Ben super tevreden met mijn auto. Alles werkt zoals verwacht. Keurig afgeleverd. Geweldig geholpen 3x door Bjorn. Bij aflevering geduld en tijd genomen om mij alles uit te leggen. Zo fijn!... Ver mais
Kapot knipperlicht zeer snel vervangen. Daarnaast bleek nog een lampje van de kentekenplaat kapot te zijn (wat mij nog niet opgevallen was), die is ook gelijk meegenomen. Dus goede service!
Goede medewerker aan de balie! En de werkzaamheden zijn ook naar tevredenheid uitgevoerd 👍Ik heb wel een kleine opmerking …. Nadat mijn trekhaak is bevestigd heb ik geen nummerplaat ontvangen! Ik heb... Ver mais
Ik ben uitstekend voorgelicht en geholpen door de heer Peter Bakker. Een top verkoper, innemend en niet opdringerig. Een smetje is echter, dat bij de aflevering van de aangekochte auto de boordg... Ver mais
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Pede aos clientes que avaliem
Makkelijk een afspraak maken, vriendelijk personeel. En goed onderhoud verricht met goede service.
Open en eerlijk behandeld, goede prijs voor mijn inruil auto.
Vriendelijke verkoper.
de tijd voor de afspraak werd correct nagekomen
De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. En er wordt meegedacht met de klanten.

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive
Er is gedaan wat er gedaan moest worden
Geen klachten
Een heerlijk fris jong team,enthousiast

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive
Verkoper Björn heeft feilloos door hoe hij klanten tevreden kan stellen!

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive
Ben super tevreden met mijn auto.
Alles werkt zoals verwacht.
Keurig afgeleverd.
Geweldig geholpen 3x door Bjorn.
Bij aflevering geduld en tijd genomen om mij alles uit te leggen.
Zo fijn! Dat mijn schoondochter nu ook een auto heeft gekocht.

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive
Online inplannen van afspraak, vlotte service, goede reparaties.

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive
De afspraak was makkelijk te maken. De reparatie verliep snel en alles goed. Bedankt!

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive
De afspraken waren helder en het personeel vriendlijk!

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive
moest nieuwe deur matten hebben.
Waren niet voorradig, ze hadden nog een set luxe deur matten liggen. Die hebben ze mij neegegeven.

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive
Het was een goede en vooral een eerlijke Thom die ons begeleid heeft bij de aankoop van onze auto.

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive
Reparatie naar tevredenheid uit gevoerd en klant vriendelijk personeel.

Resposta da Opel-dealer Hedin Automotive
Goed contact met de medewerkers, vriendelijke ontvangst, meedenken en bij onverwachte kosten wordt eerst even gebeld.