Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var i den fine forretning to dage i træk og se på en dejlig Mulberry taske. På anden dagen købte jeg den. 😊 Rigtig god betjening og fin indpakning. Dejlig snak om alle de lækre taske der findes o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig modtagelse af ordre.Rigtig fin indpakning , skønne klassiske styles og dejlig service. YDERST TILFREDS både med web-shop samt den fysiske forretning som kunde . Jeg værdsætter alt hvad jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækre varer, og hurtig fremsendelse. Desværre duede pasformen på den cape jeg havde købt ikke lige mig, hvorfor den blev returneret. Få dage senere havde jeg både hørt fra Happelshop og fået penge... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Desværre ikke den bedste oplevelse. Helt forkert størrelse, kunne godt have brugt lidt mere info ang. størrelser. Det var vist mere franske str. end danske. Måtte selv sørge for returforsendelse til 6... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

A universe of hand-picked fashion items from the worlds leading luxury brands🤍

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Sødeste service

Sødeste service.

Fik leveret en skjorte dagen efter at jeg havde bestilt den, så jeg kunne få den med på ferie.

Deres emballage er også miljøvenlig og den fylder ikke ret meget i skraldespanden.

Tak fordi i gjorde det muligt for mig, at få den skønne skjorte med på ferie.

5 de julho de 2022

Resposta da Happelshop

Hej Pernille Mange tak for dine søde ord. Vi er altid glade for at kunne hjælpe. Rigtig god ferie. Kærlig hilsen fra Happel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig modtagelse af ordre.Rigtig fin …

YDERST TILFREDS både med web-shop samt den fysiske forretning som kunde .
Jeg værdsætter alt hvad jeg har købt hos HAPPEL igennem årene . Klassisk og gode materialer.Det er min stil og passer samtidigt til min type.

5 de julho de 2022

Resposta da Happelshop

Hej Maria. Tusind tak for dine søde ord, og fordi du handler i Happel - både på webshoppen og i butikken. Vi håber meget at vi også må hjælpe dig fremover, og sætter meget stor pris på alle vores kunder. Kærlig hilsen fra Happel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service! Hurtig forsendelse, god kommunikation. Anbefales på det varmeste!
Har handlet med dem fire gange med samme gode service.

4 de julho de 2022

Resposta da Happelshop

Hej Runa Louise. Mange tak for dine søde ord. Vi håber meget at må hjælpe dig en anden dag igen. Vi er meget taknemmelige for vores søde kunder :). Kærlig hilsen Happel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk og serviceminded personale…

Fantastisk og serviceminded personale som har kunden i centrum, man føler sig velkommen i butikken og man har god tid til at se sig omkring. Jeg kan varmt anbefale Happel i Odense, de leverer en service, som er i top og man kan roligt prøve taskerne i sit eget tempo. Jeg er utrolig glad for de to tasker og jeg kommer gerne igen😃

17 de junho de 2022
Avaliação não solicitada

Resposta da Happelshop

Hej Sophie. Tusind tak for dine søde ord. Det varmer os at høre.
Det var en stor glæde at kunne hjælpe dig med dine to tasker. Vi håber, at vi må servicere dig en anden dag igen. Kærlig hilsen Happel

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man føler sig ikke velkommen

Man føler sig ikke velkommen. Arrogant og snobbet person

4 de junho de 2022

Resposta da Happelshop

Hej Lara. Det er vi meget kede af at høre. Vi forsøger på bedste vis at byde alle velkommen, og vi er utrolig glade for de mennesker, der tager sig tid til at besøge os i vores fysiske butik. Håber du har lyst til at prøve en anden gang. Mh Team Happel

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Kom ind 15 min i lukketid, helt desperat og havde brug for en kjole til i aften.
Den sødeste ekspedient blev en time ekstra og hjalp mig med at finde en kjole! Jeg er yderst taknemmelig!
Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg handler i Happel 🙏

30 de abril de 2022
Avaliação não solicitada

Et besøg værd ❤️

Smukke mærker som Christine Hvelplund og Zimmermann ❤️ Sød betjening online og hurtig levering. Jeg vil glæde mig til at handle her igen 🥰

5 de abril de 2022

Resposta da Happelshop

Kære Jennifer. Mange tak for din søde besked. Vi håber at vi må hjælpe dig en anden gang. Kærligst fra Happel

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais