Heira

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet eens 1 ster waard ,dit is oplichterij, had een tas besteld van een luxe merk zgz onbezorgde items van bekende merken , ze doen zich voor alsof ze vanuit Nederland handelen, maar is in feite uit... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas er volkomen ingetuind Grote oplichting Krijg geen box Opengescheurd zakje ( inhoud is er niet uitgevallen) Met slechte koptelefoon en twee gadgets die tezamen te koop zijn voor 6 euro Dus... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heira en al hun andere websites zijn "dropshippers". Met andere woorden: ze verkopen items te vinden op chinese websites (AliExpress, Wish, etc) aan veel hogere prijzen. Zelf hebben ze geen opslag, ze... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

63,94 betaald voor een Apple box

63,94 betaald voor een Apple box; zogezegd over de laatste stock items of 2de keuze apparaten die ze in de winkel niet verkocht kregen. Ik kreeg een dom lampje voor op m’n gsm te klikken (de kracht die erachter zit zou het scherm gewoon breken) en een achterlijke hoofdtelefoon, bij de action kun je er betere krijgen. Ik heb ze tot woensdag gegeven om een Apple box te leveren; anders ga ik gewoon klacht neerleggen voor een bedrieglijke reclame en toegezonden artikelen - geen Apple box dan zal ik mijn geld terugeisen via m’n bank.
Ik raad ook iedereen ook aangifte te doen en de sociale inspectiedienst op het bedrijf af te sturen. Jammer genoeg vind ik hun BTW-nummer (KVK nummer); maar elke klacht die bij de belastingdienst binnenkomt wordt ook onderzocht.

13 de janeiro de 2023

Oplichters 1e klas

Ik heb bij hun een box besteld, waarin zgz Apple artikel inzaten, zoals gsm , tablet, airport ed. Ik heb 50€ betaald. Dit zou gaan om teruggestuurd en overgebleven stock. Ik ontving een sefie ringlight van chinese makelij tw van 1€. Kunnen die mensen nog slapen s nachts als ze zo anderen bedriegen. Waarschuwing blijf er van weg. Ik onderneem stappen tegen hen, publiekelijk en via controle webshops

12 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ook ik ben zo dom geweest een box met…

Ook ik ben zo dom geweest een box met Apple producten te bestellen bij Heira en ook ik heb een goedkope koptelefoon en een lampje gekregen. Retourneren is geen optie want hier betaal je meer voor dan het pakket heeft gekost.
Pure oplichting.

11 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ook een mega box besteld en krijg een …

Ook een mega box besteld en krijg een koptelefoon van 5 euro...
Facebook laat dit gewoon toe die reclame er van ? Wat verdient Facebook hier aan ? Mensje wordt opgelicht...ook reclame er van op instagram..vuiler oplichters...een kogel kunnen ze krijgen van mij...

11 de janeiro de 2023

Mega box je reet

Dan hebben mijn ouders een mega box besteld, met Apple producten. Wat krijg je? Een selfie ring light van de wibra??? Hallooo!!! Die kan ik verdomme zelf wel halen bij de wibra. En dan krijg je een ding om mee te tekenen, niks van apple, betaal je 50 euro voor een box dat nog geen eens 5 euro waard is, ‘mega’ slecht dus. Flink in de zeik genomen door Heira. Een dikke vette scam. Woest.

10 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hebben een mega box besteld in dec en…

Hebben een mega box besteld in dec en kregen deze vorige week eindelijk binnen.
Aangezien ze adverteren met Playstation en wii en xbox producten dachten leuk.
Nou niet dus voor 60 eur betaald en voor 11 eur een product gekregen en niet eens van de merken waarmee ze adverteren.
Ze doen aan valse reclame en oplichting.
En weigeren je je geld terug te geven dus mensen wees gewaarschuwd bestel niets hier .
Ik ga ze aanmelden bij politie voor oplichting en heling.
En kijken wat ik hier mee kan.

10 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heira zijn echt boeven en dieven

Dit zijn echt boeven, bedriegers. Jammer dat ik me ook heb laten bedonderen 69€ betaald voor “hun” appleproduct en u raadt het al……. En flutding uit China ontvangen van ongeveer 1€. Consumentenbond ingelicht en ook de ACM. (Autoriteit Consument en Markt) dat is de waakhond om misleidende advertenties op te sporen. Hopelijk werkt mijn aangifte aldaar iets uit om volgende slachtoffers te voorkomen. Misleidende advertentie die Heira heeft is strafbaar. Hopelijk doet ACM zijn werk hen op te sporen. Daarom ajb mede slachtoffers: meld het bij ACM. Google voor het emailadres en telefoonnummer. Met elkaar hopen we deze oplichters te stoppen. Maar zij scijnen zo geraffineerd en glad te zijn dat ze moeilijk te vangen zijn zei de consumentenbond. Geld ben je kwijt en krijg je niet terug. Daarin gaan ze ook buiten de grenzen wat wettelijk is. De dag na mijn bestelling had ik geannuleerd en het hele proces stopgezet. Wettelijk moeten ze dat doen maar natuurlijk doen ze dit niet. Personeel van Heira lacht zich rot om ons. Zij hebben geen geweten want zij bestelen schaamteloos honderden mensen en vieren gewoon kerst daarna.
Leergeld voor ons die er in gestonken zijn. Nooit meer via een langskomende advertentie iets bestellen dus.

En u als slachtoffer aub meld het bij de ACM autoriteit consument en Markt. Google het maar waar u de oplichting kan aangeven, alsook bij de Consumenten bond en bij Kassa! Dat voelt goed voor jezelf iets te hebben kunnen doen.

5 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trap er niet in, waardeloos

Waardeloos. NIET BIJ HEIRA BESTELLEN. Producten totaal anders en zeer slechte kwaliteit, dan omschreven op de foto of op t filmpje. Bovendien 1 product kapot. Jammer dat je niet negatieve punten kan geven, anders had ik dat zéker gedaan.

6 de janeiro de 2023

Oplichters

Oplichters. De megabox bevatte slechts een lampje en een slechte koptelefoon

20 de dezembro de 2022

SCHANDALIGE OPLICHTERS...!!!!

Kan er hierboven geen nul sterren ingevuld worden... of -10 sterren....?
Ook ik had puppy pop besteld en maar liefst € 29,95 voor neergeteld.. Schandalig wat ik thuisbezorgd kreeg.. een hard plastic "hondje"... en levensecht....? laat me niet lachen... !! Volgens filmpje kon het "hondje" interactief reageren.... achter je aan lopen, blaffen, omrollen.. Niets van dit alles!! Het maakt een raar mechanisch blaf geluidje en "loopt" alleen vooruit... Schande dat dit bedrijf zo werkt... Jessica van de klantenservice reageert in eerste instantie nog van: alleen retourneren wanneer het (ongebruikt) kapot is of wanneer er, per abuis, iets door hen verstuurd is, wat ik niet besteld heb.. Uiteraard ben ik daar meteen op ingesprongen met de mededeling dat ik een "levensecht" hondje besteld had en dat die goedkope prul door hen verstuurd was... Dus niet wat ik besteld had... Komt die meid met oplossing dat ik het (op eigen kosten) kan retourneren naar China, iets waar ze sowieso vanuit gaan dat niemand dat doet..
Ik snap niet dat die Jessica nog in de spiegel kan kijken en tegen zichzelf kan zeggen, dat ze goed doet in deze wereld en haar geld verdient op een eerlijke manier... KORTOM MENSEN.. NIET KOPEN BIJ HEIRA... KOMT ALLEEN MAAR ELLENDE VAN.... K*TVOLK...!!!

4 de janeiro de 2023

Oplichters

Oplichters, ik heb het grote pakket gekocht van Apple. In het pakket: lichtje voor toestel en koptelefoon die niets waard is,ook prioriteit levering betaald...ik wil mijn geld terug. Oplichters 🤬🤬🤬

5 de janeiro de 2023