H.C. Andersens Istandsættelse Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er meget glade for at vi valgte HC-Andersen istandsættelse til at istandsætte vores lejlighed og tage fraflytningssyn. Niki er super professionel og man kan mærke han har rigtigt godt styr... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De virkede flinke og imødekommende til at starte, hvorfor vi indgik aftale om renovering ifm fraflytning af lejebolig. Vi overfører 1. Rate som er ca 10.000 kr. Dagen efter tilbyder boligsekskabet... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for anden gang haft fornøjelsen af at bruge HCA istandsættelse. Det kan være en uoverskuelig proces, men du får virkelig følelsen af at Niki og Mark kæmper din sag og gør deres aller ypperst... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner. Nemmeste fraflytning til dags dato. Jeg skulle bare svinge kortet, og fjerne mine ting fra lejligheden. så klarede de resten på højt professionelt plan. Mit udlejer havde ingen a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Pintor
  2. Serviço de Limpeza
  3. Serviço de Acabamento de Pisos
  4. Serviços de Lixamento e polimento de Pisos
  5. Pintura
  6. Consertos

Escrito pela empresa

Din gode oplevelse er hjertet af vores organisation! Så vi gør alt for at sikre den. Du er altid garanteret en uforlignelig oplevelse hos os, men vi går den ekstra mil, når du flytter fra et lejemål.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

33 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Tilregnelige!

Vi har brugt H.C. Andersens Istandsættelse, da vi skulle flytte denne måned. ALT spillede bare. Kommunikationen optil, processen og udflytningssynet gik helt som det skulle.

Udover det, har vi også brugt deres flytteservice, hvilket også bare gik smooth!

Kæmpe anbefaling herfra 😊

16 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg benyttede H C Andersens…

Jeg benyttede H C Andersens istandsættelse ved fraflytning af lejebolig via Cobblestone.
Jeg fik god service, prismatch og hele mit depositum retur. Udlejer er kendt for at være svære at gøre tilfredse ved fraflytning, men der var ingen problemer! Jeg kan kun anbefale andre at benytte HC Andersens istandsættelse. Tak for det super gode arbejde.

2 de maio de 2023

👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾

Super god kommunikation alle aftaler blev holdt og lejligheden leveret fejlfri til aftalt tid kan varmt anbefale dette firma som et seriøst og veletableret firma med super gode medarbejdere helt sikkert et firma jeg vil bruge igen!!
Mvh Toto

20 de maio de 2023

De bedste på markedet! 💕

Min mand og jeg, har haft en sublim oplevelse med H.C Andersens Istandsættelse (Mark & Niki)

Vi havde indhentet tilbud fra Udflytningsgaranti først, da de var de eneste vi havde hørt om, og de florerede i medierne.
Vi fik et vanvittig dyrt tilbud, som var over 20.000,- dyrere, end oplyst på deres hjemmeside, og altså mere end vi havde lagt i depositum i vores lejebolig, som vi har boet i, i knapt et år og som stadig var velholdt, som da vi flyttede ind.

Vi fravalgte derfor Udflytningsgaranti og indhentede tilbud fra H.C Andersens Istandsættelse. Jeg skrev desperat, grundet tidspres ift. flyttesyn en sen aften og 10 minutter senere selvsamme aften, var der aftalt besigtigelse dagen efter kl.10.

Mark & Niki kom på besøg, og vi modtog efterfølgende et tilbud, som var meget bedre end det første firmas tilbud. Vi takkede ja, og det var simpelthen den bedste beslutning.
Søde fyre, lyttende og engageret. Man føler sig hørt og ikke bare som endnu en case.
De er fleksible og enormt dygtige. De afhentede sågar nøglerne hos os, i vores nye lejlighed.
Lejligheden stod klar på 5 dage!!!

De tog flyttesynet for os, som gik perfekt og uden anmærkninger, og vi får derfor hele vores depositum tilbage.

5 🌟🌟🌟🌟🌟

TAK!

Henrik & Simone
Frederiksberg

17 de maio de 2023

👌👏👍

Fremragende kvalitet og service, måske ligeså go' som H.C Andersen digter (papirklip værket)!
Langt bedre firma end andre, jeg har erfaring med. De ved langt bedre hvad du kan kan men jeg kan kun fremhæve nogle af punkter hvor de især har givet mig en positiv oplevelse:

- Håndværksmæssig kvalitet og professionalisme
- Fleksibilitet - de havde en løsning på alt og fjernede al min bekymring omkring udflytning
- Overskuelig kontrakt, på 2 sider! (et andet firma som havde også sendt mig tilbud, på +30 siders kontrakt, jeg faldt i søvn efter 3 side)

Og sidst, men ikke mindst, så stod H.C. Andersen Istandsættelse for fraflytningssyn og har med deres flotte håndværksmæssige arbejde og gode kundeservice sørget for, at jeg har fået hele mit depositum tilbage uden at skulle bøvle med udlejer.

16 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønne mennesker og exceptionel service!

Jeg havde en super god oplevelse med Niki og Mark fra H.C. Andersens Istandsættelse!
Jeg skulle fraflytte en stor nybyg lejlighed og de hjalp mig med istandsættelse og var endda med til flyttesyn. Alt arbejde blev klaret til perfektion og fra første kontakt med dem følte jeg mig i trygge hænder.
Al kommunikation med dem har været virkelig behageligt - de er nogle utrolig skønne mennesker med god energi! 🌞 Kan af hele mit hjerte anbefale!

15 de maio de 2023

Super service fra start til slut

Super service fra start til slut
Altid hurtig svar på mail og telefon.
Dejligt de klarede fraflytningsynet
Så hvis man ønsker at slippe for at bøvle med besværlige udlejere, kan det helt klar anbefales
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 de maio de 2023

Bedste beslutning

Bedste beslutning
At hyre H.C. Andersens istandsættelse
De har gjort et fantastisk arbejde og har altid været til rådighed når jeg haft spørgsmål. Alle aftaler er holdt til punkt og prikke.
Mit fraflytningssyn gik igennem uden anmærkninger - fantastisk.
Det har givet mig tryghed hele vejen, ikke at skulle tænke på lejemålet, men kunne koncentrere mig om mit nye hjem -
De bedste anbefalinger herfra.

26 de abril de 2023

Kan kun anbefale!!!

Kan kun anbefale. Mit udlejningsfirma er kendt firma for at "snyde lejere".
Hele team hos HC Andersens er professionelle og søde hele vejen igennem. Afgav fuldmagt og derfra står de for alt. Hurtige og grundige. De fik hele mit depositum igen. Efter sagen er lukket kan man fortsat henvende sig, hvis der skulle opstå noget.

18 de abril de 2023

Bedste beslutning nogensinde!

At hyre Mark og Niki til at istandsætte min lejlighed har været den bedste beslutning nogensinde! De har gjort et fantastisk arbejde og har altid været til rådighed når jeg haft spørgsmål. Udlejeren er kendt for at være super vanskelig, men fordi Mark og Niki klarede mit fraflytningssyn gik det hele fantastisk. Hvis du vil klare din fraflytning nemt, smertefrit og til en fair pris er det dem du skal have fat i!

17 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pisse imødekommende og definitionen af…

Pisse imødekommende og definitionen af flinke mennesker kan findes hos denne virksomhed!

Vi har været førstegangs flyttere i en AAA+ordning, hvoraf vi mente, at vi ved fraflytning behøvede istandsættelse og til dette faldt vi over H.C Andersens Istandsættelse.

Vi blev mødt med god energi, god service og fleksibilitet, hvilket er MEGET rart, når man skal “samarbejde” over en længere periode. Pisse friske gutter, der gerne tager en kamp op med boligselskabet for netop at skåne deres kunder.

En klar anbefaling herfra.

14 de abril de 2023

Indflyttersyn

Brugte deres tilbud om gratis indflyttersyn.

de var super nemme at aftale med, og kom to mand stærk og så hele lejligheden igennem og hjalp med hvad der skulle skrives på fejl- og mangellisten. Kæmpe anbefaling

1 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nr. 2 flytning - succes !

Da en endnu en flytning stod for døren var vi ikke et sekund i tvivl om, at Niki skulle have opgaven igen! Der er altid god kommunikation, altid tilgængelig og aldrig noget besvær. Endnu en gang fik vi fuld dep. retur selvom udlejer var på tværs, lykkedes det Niki og hans team, at få retfærdighed - godt gået!
Niki og hans team er og vil altid være vores go-to selvom jeg ikke håber en flytning bliver en realitet igen, så har de mange andre services som man helt sikkert kunne få glæde af.
Endnu en gang tak for hjælpen!

13 de dezembro de 2022

Gennemført og professionelt

Hvad er det vigtigste ved en service i denne kategori? For mig og mine samboende, var det at udflytningen af en lejlighed lejet af en kendt besværlig udlejer, skulle fylde så lidt som overhovedet muligt. Vi ville bare tage vores ting og skride.

Der må jeg sige, jeg har fået præcis hvad jeg ønskede. Mark og de andre stjerner fra holdet kontaktede mig samlet 4 gange. For at fastslå en pris, for at få nøgle til lejligheden, en lille opdatering og så for at sende os det lille beløb Udlejningsselskabet trak fra vores depositum.

Kan stærkt anbefale H.C. Andersens Istandsættelse.

4 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brugt Niki og hans team i…

Jeg har brugt Niki og hans team i forbindelse med fraflytning fra lejebolig administreret af DEAS.
Niki og hans team har været profesionelle og kompetente fra start til slut og meget reelle. De har stået til rådighed ved spørgsmål og besvaret både opkald og sms’er og overholdt alle aftaler.
Fraflytningssynet var uden anmærkninger og håndteret af Niki.
Niki og hans team har min varmeste anbefaling.

13 de fevereiro de 2023

Effektive og servicemindet

Efter at have indhentet tilbud fra flere lignende virksomheder, endte jeg med at hyre Niki og Mark til at stå for istandsættelsen af min lejlighed.
De kunne give den bedste pris, garantidækning samt virkede mest professionelle.
De fik hurtigt kigget lejekontrakt, fejl og mangelliste igennem og kom med et bud på hvad der skulle laves.
Derefter fik de nøglerne og tog sig af resten (inkl. fraflytningssyn).

Udlejer er kendt for at være MEGET kritisk og svær at tilfredsstille og på trods af Mark og Nikis flotte arbejde var der nogle ting som udlejer mente at der skulle istandsættes.
Dette blev modregnet mit depositum, men takket være garantien, fik H.C. Andersens istandsættelse hurtigt overført beløbet, så jeg endte med at få hvad der svarerede til fuldt depositum tilbage.

5 de setembro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais