Vi er meget glade for at vi valgte HC-Andersen istandsættelse til at istandsætte vores lejlighed og tage fraflytningssyn. Niki er super professionel og man kan mærke han har rigtigt godt styr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De virkede flinke og imødekommende til at starte, hvorfor vi indgik aftale om renovering ifm fraflytning af lejebolig. Vi overfører 1. Rate som er ca 10.000 kr. Dagen efter tilbyder boligsekskabet... Ver mais
Jeg har for anden gang haft fornøjelsen af at bruge HCA istandsættelse. Det kan være en uoverskuelig proces, men du får virkelig følelsen af at Niki og Mark kæmper din sag og gør deres aller ypperst... Ver mais
5 stjerner. Nemmeste fraflytning til dags dato. Jeg skulle bare svinge kortet, og fjerne mine ting fra lejligheden. så klarede de resten på højt professionelt plan. Mit udlejer havde ingen a... Ver mais
Detalhes da empresa
- Pintor
- Serviço de Limpeza
- Serviço de Acabamento de Pisos
- Serviços de Lixamento e polimento de Pisos
- Pintura
- Consertos
Escrito pela empresa
Din gode oplevelse er hjertet af vores organisation! Så vi gør alt for at sikre den. Du er altid garanteret en uforlignelig oplevelse hos os, men vi går den ekstra mil, når du flytter fra et lejemål.
Informações de contato
Janesvej 13, 2680, Solrød Strand, Dinamarca
- info@hca-i.dk
- hcandersensistandsættelse.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god oplevelse hele vejen igennem!
Stor fornøjelse og tryghed at have H.C. Andersen istandsættelse til at stå for istandsættelsen af vores lejlighed. Super god service hvilket gjorde at man følte sig tryg hele vejen igennem. Tak for en god oplevelse!
Happy to give a 5 star to HC Andersens…
Happy to give a 5 star to HC Andersens Istandsættelse! It is one of the few companies that would offer in-person visit to see what needs to be done and the price that they quoted afterwards was reasonable compared to other companies that I've been in contact to. Not to mention the quick response from their staff, and the English version of their company website. Happy to recommend their service.
Anbefaling af H.C. Andersen Istandsættelse
H.C. Andersen Istandsættelse var fra start til slut det helt rigtige valg for vores firma, der skulle istandsætte vores erhvervslokaler ved fraflytning. Kommunikationen mellem H.C.A. foregik fuldstændigt problemfrit og H.C.A bistod os med rådgivning omkring det praktiske arbejde samt spørgsmål af juridisk karakter. Det var en stor hjælp for vores fond, at kunne modtage rådgivning fra HC A og det gjorde en meget stresset periode meget mindre stressende. H.C.A. bistod også ved afleveringen af lokalerne til udlejer, hvilket var helt optimalt og gav tryghed for os. H.C. Andersen leverer et højt fagligt niveau og et superflot finish. De har taget sig af alle dele af istandsættelsen samt sat sig ind i renovering af materialer, som ikke engang udlejer kunne afklare spørgsmål om.
H.C. Andersen er omsorgsfulde og har indgående viden om deres felt. De får vores klare anbefaling og en stor tak!
Top anbefaling af H.C. Andersens Istandsættelse
En kæmpestor fornøjelse at have H.C. Andersens Istandsættelse på vores side i forbindelse med fraflytning af lejlighed. Særlig stor tak til Niki som bare er verdensklasse og en super karismatisk person.
Helt igennem gennemført
Niki og Mark har leveret helt fantastisk service 💪
Fra dag 1 sørgede de for at de ville tage hånd om alt der omhandlede vores istandsættelse og til en super overkommelig pris.
Kan klart anbefale H.C Andersens Istandsættelse ✅
Top service
Top service! Ville give 10 stjerner, hvis jeg kunne!
Gjorde fraflytning til en leg!
Niki og Mark fra HCA istandsættelse gjorde fraflytning til en leg!
Lige fra start viste de god service, venlighed og de var altid kun et opkald væk, hvis vi havde spørgsmål. Simpelthen så dejligt ikke at skulle forholde sig til en urimelig udlejer og overraskelse ved tilbagebetaling af depositum. For ikke at tale om selve malerarbejdet, rengøring og kontakt til udlejer - Niki og Mark står for det hele, og du kan trygt overlade dine nøgler til dem!
De bedste penge jeg længe har givet, og ringer uden tvivl til dem igen næste gang jeg flytter. Min største anbefaling herfra.
Super oplevelse!
Min kone og jeg brugte H.C. Andersens istandsættelse i forbindelse med fraflytning af en lejebolig. Vi vidste godt at vi kunne se frem til en heftig merbetaling hvis vi overlod istandsættelsen til udlejer, så derfor fik vi i stedet en aftale med H.C. Andersen Istandsættelse.
Det er vi glade for, vi gjorde! Ud over at vi kan se frem til at få hele vores depositum tilbage, har kommunikationen været venlig, hurtig, punktlig og seriøs hele vejen igennem Udover selve istandsættelsen, tog H.C. Andersens Istandsættelse sig også af fraflytningssynet, så vi behøvede faktisk slet ikke at tænke på lejligheden igen efter vi var fraflyttet. Vi var desuden garanteret at tilbudsprisen blev overholdt, samt at vi ville få depositum tilbage. Det er helt klart noget der giver ro i maven.
Alt i alt kan jeg kun anbefale H.C. Andersens Istandsættelse og jeg ville ønske de havde eksisteret tidligere, så jeg kunne have brugt dem dengang jeg var helt grøn som lejer så jeg var sluppet for nogle rigtig dårlige oplevelser med et par meget kreative udlejere. Tak for et godt samarbejde!
Kæmpe hjælp ifm istandsættelse v fraflytning 👌🏾
Hjælpsomme, effektive og altid til rådighed. Ved mangler og problemer var de ved telefonen og fixede med det samme. Super hjælp ifm fraflytning af leje lejlighed. Kan klart kan anbefales! 👌🏾
Tager over hele processen…
De har taget over hele processen og er blevet meget hjælpsom og transparant i processen. Det var så dejlig at vi kun kunne fokusere på flytning istedet for fraflytning. Jeg kan sikkert anbefale dem til alle der fraflytter.
Behagelig, hurtig og god proces
Rigtig god oplevelse. God kommunikation og
hurtige tilbagemeldinger.
H. C. Andersen istandsættelse kan varmt anbefales til istandsættelse af lejlighed.
Fantastisk dygtige og pålidelige
Fantastisk dygtige og pålidelige. Mine meget slidte og forskelligfarvede træ gulve, fik en overordentlig professionel behandling og ser nu lige fantastiske ud og éns ud i alle rum. Bedre resultat end jeg havde turdet håbe på. Desuden yderst venlig og effektiv betjening. Gerne igen 🤗
Behagelig, hurtig og god proces
Normalt er der svært at finde håndværkere/malere etc. I København, men da jeg ringede lørdag aften fik jeg fat i Kim i røret, som fik sin kollega Niki til at ringe til mig søndag formiddag. Der aftalte vi en tid mandag til opmåling ift. Prisoverslag. Vi aftalte en fair pris og tirsdag begyndte de at male, og onsdag var de færdige. Da vi gjorde maleren opmærksom på, at der var er sted som skulle have ekstra et ekstra lag, kom han dagen efter og malede et nyt lag ovenpå.
Alt igennem har vi været med tilfreds med prisen og kundeservicen hos Niki og H
C. Andersens istandsættelse.
Sidste øjeblik
Jeg opdagede H.C. Andersens Istandsættelse og skyndte mig at ringe til dem. Jeg var så heldig at de kunne hjælpe mig selvom jeg var sent ude. Jeg havde en udlejer, som havde givet mange af mine naboer ekstraregninger udover deres depositum - det ville jeg ikke udsættes for. Ved fraflytningssynet prøvede udlejer at give mig ekstraregninger, men H.C. Andersens Istandsættelse havde en super advokat, som fik sparet mig for mange penge. TAK FOR DEN BEDSTE OPLEVELSE!
Virkelig behagelig oplevelse
Virkelig behagelig oplevelse Jeg har flere gange stået med en udlejer, som ikke ville give mig en fast pris på arbejdet i lejligheden. Det ville H.C. Andersens Istandsættelse gerne og det gik fuldstændig smertefrit at få dem til at klare opgaven 😀
Helt perfekt
Helt perfekt! Jeg brugte H.C. Andersens Istandsættelse i forbindelse med en udflytning fra en bolig. Egentlig ved jeg ikke om lejligheden blev pæn og så godt ud, men fra jeg afleverede nøglerne til at lejligheden var overdraget til udlejer, fik jeg et par opdateringer, men de stod for alt andet. Fuldt depositum tilbage og jeg sparede også en god sjat penge 😁
Perfekt!
Det hele gik hurtigt og smertefrit. Vi står til at få hele vores depositum tilbage, samt vi slap for kampen med en grådig udlejer. Kan varmt anbefales :)
Kanon oplevelse
Jeg har brugt H.C. Andersens Istandsættelse til at stå for at hjælpe mig med at fraflytte min lejebolig. Konceptet er simpelt og nemt og de overtog kommunikationen med min forfærdelige udlejer, så jeg ikke skulle gøre noget. Og så sparede jeg 7.500 kr!!! De har også hjulpet en af mine veninder, hvor jeg hørte om dem fra.
I var suveræne under hele processen
I var suveræne under hele processen! Alle tidsfrister blev overholdt og min kæreste og jeg sparrede langt flere penge, end det forventede. Vigtigst af alt var, at istandsættelsen var kvalitetsbevidst ned til mindste detalje. Desuden modtog vi det fulde depositum og udlejer hæftede. Endnu engang tusind TAK for indsatsen til H.C. Andersens Istandsættelse.
Vi vil med garanti anbefale jer til alle, som vi kender!🤗
Kanon kundeservice og kvalitet
Kanon kundeservice, kanon kvalitet og færdig før tid. Vi kontaktede firmaet kort tid før, vi skulle være ude af lejligheden. De kom med det samme og besigtigede, gav et tilbud og startede arbejddet dagen efter og afsluttede dagen før planlagt.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.