Vi er meget glade for at vi valgte HC-Andersen istandsættelse til at istandsætte vores lejlighed og tage fraflytningssyn. Niki er super professionel og man kan mærke han har rigtigt godt styr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De virkede flinke og imødekommende til at starte, hvorfor vi indgik aftale om renovering ifm fraflytning af lejebolig. Vi overfører 1. Rate som er ca 10.000 kr. Dagen efter tilbyder boligsekskabet... Ver mais
Jeg har for anden gang haft fornøjelsen af at bruge HCA istandsættelse. Det kan være en uoverskuelig proces, men du får virkelig følelsen af at Niki og Mark kæmper din sag og gør deres aller ypperst... Ver mais
5 stjerner. Nemmeste fraflytning til dags dato. Jeg skulle bare svinge kortet, og fjerne mine ting fra lejligheden. så klarede de resten på højt professionelt plan. Mit udlejer havde ingen a... Ver mais
Detalhes da empresa
- Pintor
- Serviço de Limpeza
- Serviço de Acabamento de Pisos
- Serviços de Lixamento e polimento de Pisos
- Pintura
- Consertos
Escrito pela empresa
Din gode oplevelse er hjertet af vores organisation! Så vi gør alt for at sikre den. Du er altid garanteret en uforlignelig oplevelse hos os, men vi går den ekstra mil, når du flytter fra et lejemål.
Informações de contato
Janesvej 13, 2680, Solrød Strand, Dinamarca
- info@hca-i.dk
- hcandersensistandsættelse.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super fin oplevelse!
Hurtigt og god kontakt til firmaet. Vi brugte firmaet i forbindelse med fraflytning af en lejelejlighed. Vi fik en god pris på istandsættelsen og endte med at få hele depositum tilbage. Så vi er meget tilfredse.:)
Nemt og sikkert.
Nemt og sikkert.
Mark og holdet bag H.C. Andersen istandsættelse sørgede for istandsættelse af min lejlighed hvilket betød at jeg fik hele mit depositum tilbage. De er flexible og imødekommende og holder deres aftaler. Stor anbefaling.
Få hele dit depositum tilbage ved fraflytning
Alt fungerede perfekt. Vi flyttede fra en ejendom, med privat udlejning, hvor Taurus er administrator, og takket være H. C. Andersen lykkedes det, at få hele vores depositum tilbage. Tak til H. C. Andersen. Kan virkelig anbefales.
Super god service fra start til slut
Super god service fra start til slut. Jeg skulle ikke bekymre mig om noget som helst. Fik mit fulde depositum tilbage. Kan stærkt anbefales
Super god service.
Super god service.
Fraflyttet lejlighed med newsec som administrator og fik hele depositum retur.
Jeg brugte H.C Andersens Istandsættelse…
Jeg brugte H.C Andersens Istandsættelse da jeg flyttede fra en lejlighed med Newsec Property som administrator. Alt spillede og jeg har fået hele mit depositum tilbage fra Newsec Property, hvilket ellers kan være svært. Uanset hvad jeg havde af spørgsmål til H.C Andersens Istandsættelse fik jeg promte svar og hjælp.... alle pengene værd og jeg vil til enhver tid bruge dem igen og opfordre andre til det.
Så flot professionelt arbejde
Så flot professionelt arbejde, vi har været så glade for dem😊
Vi kan ikke sætte en finger på deres istandsættelse. Kan kun anbefale dem.
HC Andersen istandsættelse
HC Andersen tog sig af vores istandsættelse i forbindelse med fraflytning fra en leje-lejlighed. Udlejer havde utrolig høje krav til istandsættelsen, med HC aftalte vi en fast pris og de gav derimod en garanti for vores depositum og ingen uforudsete udgifter.
De tog sig af al kontakt med udlejer og vi var frie til at koncentrere os om vores nye sted.
De gjorde et fantastisk arbejde og vi fik hver en krone tilbage af vores depositum.
De var nemt tilgængelige og overholdt alle aftaler. Kan i den grad anbefales
løsningsorienteret og effektive
Vi havde en lidt hård og udfordret start, da HC andersens istandsættelse ikke mødte op til vores aftale tidspunkt for vores aftale om gennemgang af lejlighed, så de kunne fremsende mig tilbud. Men Nikki og Mark lagde sig fladt ned og undskyldte. Det var tydeligt at det ikke er deres måde at drive virksomhed på og derfor gav jeg dem også en chance mere. Som kunde vil jeg hellere have man bare indrømmer at der er sket en fejl - for alle mennesker kan lave fejl. Det er kun den udfordrende start der trækker en stjerne fra, for både Nikki og Mark har været løsningsorienteret og effektive lige siden. Jeg har haft et problemfrit forløb, hvor de endda også trådte til i en periode hvor der var utrolig få dage til at gøre lejligheden i stand og det må jeg takke dem for. Jeg fraflyttede min lejlighed med god ro i maven, lod dem overtage fraflytningssynet og fik efterfølgende det fulde depositum tilbage. De sparede mig også for nogle penge i henhold til min udlejer, pga. deres erfaring og rådgivning. Så det er jeg virkelig glad for. Trods en udfordret start, vil jeg anbefale HC andersens istandsættelse.
Tip top service, nem fraflytning
Varmeste anbefaling til Niki og Mark for deres høje service niveau og produkt.
Jeg er lige fraflyttet en lejelejlighed, og H.c.Andersens istandsættelse fik fixet lejligheden, så den fremstod som ny igen. Kontakten med Niki og Mark har hele vejen igennem været nem og hurtig, de har svaret i weekenden og om aftenen. Har ingen dårlige ting at sige!
En helt fantastisk service
Dette er nok den mest atypiske anbefaling – men samtidig er den helt på sin plads!
Den service jeg er blevet mødt med fra start af – af både Nikki og Mark, er helt utrolig. De ringer eller skriver tilbage, så snart de kan. Ja, jeg holdt endda sågar holdt telefonmøde med dem på en lørdag, fordi jeg havde nogle spørgsmål.
De har været så tålmodige med mig! Mit forløb har været ujævnt og besværligt, men de har været forstående hele vejen igennem.
Jeg nåede dog aldrig at gøre brug af deres service, men hvis bare den er halv så god som deres måde at være på, så vil det være langt bedre end andre håndværkere, jeg tidligere har benyttet.
På gensyn, Pia
Perfekt løsning til nem fraflytning!
Perfekt løsning til nem fraflytning!
De gjorde det simpelthen så nemt at fraflytte sin leje bolig. Det krævede kun et hurtigt blik på boligen og at fremsende sine bolig dokumenter, og så kom der hurtigt efter et tilbud. De klarer alt fra rengøring til istandsættelsen og til selve synet, så efter man selv er fraflyttet behøvede man ikke gøre andet end at vente på at få sit depositum tilbage.
Derudover super venlige mennesker man er i kontakt med hele vejen igennem, der er klar til at svare på alle spørgsmål.
Bedste løsning under en flytning
Vi havde HC istandsættelse ude og renovere vores rækkehus i forbindelse med fraflytning.
De kom og tog en uforpligtende snak med os, så lejemålet og kom med et tilbud.
De var virkelige rare og jordnærer, og vidste udemærket godt, det som vi også vidste, at udlejer gerne selv tog renoveringen, så de kunne tjene penge.
Det hele er gået super glidningsfrit. Og med en flytning oveni og børn, var det super rart, at der var nogle professionele der tog over, både med renoveringen, men også fraflytningssyn og efterfølgende og rykke udlejer for, udbetaling af depositummet.
De har under hele processen, været til rådighed.
Super søde mennesker, som er på lejers side.
Jeg ville til hver en tid, gå med dette firma igen.
Hel problemfri aflevering af min…
Hel problemfri aflevering af min lejlighed på Amager Strand. Jeg skulle bare flytte mine ting, hvorefter H.C. Andersen tog over og stod for alt - istandsættelse, syn og kommunikation med udlejningsfirmaet. Den nemmeste aflevering jeg nogensinde har haft. Alle pengene værd!
Neat & Good quality service
Mark has been my point of contact and he has been very friendly, approachable and knowledgeable which brings in very professional and good quality work in committed timeline. Move out inspection with my landlord has been smooth sailing and it got over in less than 15 minutes with zero complaint ensuring 100% refund of my deposit.
Jeg stod i en akut situation ved…
Jeg stod i en akut situation ved udflytning af lejlighed. Jeg blev anbefalet HCAI som gerne ville påtage sig opgaven med kort varsel. Jeg har gennem god og transparent kommunikation følt mig tryg gennem hele processen. HCAI renoverede min lejlighed til UG of jeg fik det fulde depositum retur.
Jeg kan varmt anbefale HCAI ved udflytning af lejlighed da du får en fast pris for opgaven uden ekstra omkostninger hvilket er meget tilfredsstillende.
Vi har haft en helt igennem fantastisk…
Vi har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med HC Andersen Istandsættelse fra start til slut. Allerede ved første møde følte vi os trygge og i gode hænder – teamet lyttede virkelig til vores ønsker og kom med løsninger, der passede perfekt til vores behov. De var altid professionelle, enormt nemme at kommunikere med og meget punktlige, hvilket vi satte stor pris på.
Under hele processen holdt de os opdateret, så vi vidste præcis, hvad der foregik, og der var aldrig nogen ubehagelige overraskelser. Hvert trin blev håndteret med omhu og kvalitet, og det endelige resultat var præcist, som vi havde håbet på.
Vi kunne virkelig se forskellen på deres arbejde, da vi fik hele vores depositum tilbage uden problemer! Til sammenligning måtte en kollega, der boede i lejligheden ved siden af og valgte ikke at bruge nogen til at istandsætte, betale sit fulde depositum plus 5.000 kroner ekstra – selvom vores lejligheder var i næsten samme stand før fraflytning.
Vi kan derfor varmt anbefale HC Andersen Istandsættelse til alle, der ønsker en tryg og professionel istandsættelse ved fraflytning. Deres service er en investering, der helt sikkert betaler sig!
Ro i maven og ordentlig kvalitet!
Vi havde fornøjelsen at bruge H.C. Andersens istandsættelse, og hvilken lettelse det har været! Fra start har Mark og Niki og Mark været super proaktive, og åbne omkring processen. De svarer hurtigt og er super hjælpsomme. Vi kan slet ikke takke den nok, både ift. den tid vi har sparet, den sikkerhed det har givet ift. deres garantier, og den gode kundeoplevelse de har leveret.
Næste gang vi flytter ved vi godt hvem vi skal ringe til!
God fraflytning uden problemer!
Vi har haft en rigtig positiv oplevelse med H.C. Andersens Istandsættelsesfirma! De ting vi var blevet stillet i udsigt, blev overholdt til punkt og prikke - og med mere til! Der var under hele forløbet en god kommunikation og de var hjælpsomme med spørgsmål mv.! Uden merpris tog de nogle småting med fra lejligheden, som vi ikke havde fået fjernet. Utrolig god service.
Vi fik selvfølgelig hele depositummet tilbage som lovet.
Det bliver også dem næste gang!
Positiv fraflytning
Jeg bestilte et tilbud hos Niki, og fik det hurtigt sat op og prisen kom sammen dag.
Da jeg vidste at jeg ikke selv ville få klargjort min lejlighed godt nok til at få hele mit depositum tilbage, klarede de arbejdet for mig med top karakter hos udlejer.
Samtidig tog de sig også af fraflytnings synet, så jeg lagde bare nøglerne da jeg havde taget den sidste kasse.
Har man ikke tid og energi til at gøre alt det selv, kan de varmt anbefales.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.