H.C. Andersens Istandsættelse Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er meget glade for at vi valgte HC-Andersen istandsættelse til at istandsætte vores lejlighed og tage fraflytningssyn. Niki er super professionel og man kan mærke han har rigtigt godt styr... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De virkede flinke og imødekommende til at starte, hvorfor vi indgik aftale om renovering ifm fraflytning af lejebolig. Vi overfører 1. Rate som er ca 10.000 kr. Dagen efter tilbyder boligsekskabet... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for anden gang haft fornøjelsen af at bruge HCA istandsættelse. Det kan være en uoverskuelig proces, men du får virkelig følelsen af at Niki og Mark kæmper din sag og gør deres aller ypperst... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner. Nemmeste fraflytning til dags dato. Jeg skulle bare svinge kortet, og fjerne mine ting fra lejligheden. så klarede de resten på højt professionelt plan. Mit udlejer havde ingen a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Pintor
  2. Serviço de Limpeza
  3. Serviço de Acabamento de Pisos
  4. Serviços de Lixamento e polimento de Pisos
  5. Pintura
  6. Consertos

Escrito pela empresa

Din gode oplevelse er hjertet af vores organisation! Så vi gør alt for at sikre den. Du er altid garanteret en uforlignelig oplevelse hos os, men vi går den ekstra mil, når du flytter fra et lejemål.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

33 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastisk stykke arbejde

Fantastisk stykke arbejde, og gør præcist hvad de lover.

Jeg har tidligere haft problemer med selv samme udlejningsselskab, hvor H.C. Andersen Istandsættelse kom til undsætning og hjalp med det hele.
Der var ikke en finger at sætte på stedet bagefter.

De besvarer mails og telefon med det samme

Det er ikke sidste gang jeg vil benytte jeres service!

1 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varmeste anbefalinger for en hurtig og smertefri flytning

Vi kan på det kraftigste anbefale H.C Andersen istandsættelse når du står og skal flytte næste gang.
De har håndteret hele processen fra start til slut og gjort en ellers hektisk flytning super dejlig, da vi kun har skulle fokuserer på vores nye bolig.
Teamet er virkelig søde og altid til rådighed, når man har spørgsmål eller mangler hjælp.

De varmeste anbefalinger fra vores familie

18 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og god tryghed

Jeg har under hele forløbet haft en god dialog med HCAI og de har gjort et sublimt arbejde med min lejlighed. En lejlighed som i den grad havde set bedre dage, efter min hund havde påført flere skader.

Jeg vil klart anbefale dem og sige et kæmpe tak HCAI.

16 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Katastrofal forløb med H.C. Andersens Istandsættelse

Jeg har haft en helt igennem katastrofal oplevelse med H. C. Andersens Istandsættelse og vil stærkt anbefale ikke at indgå aftaler med virksomheden.

Herunder følger lidt om mit forløb:

Jeg modtog et tilbud om istandsættelse af min lejlighed d. 13. juni 2024 og efter en indledende dialog aftalte vi at H. C. Andersens Istandsættelse skulle lave istandsættelsen af lejligheden, og at det skulle gøres således at det stod parat senest d. 31 juli 2024 til gennemgang og syn. Som en del af aftalen påtog H. C. Andersens Istandsættelse sig også at lave et par VVS opgaver.

Jeg overgav nøglerne til lejligheden d. 17. juli og vi aftalte i samme ombæring gennemgang og syn i lejligheden d. 31. juli 2024.

Med 3 dage til levering (d. 28. juli) modtog jeg en sms besked om at H. C. Andersens Istandsættelse var bagud med tidsplanen og at der pludselig er behov for ekstra arbejdsdage. Jeg svarer at min fleksibilitet er meget begrænset, idet indflytning i lejligheden foregår på dagen for slutsynet. Et par timer senere vender H. C. Andersens Istandsættelse tilbage på sms og fortæller at der er rykket rundt og at de nok skal komme i mål og at de løbende vil holde mig orienteret.

D. 31. juli på dagen for lejlighedsgennemgangen og slutsyn bliver jeg ringet op af H. C. Andersens Istandsættelse, der nu fortæller at lejligheden ikke er færdig. H. C. Andersens Istandsættelse har ikke som lovet orienteret mig om at lejligheden ikke er parat til syn d. 31. juli så det er meget uventet udvikling. Det fortælles at gulvet er blevet færdigt og at der er malere i lejligheden denne morgen, men at lejligheden har brug for at blive malet en gang mere. Jeg spørger hvad andet der mangler i lejligheden og bliver fortalt at med undtagelse af gulvet mangler alt andet arbejde i lejligheden. Medarbejderen kan ikke forklare hvorfor intet andet arbejde er foretaget udover gulvet.

Efter samtalen tager jeg over i lejligheden for som aftalt at mødes for at foretage gennemgang og slutsyn. H. C. Andersens Istandsættelse ringer og fortæller at den dedikerede medarbejder er på ferie og at der derfor ikke kan holdes slutsyn. Det bliver ligeledes informeret at der ikke er andre fra H. C. Andersens Istandsættelse der kan møde op til slutsyn.

Da jeg ser lejligheden, er gulvet det eneste der er færdigt. Der er alene påbegyndt maling af lejlighedens vægge og loft i stue og soveværelse og maler arbejdet er i elendig kvalitet, der er klattet maling på gulvet og på lister. I de øvrige rum i lejligheden er der hverken malet, udført aftalt VVS arbejde eller fuget som aftalt. Rengøring af lejligheden mangler selvsagt også. Vores lejere ankommer en time senere og overgives nøglerne til en lejlighed der ikke er i indflytningsstand. Kun gulvet er færdigt. Dette er fuldstændig uacceptabelt og jeg har efterfølgende forsøgt at indlede dialog og finde løsninger og erstatning for oplevelsen.

Det efterfølgende forløb hvor jeg har rakt ud og dokumenteret forløbet til H. C. Andersens Istandsættelse viser at der absolut ingen opmærksomhed er fra virksomhedens medarbejdere eller ledelsen i at involvere sig når tingene ikke forløber som forventet.
———————-
Respons til HCAI’s svar:

Jeg er virkelig ærgerlig over Jeres svar. Jeg føler at jeg har været meget tålmodig. Jeg af flere omgange forsøgt at finde løsninger sammen med Jer, men da jeg vedvarende ikke har hørt fra Jer, var min eneste mulighed denne anmeldelse, hvilket jeg også har meddelt Jer på skrift og over telefon. Et løsningsorienteret opkald fra Jer i dag, fremfor et svar hvor I fralægger Jer jeres ansvar, havde gjort at jeg straks havde revideret anmeldelsen.

Jeg lægger ikke skjul på at jeg har været meget kontant og direkte de gange jeg har snakket med Jer. Simpelthen fordi jeg har været meget overrasket og frustreret over Jeres håndtering af opgaven. Når jeg har lejet ud til to piger, der skal starte deres liv i en lejligheden i København er det dybt frustrerende at skulle byde dem velkommen til en “brugt” lejlighed og en ikke overholdt lejekontrakt.

Jeg er stadig uforstående overfor hvorfor gulvarbejdet har forhindret progression af VVS arbejdet på toilettet, maling af gang, badeværelse og køkken. Disse rum har direkte adgang fra opgangen og de to rum hvor gulvet skulle afhøvles, blot kunne være blevet lukket.

Hotelovernatning er ikke blevet tilbudt, endsige nævnt på sms eller over telefon. Det havde heller ikke ændret forløbet, da forældrene til begge lejere, havde taget fri fra arbejde for at hjælp med indflytningen (som jeg informerede Jer om og deraf vigtigheden af at alt var parat til den aftalte dato).

Som anført har jeg udelukkende ønsket en dialog med Jer. I har gentagende gange lovet en løsning uden at I har leveret på det - derfor mit behov for anmeldelsen. I er fortsat velkommen til at kontakte mig for finde en løsning.

31 de julho de 2024
logotipo da H.C. Andersens Istandsættelse

Resposta da H.C. Andersens Istandsættelse

Kære Tanja

Vi anmoder på det kraftigste om, at du øjeblikkeligt fjerner din anmeldelse, da den er misvisende og helt urimelig!

Vi skulle udføre gulvarbejde, malerarbejde, VVS-arbejde og rengøringsarbejde hos dig. Vi måtte slibe gulvet to gange på grund af udtræk fra tidligere spildt væske. En ældre skade der ikke var synlig ved besigtigelse og ej heller kunne konkluderes før selve afhøvlingen.
2. Afhøvling blev udført uden beregning, hvilket du blev informeret om og hvorfor vi overholdte aftalen jf. prisgaranti. Dette anerkendte du.

3 dage forinden afleveringen af boligen blev du informeret om udfordringen og det uundgåelige behov for ekstra arbejdstid. Du bekræftede skriftligt, at du håbede, vi blev færdige med så meget som muligt, men det vigtigste for dig var færdiggørelsen af vægge og lofter i stuen og værelset, hvilket vi blev færdige med som lovet. Vi lovede at gøre vores bedste og du bekræftede skriftligt i en tekstbesked, citat:
“Tak. Det er værdsat”.

Det var klart, at VVS-arbejdet blev prioriteret som sidste udførelsesled, da gulvet ikke kunne belastes, i et tidsperspektiv, der varede længere end det forventede og planlagte - på grund afhøvlingerne. Desuden var VVS-arbejdet et mindre arbejde, der ikke ville være til gene at udføre efter selve indflytningen. Der var i højere grad behov for at malerarbejdet blev prioriteret.

Vi blev i tvivl om i hvor høj grad, du havde kommunikeret udforingen ud til dine nye lejere og vi kunne desværre ikke opnå afklaring herpå, hvorfor vi ikke var bekendte med din reelle situaiton herunder en eventuel problematik i forhold til indlogeringen. Vi valgte helt ekstraordinært at tilbyde en overnatning til dine lejere på et hotel efter eget ønske. Desuden valgte vi at tilbyde opbevaring samt transport. Uden forbehold og beregning.
Du takkede nej uden tøven og afviste os på det groveste. Du meddelte skriftligt, at hverken du eller dine lejere ønskede vores indsats.

Vi tydeliggjorde overfor dig, at vi udelukkende havde brug for yderligere 4 arbejdstimer, samme dag som overleveringen, til at fuldende al arbejde. Du anfægtede, at malerarbejdet var elendigt og sendte os en mail med billeder af en “løber” på et panel og en væg, hvor du påstod, der var en fejl, men denne kunne ikke ses tydeligt på billedet. Endvidere var lejligheden fyldt med malerfejl fra tidligere maler, hvilket vi har billededokumentation på. Samme fejl som du anfægtede os for at have udført. Denne dokumentation fremvises gerne og indeholder bl.a.:

* Maling på greb og håndtag
* En stor del “løbere”
* Dårlige udførte pletspartlinger
* Manglede dækkende malerbehandling

Uden yderligere omkostning valgte vi at udbedre, hvad der kunne udbedres (fra din tidligere maler), så du kunne se frem til at få så fint resultat som muligt.

Vi har i høj grad forsøgt at forholde os løsningorienteringen både skriftligt og mundligt.

Du har udvist verbal uhøflighed gennem mailkorrespondancen samt telefonisk, agter ikke at betale for det udførte arbejde og stiller krav om en ny istandsættelse på vores regning med frustrationen, fjendtlighed og uden imødekommenhed og samarbejdsvilje. Dette tager vi afstand fra, men vi fastholder de samme tilbud til dig trods din afvisning.
Vi afviser dit postulat om manglende ledelsesansvar med ovenstående perspektiv taget i betragtning.

Du er fortsat velkommen til at gå i dialog med os, men vi beder dig om at fjerne anmeldelsen omgående. På forhånd, tak!

Niki Strandeng
H.C. Andersens Istandsættelse

Venlig og effektiv service

Stor tak til Mark og HC Andersen istandsættelse for effektiv og hjælpsom service da jeg skulle flytte fra en lejebolig i København. De klarede det hele, uden skjulte gebyrer eller andre overraskelser, og husejerens repræsentant havde ingen bemærkninger ved flyttesynet.

19 de agosto de 2024

Professionelt og upåklageligt arbejde

Min oplevelse med H. C. Andersens Istandsættelsesfirma har været helt igennem upåklageligt og virkelig skønt. Der har udelukkende været venlighed, åbenhed og mindst ikke en kæmpe hjælpsomhed fra Mark og Niki. Udover det, er de top professionelle og klarer kommunikationen og samarbejdet med en til topkarakter. Deres dygtige håndværkere sørgede for at jeg fik mit fulde depositum igen, og både Marks og Nikis tilstedeværelse til udflytningssynet var virkelig rart. Så står du og skal flytte, og har brug for en hjælpende hånd, tøv ej med at kontakte H. C. Andersens Istandsættelsesfirma!
Og til alle inden for H. C. Andersens Istandsættelsesfirma som har været ind over overdragelsen af min lejlighed; TAK! 🫶🏼

12 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et firma der holder hvad de lover…

Et firma der holder hvad de lover og samtidig er til at få fat i når man har brug for det, er noget jeg sætter stor pris på.

Det har været en god og positiv oplevelse at have H. C. Andersen Istandsættelse til at løse opgaven med at istandsætte og overdrage min lejlighed.
Virkelig professionelt arbejde.
Jeg er meget tilfreds. TAK🙏

16 de agosto de 2024

Akut udflytning

Vores oplevelse med H.C Andersen Istandsættelse er helt igennem fantastisk, og som taget ud af et eventyr…

Vi havde egentlig bestilt et tilbud fra et andet firma, som vi aldrig hørte fra, hvor det lige pludselig gik hen og blev ret akut (der skulle være fraflytningssyn efter lidt under 3 uger), og jeg blev anbefalet H.C Andersen af en kollega, og dette fortrød jeg ikke. Bestilte tilbud, og blev ringet op et par timer efter, hvor Mark godt kunne høre det var lidt akut, så han rykkede i nogle ting og fik det til at ske. Efter 3 dage kom Niki og så på lejligheden, og dagen efter havde vi et tilbud som vi godkendte, og lejligheden er nu fraflyttet, istandsat, og nøgler er overdraget af H.C Andersen.

Virkelig god service, når de kan se man har akut brug for hjælp, kan varmt anbefales🔥👍🏻

29 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enormt lige til og nem service

Enormt lige til og nem service.
Vi fik hjælp af Mark, som var en kæmpe hjælp i forbindelse med vores fraflytning.

Mark og kompagni tog sig af alt hvad der skulle ske og det gjorde udflytningsprocessen enormt nem for os. Der var en del bøvl med at få udbetalt depositum fra udlejer, men efter nogle få beskeder til H. C. Andersen istandsættelse, fik de ordnet det.

Kan klart anbefale dem hvis man vil spare tid og bøvl ved udflytning.

1 de agosto de 2024

kan varmt anbefalde

kan varmt anbefalde. min kæreste og jeg stod og skulle ud af vores lejlighed som vi godt og grundet er taget ved næsen. men så er det godt man har niki i ryggen som stod og var behjælpelig fra start til slut de kom som aftal og alle aftaler vi man lavet med dem blive over holdt.

31 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flytning er stressende men efter en…

Flytning er stressende men efter en snak med Nicki fra HC Andersens istandsættelse var jeg mere rolig. De klarede nemlig alt for mig vedr. min flytning fra lejebolig i Ørestad. Jeg skulle bare flytte og smide nøgler. Flyttesyn klarede de også, og ingen anmærkning, så jeg får mit depositum tilbage. En kæmpe stor anbefaling. De holder hvad de lover, kommer til tiden, og er super service minded! Book dem!

15 de julho de 2024

Fantastisk service

Fantastisk service hele vejen igennem processen. Fra første kontakt til flyttesyn med udlejer. De holder hvad de lover, rengøring, maling og gulv i top kvalitet til en fornuftig pris, så indskuddet er sikret

17 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God oplevelse fra start til slut

Vi havde en rigtig god oplevelse med at bruge H.C. Andersens Istandsættelse - lige fra vores første kontakt med virksomheden til vi fik vores depositum tilbage fra vores tidligere udlejer. Vi fik yderst god og kompetent hjælp og fik også svar på alle de spørgsmål, vi havde. H.C. Andersens Istandsættelse stod både for istandsættelsen af vores lejlighed, flyttesynet og at sikre, at vi fik vores depositum tilbage.
Vi troede næsten, at det ville være for godt til at være sandt - men H.C. Andersens Istandsættelse levede virkelig op til det, de lover.
Vi vil helt sikkert bruge dem næste gang vi flytter - og vil anbefale dem til alle, vi kender! Igen mange tak.

15 de junho de 2024

Fantastisk

Fantastisk - intet mindre.
De overtog alt besværet med malerarbejde, gulve, rengøring og ikke mindst kontakten til boligselskabet. Både op til og på dagen, så jeg ikke selv skulle gøre eller deltage i noget. Ikke en finger at sætte på den, fejlfri rapport og 100% tilbage.
Dejlig oplevelse

18 de junho de 2024

Ekstraordinær service!

Vores oplevelse med at bruge H.C. Andersen Istandsættelse har levet op til alle vores forventninger - og mere til!

Vi skulle fraflytte en lejebolig i Espergærde, hvor der desværre viste sig at være nogle udfordringer med bl.a. gulvet, men dette klarede H.C. Andersen Istandsættelse til UG, og lejeboligen blev afleveret uden en eneste anmærkning.

Vi kunne imellemtiden bruge tid og energi på vores nye hus og nu venter vi blot på at få det fulde depositum retur.

Alt i alt en kanon oplevelse fra A-Z!

Mark og Niki får vores varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14 de junho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais