieuwe aankomsten en geweldige aanbiedingen!

Goedendag,

Wij hebben uw mening ter harte genomen en het probleem genoteerd. Wij verzekeren u dat wij ons uiterste best doen om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt.

Om uw probleem op te lossen en u tevreden te stellen, hebben wij u een e-mail gestuurd.
Wij hopen dat u deze kunt lezen en dat onze aanpak u een positievere klantervaring zal opleveren.
Als u echter op een andere manier contact met ons wilt opnemen, kunt u dat doen via het adres customer@spacefoot.com (mailto:customer@spacefoot.com)
(vermeld daarbij opnieuw uw bestelnummer).

Een fijne dag gewenst,

Goedkoper dan handbalshop

Goedkoper dan handbalshop

4 de agosto de 2025

Hallo Marc,

Bedankt voor uw positieve feedback. U kunt er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om u de beste producten tegen de meest concurrerende prijzen aan te bieden.

We zijn blij dat je van de ervaring hebt genoten.

Ik hoop je snel weer te zien!

Fijne dag 😊

Goede prijs-kwaliteit

8 de agosto de 2025

Resposta da Handball Store

Hallo Marjo, bedankt voor deze recensie!

Het is zeer bemoedigend voor de Spacefoot-teams!

En vooral bedankt voor het opmerken van de kwaliteit-prijsverhouding waar wij elke dag naar streven!
Klanttevredenheid is één van onze prioriteiten! 😀

Prima Service!

Prima Service!

8 de agosto de 2025

Hallo ,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring op Spacefoot te delen. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent!

Tot snel,

Als verjaardagscadeau Adidas…

Als verjaardagscadeau voor mijn sportende dochter, Adidas hardloopschoenen gekocht. De prijs en kwaliteit super, de levering binnen 2 dagen zodat zij snel van haar cadeau kon genieten. Super bedankt en tot een volgend bestelmoment.

5 de agosto de 2025

Resposta da Handball Store

Hallo, bedankt voor deze recensie!

Het is zeer bemoedigend voor de Spacefoot-teams!

Klanttevredenheid is één van onze prioriteiten! 😀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie korting, met iets langere levertijd

Schoenen goed ontvangen voor een goede prijs.
In eerste instantie was ik terughoudend om hier te bestellen door de gemengde reviews. Na het lezen van de reviews kwam ik erachter dat de meeste lage scoren kwamen door de langere verzendtijd.
Inderdaad, het duurt ietsje langer. De schoenen moeten uit Frankrijk komen, maar als je hier rekening mee houdt, dan is er geen probleem.
Al met al was het zo'n goede korting dat de iets langere levertijd (5 dagen) voor mij geen probleem vormde!

29 de julho de 2025

Goeiedag,

Wij zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring en ontvangen graag verdere feedback over hoe wij onze service verder kunnen verbeteren.

Wij hopen u snel weer tevreden te mogen stellen,

Fijne dag en tot snel!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.