H.C. Andersens Istandsættelse Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er meget glade for at vi valgte HC-Andersen istandsættelse til at istandsætte vores lejlighed og tage fraflytningssyn. Niki er super professionel og man kan mærke han har rigtigt godt styr... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De virkede flinke og imødekommende til at starte, hvorfor vi indgik aftale om renovering ifm fraflytning af lejebolig. Vi overfører 1. Rate som er ca 10.000 kr. Dagen efter tilbyder boligsekskabet... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for anden gang haft fornøjelsen af at bruge HCA istandsættelse. Det kan være en uoverskuelig proces, men du får virkelig følelsen af at Niki og Mark kæmper din sag og gør deres aller ypperst... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner. Nemmeste fraflytning til dags dato. Jeg skulle bare svinge kortet, og fjerne mine ting fra lejligheden. så klarede de resten på højt professionelt plan. Mit udlejer havde ingen a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Pintor
  2. Serviço de Limpeza
  3. Serviço de Acabamento de Pisos
  4. Serviços de Lixamento e polimento de Pisos
  5. Pintura
  6. Consertos

Escrito pela empresa

Din gode oplevelse er hjertet af vores organisation! Så vi gør alt for at sikre den. Du er altid garanteret en uforlignelig oplevelse hos os, men vi går den ekstra mil, når du flytter fra et lejemål.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

33 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En 5-stjernet anmeldelse har aldrig…

En 5-stjernet anmeldelse har aldrig været mere velfortjent.
En sindssygt god oplevelse.
Jeg har allerede anbefalet H.C.Andersen istandsættelse til flere af mine venner, og til mine tidligere naboer.
God service fra start til slut. Jeg havde kontakt til Mark, som jeg kun kan rose! Og jeg er ikke i tvivl om, at de andre drenge på holdet er ligeså dygtige som ham.
Hatten af for at køre et firma på den måde. Det kunne mange andre lære noget af. Tak for et godt stykke arbejde 😀

19 de maio de 2025

Kan kun anbefales

En flytning til den anden ende af landet var ikke gået så let uden H.C. Andersens Istandsættelse. Jeg skulle bare rydde lejligheden og aflevere nøglerne til dem og så stod de for alt. Et superfint flyttefrasyn tog de sig også af. Kan give mine bedste anbefalinger - de holder hvad de lover.

16 de maio de 2025

KÆMPE anbefaling! ✅✅

Vi indhentede tilbud fra tre forskellige istandsættelsesfirmaer og H.C Andersens Istandsættelse havde den klart billigste pris af de tre. De hjalp os også rigtig meget undervejs med alle vores spørgsmål og gav os god ro i maven - både undervejs, men også da de afholdte fraflytningssynet helt uden vores tilstedeværelse. Vi fik 100% af vores depositum tilbage. Vores lejlighed var en gammel Københavner på 75kvm.

10/10 anbefales.

19 de maio de 2025

Super satisfied

We have received all our deposit back after 6+ years in our rental apartment. Everything was taken care of, all questions were answered, and we had the prefect customer experience from day one.

15 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra første kontakt følte jeg mig sikker og tryg

Fra første kontakt, følte jeg mig sikker og tryg ved at de tog min sag. Som jeg sagde, var TID det største problem for mig, og jeg var i tvivl om det overhovedet gav mening at tage kontakt. Men med det samme lagde vi en plan sammen, og så gik det hele stærkt, samtidig med at kvaliteten af det arbejde de har udført, også var høj. Jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale H.C Andersens Istandsættelse, der hjalp mig med at få mit fulde depositum tilbage.

30 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smooth and Professional Move-Out Inspection – Highly Recommended!

I did thorough research before choosing H.C. Andersen for our move-out inspection, and I’m so glad I trusted the Trustpilot reviews and followed my instincts.

Mark provided excellent service from start to finish. The inspection day went smoothly, with no issues or comments, and we’re now hopeful we’ll receive our full deposit back.

The team was highly professional from the beginning—there was no need for any follow-up, and they were always quick and happy to answer our questions. As many know, getting the deposit back from Newsec isn’t easy, so a big thank you to H.C. Andersen for making this part of the process stress-free!

22 de abril de 2025

Kan varmt anbefales

God service, venlige, professionelle og fleksible mennesker. Kan varmt anbefales. Ingen anmærkninger efter flytning og vi står til at få hele vores depositum tilbage!

16 de abril de 2025

Helt igennem upåklageligt forløb

Vi fik deres hjælp med instandsættelse ved fraflytning fra Balder. Super behagelige og tryghedsskabende mennesker, der tog hånd om hele processen. Vi fik vores fulde depositum tilbage. Stor anbefaling herfra.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service - fik fuldt depositum retur fra Newsec. Meget tilfreds med god opfølgning og service før, under og efter fraflytning.

11 de abril de 2025

Super service og forløb

Super service og forløb

Godt og gnidningsfrit forløb! H.C Andersen istandsættelse hjalp ift kommunikation med boligselskab og fraflytningssyn. Alt i alt en rigtig god oplevelse

19 de março de 2025

Som alle andre skriver

Som alle andre skriver. Super god behandling og super servicemindede. Kan kun anbefales. Det er ikke sidste gang jeg benytter mig af disse folk.

28 de março de 2025

Fem stjerner hele vejen! 🌟🌟🌟🌟🌟

Vi har haft et virkelig godt og gnidningsfrit forløb med H.C. Andersens Istandsættelse, og vi kan kun give dem de allerbedste anbefalinger. Fra første kontakt og hele vejen gennem projektet har de været professionelle, imødekommende og ekstremt pålidelige.

Vi har haft fornøjelsen af at være i kontakt med blandt andre Mark, som har ydet en fantastisk service og altid stået klar med svar og løsninger. Hele teamet har været smidige og fleksible, og det har været en fornøjelse at opleve, hvor agile og samarbejdsvillige de er – uanset hvilke små udfordringer der dukkede op undervejs.

Noget, der virkelig bekræfter deres ansvarlighed og seriøsitet, var da der blev påpeget nogle forhold ved fraflytningssyn. Uden tøven tog H.C.A.-i ansvar og hæftede for det – helt uden bøvl. Det siger virkelig noget om deres tilgang og kundeservice!

Hvis du leder efter et firma, der holder deres aftaler, leverer kvalitet og tager ansvar, så skal du ikke tøve med at vælge H.C. Andersens Istandsættelse. Vi gør det helt sikkert igen!

19 de março de 2025

Super Go service fra start til slut 😊

Super Go service fra start til slut 😊

Utrolig behagelige og professionelle ansatte 👌🏾

En super fin og fair pris 🙏🏾

Også skulle vi ikke selv stå for noget som helst, de klarede alt fra rengøring, renovering og fraflytnings syn. Som selfølgelig blev godkendt uden nogen former for anmærkninger 👍🏽

Alt i alt så kommer vi klart til at bruge jer igen, når vi en dag flytter 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et seriøst team som lover hvad de står indenfor

H.C. Andersen Istandsættelse går 100 % indenfor hvad de lover.
De udfører et rigtig godt stykke arbejde med fuld tilfredshed hvilket gør man får fuld depositum tilbage. Jeg kan kun anbefale at samarbejde med dem, hvis I vil være sikker på I får et seriøst team som gør sit arbejde med samvittighed

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, varm anbefaling!

HC Andersen var været super og endda hjulpet os med indflytningsrapporten på den nye adresse, helt uden beregning. Der blev fundet mange fejl på gulve og vægge, som vi slipper for at betale for når vi flytter ud herfra. Så alt i alt en super oplevelse.

3 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en fantastisk god oplevelse…

Jeg havde en fantastisk god oplevelse med H.C. Andersens istandsættelse! De var væsentligt billigere end de andre firmaer vi indhentede tilbud fra, de var enormt hjælpsomme og kontaktbare gennem hele processen, og vigtigst af alt, så endte vi med at få depositummet tilbage på trods af et ret så medtaget lejemål. Varm anbefaling herfra!

18 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kommunikation og fuldt depositum tilbage

Hele processen har været upåklagelig. Vi havde Mark ude for at se på vores lejlighed, og han gav et super godt indtryk, tog sig tid til at forklare deres servicetilbud og kom med anbefalinger til os som fraflyttere. Vi havde især en bekymring omkring vores stuegulv, som der blev taget billeder af og hurtigt fulgt op på efter det var blevet vendt internt.

Al arbejdet er godkendt, og vi har fået hele depositummet tilbage.

14 de fevereiro de 2025

5 stjerner.

5 stjerner.
Nemmeste fraflytning til dags dato.
Jeg skulle bare svinge kortet, og fjerne mine ting fra lejligheden.
så klarede de resten på højt professionelt plan.

Mit udlejer havde ingen anmærkninger på deres arbejde.

Vil helt klart anbefale dem til andre, hvis man ikke gider stresse rundt med maler arbejde, rengøring osv osv osv.

17 de fevereiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais