Totaal onprofessioneel. Vanmiddag geen voorrang gekregen van meneer in z'n busje terwijl hij voorrang moest verlenen, toen heeft hij mijn weg geblokkeerd en ook nog een grote bek gegeven. Staat goed o... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Toen wij onze vastgoedportefeuille aan Proper hadden uitbesteed, waren zij toen nog niet zo lang actief in Nederland. Ik moet zeggen dat er sindsdien alleen maar gewerkt aan het programma. Het is fun... Ver mais
A empresa respondeu
I forbindelse med købet af min første udlejningsejendom var jeg i tvivl om hvordan administrationen skulle foregå.. Jeg forhøret mig hos en god kammerat der varmt anbefalede Proper. Jeg bookede e... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har været enormt glade for at have Proper til at administrere vores udlejningsejendom. Vi fik meget stor hjælp til onboardingen og når der var spørgsmål blev de svaret lynhurtigt. Selvom vi helt si... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
We help landlords make it easy and efficient to rent out their properties while creating the best possible experience for tenants. We take care of all aspects of renting and automate the work associated with housing administration. Our platform automates rent collection and adjustments, accounting, contracts and much more. As a landlord, you can manage your portfolio through our platform, or let our team handle it all.
Informações de contato
Gothersgade 8L, 1., 1123, København K, Dinamarca
- info@helloproper.com
- helloproper.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kompetente og altid lydhør!
Super kompetente og hjælpsomme medarbejdere.
Altid lydhør i forhold til ønsker, behov og nye tiltag.
Nemt og overskueligt system der kan bruges af alle.
Jeg kan kun anbefale Proper.
Kunne jeg give en ekstra stjerne ville den tilfalde
Emma. :-)

Resposta de Proper
Misforståelser kan rettes med kommunikation
Har tidligere givet en dårlig anmeldelse, men efter et konstruktivt møde med Emil fra Proper, har vi løst problemet med misforståelser og fejl kommunikation.
Ser frem til et godt samarbejde med Proper i fremtiden.

Resposta de Proper
God service. Dejligt at der er nogle der tager sig…
Dejligt at der er nogle der tager sig af det hele, også er de gode til at ringe eller skrive om der er noget de skal følge op på 👍😃
Allan

Easy to work with
Easy to work with.
Quick acces to needed inforamtion.

Resposta de Proper
Tryg og sikker onboardning og nem løsning
God, personlig og tryg onboarding af de mange lejekontrakter. Og løsningen er nem og intuitiv at bruge fra dag eet.

Resposta de Proper
Der skal herfra lyde de bedste…
Der skal herfra lyde de bedste anbefalinger af Proper, super god og meget kompetent service :-)

Det spiller altså bare
Det spiller altså bare! Når man har fart på og fokuserer på den næste deal, så er det rart at have styr på de kedelige processer. Her er Proper bare en god støtte i hverdagen!

Resposta de Proper
Super service, som altid, jeg er meget tilfreds
Jeg fik den bedste service af Emma, som ovenikøbet kunne huske mig og den sag jeg ringede om fra tidligere, meget imponerende. Hun er super sød og imødekommende, forstår mine spørgsmål lynhurtigt og løser dem mens vi taler sammen på telefonen.
Vi har brugt Proper som administrationssystem i et halvt års tid nu og er meget tilfredse med det.

Klar anbefaling!
Proper er super brugervenligt og er et effektivt redskab til at administrere lejeopkrævninger.
Deres support er altid glade og løsningsorienteret. Jeg har anvendt Proper næsten hver dag i halvandet år qua mit arbejde, og det har været en fornøjelse. Klar anbefaling!

Resposta de Proper
Lettere hverdag med fint overblik
Proper har lettet min hverdag, og giver mig det perfekte overblik i dagligdagen.

Resposta de Proper
Klart nogen af de sødeste og mest…
Klart nogen af de sødeste og mest pligtopfyldende mennesker, jeg længe har haft et samarbejde med.
Jeg har lidt blandet ejendomme, som proper styrer for mig. Og hvis der er den mindste fejl(fra min side af). fanger de den med det samme.
De svar altid hurtigt, og er ekstrem venlige.
Og så koster de næsten ingenting..

Resposta de Proper
Godt overblik på portalen over lejerne…
Godt overblik på portalen over lejerne og deres betalinger. God kundeservice!! Slipper for selv at lave rykkere til lejere, som ikke betaler til tiden. Fungerer virkelig godt!! Og til en god pris.

Resposta de Proper
Vi skiftede til Propper forsommeren…
Vi skiftede til Propper forsommeren 2022, og har nu arbejdet med platformen i et lille årstid.
Platformen er utrolig nem at anvende i dagligdagen.
Supporten i opstartsfasen og den løbende support er outstanding, hvilket gør det behageligt og trygt for os som bruger.
Så giver herved mine varmeste anbefaling af denne platform.

Resposta de Proper
I'm managing a startup house with 8…
I'm managing a startup house with 8 different companies and Proper has made my job significantly easier keeping an overview. Further, whenever I needed assistance they have kindly provided the assistance i needed.

Resposta de Proper
Godt samarbejde med god forståelse for…
Godt samarbejde med god forståelse for vores behov samt stor tålmodighed! God service og altid behjælpelige med de problemer og spørgsmål vi nu måtte have.

Utrolig kompetent vejledning
Utrolig kompetent vejledning og god service fra Propers salgsafdeling, som fortjener stor ros.
God gennemgang af deres produkt, som klart og tydeligt viste det som Proper kan tilbyde for udlejere. Derudover gode og dybdegående svar på alle mine spørgsmål, som gjorde jeg ikke blev efterladt med andre/nye tvivlsspørgsmål.

Resposta de Proper
Super service, skønt personale.
Har hele vejen igennem opstart, været super.
ps. cadeau til Sigga fra proper.

Anbefales alle
Det var en god oplevelse at flytte ind hos dem og vi nyder fortsat det gode naboskab. Proper var punktlige, præcise og professionelle i deres arbejde. Jeg er specielt positivt overrasket over deres korte svartid og at vi fortsat føler at den samme service leveres, som da vi flyttede ind.

Professionel Salgsrepræsentant
Havde et møde med propers salgsafdeling som gav en meget professionel gennemgang af deres platform.

Resposta de Proper
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.