Handball Store Avaliações 109

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alles werd geleverd zoals besteld, enkel de levertermijn kan iets beter. 14 dagen levertermijn is niet meer van deze tijd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Schoenen goed ontvangen voor een goede prijs. In eerste instantie was ik terughoudend om hier te bestellen door de gemengde reviews. Na het lezen van de reviews kwam ik erachter dat de meeste lage... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pure oplichting, deze shop koopt een verzendlabel bij postnl maar stuurt het vervolgens niet op! Dure Nikes aangeschaft voor onze dochter , de teleurstelling is groot! KOOP HIER NIKS!!! Nep reactie... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos esportivos

E-commerce site gespecialiseerd in de verkoop van handbaluitrusting en accessoires, waaronder handbalschoenen en kleding voor zaalsporten. Officiële distributeur van de grootste handbalmerken zoals adidas, Hummel, Kempa, Nike, Mizuno, Asics, Select, McDavid, Molten etc.

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

109 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Product in goede staat ontvangen

Product in goede staat ontvangen
Levertijd was wel wat lang

25 de julho de 2025

Goeiedag,

Wij zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring en ontvangen graag verdere feedback over hoe wij onze service verder kunnen verbeteren.

Wij hopen u snel weer tevreden te mogen stellen,

Fijne dag en tot snel!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Het terugsturen is een ramp .

Het terugsturen is een ramp .. kan alleen bij DHL .. bij PostNL kunnen ze het adres niet eens vinden en wat nog lulliger is dat het terugsturen €18.- kost .. schandalig .. zorg dat je een retouradres in Nederland hebt .. je verwacht op een Nederlandse site te zitten niet iets uit Frankrijk.. en ja natuurlijk moet je zelf beter opletten maar dat doe je niet omdat je niet verwacht dat het buitenlandse site zal zijn

28 de julho de 2025

Hallo,

Het spijt ons te horen dat onze producten/diensten niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we willen graag meer informatie om dit probleem op te lossen. Neem contact op met onze klantenservice via customer@spacefoot.com (vermeld uw bestelnummer) zodat we een oplossing kunnen vinden.

Correcte,super x

28 de julho de 2025

Bonjour,

Nous sommes heureux que votre passage chez nous ait été agréable et nous espérons vous revoir très bientôt !

Revenez vite tester les nouveautés !

Excellente journée et à bientôt 😀

‍L'équipe Spacefoot

Super

Super. Zoals het aangeprezen wordt

17 de julho de 2025

Resposta da Handball Store

Hallo! Bedankt Marc voor uw recensie en voor uw loyaliteit!

Wij zijn blij dat u van onze producten geniet.

Bezoek gerust regelmatig Spacefoot-sites!

Er zijn dagelijks nieuwe aankomsten en geweldige aanbiedingen!

Laattijdige levering

2 paar schoenen gekocht, waarvan 1 paar “binnen 24u”. Bestelling kwam pas 2 weken na bestelling aan.

14 de julho de 2025

Goedendag, meneer Vetters,

Wij hebben uw mening ter harte genomen en het probleem genoteerd. Wij verzekeren u dat wij ons uiterste best zullen doen om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt.

Wij hebben tevergeefs geprobeerd u telefonisch te bereiken.
Om uw probleem op te lossen en u tevreden te stellen, hebben wij u ook een e-mail gestuurd.
We hopen dat u deze kunt lezen en dat onze aanpak u een positievere klantervaring zal opleveren.
(vermeld daarbij opnieuw uw bestelnummer).

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Veel keuze en correct, mindere levering

Veel keuze, producten van hoge kwaliteit en correcte prijzen en afhandeling. Ik moest wel betalen voor de verzending, zelfs bij een hoog aankoopbedrag. Bovendien was de levering traag (bijna 14 dagen wachten) en was het tracken en de communicatie rond de levering slecht geregeld door het transportbedrijf.

8 de julho de 2025

Goedendag mevrouw Puttemans,

Wij hebben uw mening ter harte genomen en het probleem genoteerd. Wij verzekeren u dat wij ons uiterste best doen om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt.

Wij hebben tevergeefs geprobeerd u telefonisch te bereiken.
(vermeld daarbij opnieuw uw bestelnummer).

Heel ontevreden

Heel ontevreden. Weinig tot geen communicatie. Alleen antwoord als je een vraag stelt. Het antwoord is soms in een andere taal. Bestelling bijna 10 dagen geleden en nog steeds niets ontvangen.

1 de julho de 2025

Goedendag,

Wij hebben gisteren tevergeefs geprobeerd u telefonisch te bereiken.
Als u echter op een andere manier contact met ons wilt opnemen, kunt u dat doen via het adres customer@spacefoot.com (vermeld daarbij opnieuw uw bestelnummer).

RETURNS you pay YOURSELF

It's very unclear that you are ordering from France, when you are actually on the .nl (!) webpage of the store. Also, any returns need to be paid by the customer and thus you pay a lot of money to ship back to France (from NL, in my case), which will be close to 15,- per package. If I'd known that, I wouldn't have ordered here.

This should be advertised MUCH better in my opinion. This feels sketchy.

17 de março de 2025

Hello,

Thank you very much for placing your trust in us and for sharing your feedback.

Please find below our return policy available directly on our website : https://handball-store.nl/retourneren-en-terugbetalen

Have a great day! 😁

The customer service team of Spacefoot

Brede keuze en snel geleverd

Brede keuze en snel geleverd

6 de março de 2025

Hallo Vanessa,

We zijn blij om te horen dat uw bezorgervaring aan uw verwachtingen voldeed! Spacefoot streeft ernaar uitzonderlijke service en snelle levering te bieden, en uw positieve feedback verzekert ons dat we op de goede weg zijn.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw tevredenheid te delen. 😀

We hopen je snel weer te zien op de Spacefoot-sites

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Delivery and service was quick and…

Delivery and service was quick and without issues

27 de fevereiro de 2025

Hello Martin,

We're delighted to hear that your delivery experience met your expectations! Spacefoot is committed to providing exceptional service and fast deliveries, and your positive feedback confirms we're on the right track.

Thank you so much for taking the time to share your satisfaction. 😀

We hope to see you again soon on Spacefoot's websites.

Best regards,
Spacefoot Customer Service Team

Zeeeer klantonvriendelijk

Zeeeer klantonvriendelijk. Je besteld een origineel shirt van Paris Saint Germain voor je zoontje die dat heel graag wilt hebben met het nummer en naam van Steins. Vervolgens krijg je het shirt thuisgestuurd met een heel ander kleur en vorm van het nummer. Ook zijn ze vergeten het nummer op de voorkant te zetten zoals bij het originele shirt. Je neemt contact op, er word dagen geen antwoord gegeven en vervolgens krijg je terug dat ze er niks aan kunnen doen. Zelfs geen korting of iets. Als je een shirt laat bedrukken mag je toch verwachten dat het er zo uit ziet als t originele shirt. Hier nu een jongetje van 8 die heel verdrietig is en al zijn spaargeld heeft uitgegeven aan een shirt wat hij zo graag wilde. Wat een schande is dit bedrijf. Ik zal hier in ieder geval nooit meer iets bestellen!

20 de fevereiro de 2025

Hallo,

U kunt er zeker van zijn dat we rekening hebben gehouden met uw mening en het probleem hebben opgemerkt. U kunt er zeker van zijn dat we ons uiterste best zullen doen om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt.

Het spijt ons te horen dat onze producten/diensten niet aan uw verwachtingen voldeden.
Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we willen graag meer weten om dit probleem op te lossen.
Neem contact op met onze klantenservice via customer@spacefoot.com (met vermelding van uw ordernummer) zodat we een oplossing kunnen vinden.
zodat we een oplossing kunnen vinden.

Prettige dag verder,

Het Spacefoot Klantenservice Team

spacefoot shit

Toch weer een spacefoot handelsnaam. Po verkeerde maat besteld, meteen mail gestuurd ( binnen 10 min), kon niet meer gewisseld worden. 2de paar met goede maat direct besteld, en krijg je ze paar dagen later ter gelijkertijd binnen, kansloos. Terug sturen kost dan dik €10.00, conclusie probeer te vermeiden deze BS.

7 de fevereiro de 2025

Hallo

Wir entschuldigen uns aufrichtig für deine negative Erfahrung. Das Team von Spacefoot bemüht sich stets, dir das Beste zu bieten, sei es in Bezug auf Produkte oder den Kundenservice.

Falls eines der Produkte, die du zurücksenden möchtest, fehlerhaft oder nicht konform ist erhälst du nach Bestätigung durch unseren Kundenservice, ein Rücksendeetikett für die kostenlose Rücksendung. Andernfalls sind die Kosten für den Austausch gemäß unseren allgemeinen Geschäftsbedingungen vom Kunden zu tragen.

Zögere nicht, uns für weitere Informationen zu kontaktieren.

Wir wünschen dir einen schönen Tag!

Das Team vom Kundenservice Spacefoot

Goed prijsniveau, snelle verzending

Prima prijs voor mijn nieuwe schoenen en snel en correct geleverd

27 de dezembro de 2024

Hallo ,

Bedankt voor uw positieve feedback. U kunt er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om u de beste producten tegen de meest concurrerende prijzen aan te bieden.

Parfait service

Parfait service ! Le produit est arrivé en parfait état et dans les délais. Je suis vraiment content de mon achat.

10 de maio de 2024

Bonjour,

Nous vous remercions pour votre retour positif ! Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de votre expérience d'achat et de nos produits. C'est votre satisfaction qui nous pousse à vous proposer les meilleures collections. Revenez vite pour découvrir les nouveautés ;)

Très belle journée !  😀

L'équipe service clients Spacefoot

Fijne webshop, eerlijke prijzen

Fijne webshop. Eerlijke prijzen. Mooie handbalkeepersbroeken besteld.

2 de dezembro de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eastpack reistas voor minder geld

Mooie reistas besteld die elders duurder was. Overzichtelijke site, veel keuze.

15 de novembro de 2024

Hallo Karin,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

return shipping to France paid by customer

Good choice of products, quite fast shipping, but beware returns shipping is paid by you as a customer. It stands in the terms you accept upon purchase and you need to send them back to France. For me it meant I needed to pay 20% of original product price to ship shoes back to get back remaining 80% for a products that I simply didn't like.

8 de novembro de 2024

Hello Cysia,

We are sorry to hear that our products/services did not meet your expectations. Your satisfaction is important to us, and we would like to learn more to resolve this issue. Please contact our customer service at customer@spacefoot.com (mentioning your order number) so that we can find a solution.

Have a great day,

The Spacefoot Customer Service Team

Snelle bediening

Snelle bediening

7 de outubro de 2024

Hallo Zlata,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw winkelervaring en onze producten. Uw tevredenheid is wat ons drijft om de beste collecties aan te bieden. Kom snel terug om de nieuwste producten te ontdekken ;)

Een fijne dag verder! 😀

Dure retour

Hallo,
De levering liet bijna een week op zich wachten.
Toen de schoenen geleverd waren, bleken ze te klein.
Terug sturen kost mij nu €18,10 dit vind ik persoonlijk wel veel geld.

19 de setembro de 2024

Hallo Italo,

Onze oprechte excuses voor uw negatieve ervaring. Het Spacefoot-team streeft ernaar om u het beste te bieden, zowel op het gebied van producten als klantervaring. Wij betreuren uw ontevredenheid.

Als een van de te retourneren producten echter niet-conform of defect is, heeft u, na validatie door onze klantenservice, recht op een retourzending met een gefrankeerd label. Anders is de retourzending voor een omruiling voor rekening van de klant, zoals gespecificeerd in onze verkoopvoorwaarden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ik wens je een fijne dag,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betrouwbaar en snelle levering!

11 de setembro de 2024

Hallo Sonja,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw tevredenheid te delen. 😀

We hopen je snel weer te zien op de Spacefoot-sites

Het Spacefoot-klantenserviceteam

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.