Peugeot-dealer Hedin Automotive Avaliações

1.362
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorige week onze bijna nieuwe Peugeot 208 afgeleverd. Wat een auto, wij zijn zeer blij ermee. Niet alleen met de auto maar ook de service van aflevering en nahulp over de afneembare trekhaak. Vaak h... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na aankoop 4 weken moeten wachten tot de papieren van onze ingevoerde Peugeot 2008 bwj 06/2025 in orde waren. Inmiddels op ons verzoek een trekhaak gemonteerd door een medewerker van Hedin Helmond.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária Peugeot
  2. Concessionária
  3. Oficina de Automóveis
  4. Serviço de Motorista

Sobre Peugeot-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.362)

498 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne garage en medewerkers.

Fijne garage en medewerkers.
Word goed geholpen en uitleg is top.

Resposta da Peugeot-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting Jan. Fijne avond gewenst en we zien je graag weer. Groet André

Zeer goede service

Mijn auto ging niet meer automatisch open. De reservesleutel werkte ook niet. In hoogeveen snel geholpen. In beide sleutels nieuwe batterijen en weer op pad. Zeer vriendelijk. Het was ook alleen service dus geen kosten. Super

Resposta da Peugeot-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne avond gewenst en we zien je graag weer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles in één keer geregeld en de prijs

Alles in één keer geregeld en de prijs, zoals vooraf berekend! En dan ook nog een potje met hartjes mee

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ben gebeld voor onvoorziene reparaties

Ben gebeld voor onvoorziene reparaties, maar zou in het vervolg wel graag de vervangen onderdelen willen zien.verder alles oke en volgens afspraak uitgevoerd.

Resposta da Peugeot-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Geef de volgende keer bij de werkplaatsreceptionist vooraf aan dat je de vervangende onderdelen wilt zien. Fijne avond gewenst en we zien je graag weer.

Peugeot 3008 1.6 Hybride

Mijn auto Peugeot 3008 1.6 Hybride gaf geen foutmelding, maar toch hebben ze het probleem gevonden en verholpen. Het personeel is daar duidelijk en beleefd naar de klant toe.

26 de setembro de 2026

Resposta da Peugeot-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. Fijne avond gewenst en we zien je graag weer.

Fijne garage

Het heeft een goeie service.Vruendelijk personeel . Nemen altijd contact op als er iets is. En de auto word gewassen en uitgezogen terug gegeven. Dat is niet overal.

17 de setembro de 2026

Resposta da Peugeot-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Auto voor beurt en keuring geweest

Auto voor beurt en keuring geweest. Grote rekening, maar wat moet dat moet. Thuis aangekomen blijkt koplamp het niet te doen ( volgens mij moet dat met keuring). Volgende dag terug naar garage, krijg je te horen die kan daarna kapot zijn gegaan. Dus wordt gemaakt en weer aftikken. Rijden weg en kijken in een ruit en is de lamp gewoon niet gemaakt. Klantvriendelijkheid en service niet optimaal.

15 de setembro de 2026

Resposta da Peugeot-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Heel vervelend dat je werkplaatsbezoek niet naar volle tevredenheid is geweest. Ik zet het door naar min collega's van de vestiging. Fijne dag gewenst.

Hedin werkt klantgericht

Hedin werkt klantgericht

Resposta da Peugeot-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en mooie toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Wij brachten onze auto binnen via…

Wij brachten onze auto binnen via Peugeot assistance en de ANWB, de Wegenwacht gaf aan mis fire bobine, drie bougies werden door u vervangen, echter zaterdag was het weer mis en is en bobine vervangen

Resposta da Peugeot-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Naar tevredenheid geholpen,

Naar tevredenheid geholpen,
Duidelijke uitleg
Tijdens het wachten koffie gedronken
Goed Gesprek met vertegenwoordiger gehad over eventuele nieuwe aankoop

22 de setembro de 2026

Resposta da Peugeot-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. Ik zet het door naar mijn collega's van de vestiging. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Toppers

We hebben al jaren hele goede ervaringen bij Hedin Veendam . De service is meer dan geweldig, we geven 10 sterren. Afspraken goed geregeld, prima en vriendelijke communicatie. Auto's altijd mooi schoon als je ze ophaalt. Doen een stapje extra. Schone showroom waar je kunt wachten, gratis koffie, thee water en zelfs limonadesiroop en ... ook heel belangrijk hele schone toiletten.

Resposta da Peugeot-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorige week onze bijna nieuwe Peugeot…

Vorige week onze bijna nieuwe Peugeot 208 afgeleverd.
Vaak hoor je gladde jongens die autoverkopers, dat gevoel totaal niet gehad en ik zou zeggen Hedin prima zaak om een auto te kopen.

18 de setembro de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Peugeot-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. Ik zet het door naar mijn collega's van de vestiging. Heel veel plezier en veilige kilometers met je nieuwe Peugeot 2008 gewenst.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Teleurgesteld

Er is naar mijn mening schade ontstaan aan de motorkap tijdens een kleine beurt, maar het personeel in de werkplaats en bij de receptie geven aan dat dit niet is gemeld en derhalve niet daar is veroorzaakt. Ik kan uiteraard niet bewijzen dat de schade in de werkplaats is ontstaan (geen foto's bij inlevering en ophaling gemaakt), maar het is voor mij duidelijk dat dit wel het geval is. Bij wegrijden naar de garage was de auto schadevrij (op beeld) en bij terugkomst thuis zit er een deuk(je) in de motorkap na een rit van nog geen kilometer. Ik rij vanaf heden wel naar Beilen voor onderhoud en reparaties.

16 de setembro de 2026

Resposta da Peugeot-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Ik heb van mijn collega de terugkoppeling gekregen dat bij ons in de werkplaats geen schade is veroorzaakt. Indien een technicus schade veroorzaakt zal hij/zij dit te allen tijde melden. Ik begrijp heel goed dat dit een grote teleurstelling is. Het is ontzettend jammer dat je je genoodzaakt voelt om naar een andere garage over te stappen.

Snel geholpen

22 de setembro de 2026

Top service

Van begin ontvangst tot weer ontvangst van de sleutel goed geïnformeerd en prettige contact. Personeel waa zeer vriendelijk en attent. Auto stond mooi schoon klaar, kortom prima service 👍🏻

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede ervaring werkplaats afspraak!

Goede uitleg, vlotte afhandeling én leenauto terbeschikkingstelling ipv die onveilige fietsen.!

Resposta da Peugeot-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Ik zet je opmerking over de leenfietsen door naar mijn collega's van de vestiging. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.