HBeds Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede prijs, prettige communicatie en zeer vriendelijke bezorging en montage door de medewerkers van Hbeds. Wat mij betreft de moeite waard waarbij het verschil wordt gemaakt tov de concurrentie. We g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hadden nieuwe matrassen nodig zijn bij diverse zaken in Gouda gaan kijken en proef liggen Zijn uiteindelijk bij H beds terecht gekomen daar zeer vriendelijk en niet opdringerig geholpen en uiteinde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Camas
  2. Loja de artigos para cama, mesa e banho

HBeds is al sinds 1983 dé expert op het gebied van boxsprings, matrassen en beddengoed. Met decennialange ervaring combineren we vakmanschap, persoonlijk advies en hoogwaardige producten voor een optimale nachtrust. In onze winkel en via onze webshop helpen we dagelijks klanten aan een bed dat écht bij hen past – van maatwerk boxsprings tot hotelkwaliteit textiel. Bij HBeds staan service, betrouwbaarheid en slaapcomfort centraal. Ervaar het verschil van een bed dat met zorg is samengesteld – sinds 1983.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

141 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

95 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, hart voor de zaak nemen alle tijd. Goede prijs

Vanaf het eerste contact tot en met de levering zeer goede service gehad. Denkt met de klant mee en worden proactief op de hoogte gehouden. Levering door Ron was top. Enthousiast en verstand van zaken. Neemt alle tijd om oude spullen mee te nemen en ruimt alles netjes op. Geeft uitleg en tips. Bedankt voor de goede service en we komen zeker nog eens langs!

28 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onze ervaring met Huijers Slaapcomfort…

Onze ervaring met Huijers Slaapcomfort is helaas bijzonder teleurstellend verlopen.
Na de installatie van ons bedonderstel viel ons op dat het bed niet meer op zijn oorspronkelijke plaats stond, maar dichter tegen het raam was geplaatst. Toen wij het bed recent terug op de oorspronkelijke positie zetten, ontdekten wij achter het bed schade aan de muur die tijdens de installatie moet zijn ontstaan.
Dat er tijdens werkzaamheden schade kan ontstaan, begrijpen wij. Wat wij echter niet kunnen begrijpen, is dat deze schade nooit aan ons werd gemeld. Bovendien bleek de schade zich precies op de plaats te bevinden die volledig aan het zicht werd onttrokken doordat het bed was verplaatst.
Nog teleurstellender is de manier waarop onze klacht vervolgens werd behandeld. Ondanks meerdere e-mails hebben wij tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Een erkenning van de situatie, een excuus of zelfs maar een antwoord lijkt blijkbaar te veel gevraagd.
Wij hadden betere service en meer respect voor klanten verwacht van een bedrijf met deze reputatie.

1 de junho de 2026
logotipo da HBeds

Resposta da HBeds

Beste Natascha,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij nemen dit soort meldingen serieus en willen dit graag direct voor u uitzoeken.

Op basis van de naam bij deze review kunnen wij alleen geen bestelling of eerdere klacht in ons systeem terugvinden. Daarom vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via klantenservice@hbeds.nl, onder vermelding van uw ordernummer of afleveradres.

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zoeken wij de levering erbij en pakken wij dit verder voor u op.

Team HBeds

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne service bij levering

Hele fijne service bij levering door Mitch en zijn collega. Vriendelijke, leuke mensen en ontzettend behulpzaam. Ook toen er wat mis leek te zijn waren ze snel en geruststellend!

18 de junho de 2026

Slaap lekker met Hbeds

Allereerst zijn we goed en hartelijk geholpen door Brandon bij de aankoop van ons Snoozzy matras en de Auping spiraalbodem. Binnen de gestelde termijn werden deze bezorgd en geïnstalleerd door Timo en Alex, een goed samenwerkend en gezellig team.

5 de junho de 2026

TOPPERS!

Wij zijn echt dik tevreden met ons nieuwe bed. Dankzij Mitch hebben we een hele goede prijs gekregen, en dat waarderen we enorm. Extra leuk is dat Mitch een poos geleden ook al 2 bedrijfswagens bij ons heeft gekocht. Vandaar dat we bij hem kwamen nu. En nu doen we op deze manier weer mooi samen handel — dat maakt het extra gezellig en vertrouwd!

De service is echt perfect: vriendelijk personeel, fijne communicatie en overal wordt in meegedacht. Mitch kwam het bed zelfs persoonlijk samen met zijn collega brengen, wat we echt top vonden. En mocht er iets zijn met het in elkaar zetten van het bed, dan kunnen we ze gewoon even facetimen. Beter kun je het eigenlijk niet hebben. ;)

Goede prijs, perfecte service, gezellig personeel en gewoon prettig zaken doen. Absolute aanrader!

30 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tevreden over mijn ervaring

Super tevreden over mijn ervaring! Vanaf het bestellen tot aan de bezorging en montage van het bed ben ik ontzettend goed geholpen. Via de telefoon ook super fijn contact gehad. Het contact verliep vriendelijk, snel en duidelijk, waardoor alles soepel en zonder zorgen ging. De bezorgers/monteurs werkten netjes en professioneel en het bed staat perfect. Echt topservice, ik zou hier zeker opnieuw bestellen!! Echt een aanrader.

8 de maio de 2026

Top bedrijf

Top bedrijf! Onzettend klantvriendelijk en hardwerkkend personeel. Geen overdreven hoge prijzen en echt goede service en kwaliteit. Onwijs blij met mijn bed en kledingkast!

7 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfect Auping bed kunnen aanschuiven…

Perfect Auping bed kunnen aanschuiven helemaal naar eigen smaak en stijl. Daarnaast super fijn geholpen in de winkel, maar ook een top service en levering aan huis. Aardig en vriendelijk personeel wat mee denkt.

7 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bezorgtijd duurde langer dan verwacht, maar Thimo van Hbeds heeft me enorm geholpen door alternatieven te sturen die op mijn gekozen bed lijken die wel direct beschikbaar zijn. Dat is goede service en meedenkend om een probleem op te lossen

6 de maio de 2026

Aflevering Oak & Steel bed

Via internet een oak & steel bed gekocht. Mooi en stevig bed, inclusief verlichting en nachtkastjes. Voor aflevering telefonisch een afspraak gemaakt en op de dag zelf door Thimo op de hoogte gehouden van de verwachte aankomsttijd. De aflevering was uiteindelijk wat later dan de verwachte tijd maar daar is gedurende de dag netjes contact over geweest. Uiteindelijk kwamen ze in de avond aan en waren beide bezorgers zeer vrolijk, werkten snel en netjes. Dus een goede ervaring met bezorgdienst.

30 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klantvriendelijk en keurige bezorging en montage

Telefonisch een Auping elektrische Boxspring besteld bij Brandon. Na een kleine twijfel, toch de knoop doorgehakt en helemaal top!

Indicatie levertijd klopt, enig verbeterpuntje is reactie op de mail als je een vraag hebt m.b.t. leveringen of over een extra product bestellen wordt niet op gereageerd. Dat is jammer want dat had eventueel mee verkocht kunnen worden.

Dag van de levering keurig gebeld met een tijdsindicatie, ook dat klopte helemaal. Vriendelijke bezorgers, keurig in elkaar gezet en alles netjes uitgelegd. Ook wordt het afval netjes meegenomen.

Kortom de aankoop is tot nu toe geslaagd!

Dank je wel mannen!

Complimenten voor de mannen van de levering!

1 de maio de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een zeer klantgerichte zaak

Een zeer klantgerichte zaak met duidelijke communicatie. Ook voor Belgische klanten. Netjes geleverd en geplaatst volgens afspraak en zeer vriendelijk. Zijn ook concurrentieel in hun prijs en hebben de boxspring van NORMA aan een lagere prijs kunnen aanbieden.

9 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag na een vrij lange levertijd…

Vandaag na een vrij lange levertijd mijn boxspring ontvangen en het was het wachten waard hoor! Het was snel en netjes geïnstalleerd door 2 vriendelijke heren van HBeds en na uitleg over onderhoud van de matrassen en topper hebben ze alles netjes en opgeruimd achtergelaten. Top service!

16 de abril de 2026