Totaal onprofessioneel. Vanmiddag geen voorrang gekregen van meneer in z'n busje terwijl hij voorrang moest verlenen, toen heeft hij mijn weg geblokkeerd en ook nog een grote bek gegeven. Staat goed o... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Toen wij onze vastgoedportefeuille aan Proper hadden uitbesteed, waren zij toen nog niet zo lang actief in Nederland. Ik moet zeggen dat er sindsdien alleen maar gewerkt aan het programma. Het is fun... Ver mais
A empresa respondeu
I forbindelse med købet af min første udlejningsejendom var jeg i tvivl om hvordan administrationen skulle foregå.. Jeg forhøret mig hos en god kammerat der varmt anbefalede Proper. Jeg bookede e... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har været enormt glade for at have Proper til at administrere vores udlejningsejendom. Vi fik meget stor hjælp til onboardingen og når der var spørgsmål blev de svaret lynhurtigt. Selvom vi helt si... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
We help landlords make it easy and efficient to rent out their properties while creating the best possible experience for tenants. We take care of all aspects of renting and automate the work associated with housing administration. Our platform automates rent collection and adjustments, accounting, contracts and much more. As a landlord, you can manage your portfolio through our platform, or let our team handle it all.
Informações de contato
Gothersgade 8L, 1., 1123, København K, Dinamarca
- info@helloproper.com
- helloproper.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Overblik og god service!
Systemet har givet mig et langt bedre overblik. Serviceniveauet er samtidig højt, hvis der spørgsmål til systemet. (Super service af Simone)! :)

Fupfirma
Har ikke modtaget bog om ejendomsinvestering via e-mail som firmaet annoncerede på Facebook. Der er gået ca. en uge nu. Vi kommer ikke til at lade Proper overtage vores ejendomsadministration.

Jeg bruger Proper til mine 3 lejemål
Jeg bruger Proper til mine 3 lejemål. Jeg har kun haft gode oplevelser med dem. Super kundeservice. De har nogle gange lidt travlt, men de er gode til at ringe tilbage, så snart de kan. Jeg savner lidt, at de også laver udgiftsiden.

Resposta de Proper
Super service og et super system.
Super service og et super system.
Proper har helt klart effektiviseret mine processer betydeligt og venligheden i deres kundeservice er bare uovertruffen. Super god oplevelse!
(Vurderet på baggrund af 10 lejemål i systemet indtil videre)

Stærkt team
Stærkt team, altid positive og med et godt drive.

Resposta de Proper
Fuldstændig elendigt et amatør firma……
Fuldstændig elendigt et amatør firma… wow de har ingen respekt for sig selv eller deres “kunder” ville ønske man ikke skulle betale sin husleje gennem jer! I sender kreditnota, faktura osv som det passer jer….wow i er amatøre! Selv når advokater går ind i billedet så er i stadig lige dumme at sende opkrævninger

Dårlig service
Jeg er kunde hos proper idag. og kan bestemt ikke anbefalede firmaet til andre. dårlig service, meget svær at komme i kontakt med. har ikke styr på deres opkrævninger er blot nogle af de punkter vi oplever. Forsøgte gentagende gange af komme igennem til dem, for at sætte en ejendom op, uden held. 13 dage senere ringede de tilbage og var smarte at høre på.
Vi er begyndt at kigge efter andre løsninger.

Super godt samarbejde !
Super godt samarbejde !
Har haft en vildt god oplevelse med Proper, de er meget tilgængelige i forhold til kommunikation jeg har haft med dem.
Platformen er simpel og brugervenlig. Der skulle kun en gennemgang på 30 minutter til at man forstod hvordan den fungerede

Godt tilfredse
Vi skiftede til Proper i sommers. Vi har rigtigt mange lejemål og selskaber. De sørger for opkrævning af alle vores lejemål i alle vores selskaber. Processen med opretning af alle lejemål mm. er gået nærmest smertefrit. Vi er indtil nu rigtig glade for Proper og de er lette at komme i kontakt med, når det er noget. Hvis ikke de lige tager telefonen, ringer de ret hurtigt tilbage. Vi glæder os til fremtidigt samarbejde med dem.

Super god platform
Super god platform, med få problemer, men jeg synes de er lette at tage kontakt til og når man gør bliver problemerne oftest løst hurtigt. Der er mange mennesker inde over fra Proper, hvilket er eneste reelle ting at nævne.
Har haft så mange problemer siden min…
Proper ved ikke hvad de laver.
Bl.a. pga propers manglende rådgivning til min udlejer, ender sagen nu ved huslejenævnet
Har haft så mange problemer siden min udlejer skiftede til proper.
Er úretmæssigt blevet truet med udsmidning og bliver opkrævet dobbelt leje og truet med gebyr. Selvom lejen er betalt.
Har meget lidt styr på lejelov og administration af et administrationbureau at være...
Skammeligt!
Kunne man bare give nul stjerner.
------------------------------------------------------
SVAR til proper
Ja, I begyndte at ringe meget til mig efter, jeg havde anmeldt jer på nettet. Men ellers er det ikke meget, jeg har hørt fra jer.
I må også have kontaktet min udlejer i forbindelse hermed, for han kontaktede mig også på jeres vegne.
Jeres direktør kunne personligt underskrive et brev til mig, hvor i uretmæssigt smider mig ud af min bolig med øjeblikkelig varsel.
Men INTET hører jeg fra jer, da I finder ud af, at der ikke er lovmæssig hjemmel herfor.
Her kunne det have været sømmeligt, hvis han havde haft anstændighed til også bagefter at kunne skrive "undskyld eller beklager".
Måske I skulle fokuserer lige mere på egentlig service og ikke blot jeres image udadtil? Bare et tip

Resposta de Proper
Fejl på fejl på fejl, dog god platform
Rigtig søde medarbejdere at tale med, men de vælter sig i fejl non-stop og der er så mange mennesker ind over håndtering af ejendommene, at bolden konstant falder mellem flere hænder, derudover kan de ikke holde, hvad de lover ift. deadlines. Platformen har potentiale for at blive til noget godt en dag.

Integration når det virker
I begyndelsen syntes vi blot det var dejligt at slippe for det administrative bøvl med opkrævning af huslejer, rykning m.v. men efter at Proper har lavet en integration til vores regnskabsprogram e-conomic behøver vi heller ikke længere bogføre opkrævningerne og indbetalingerne. Det er super godt!
gør det super nemt at administrere…
gør det super nemt at administrere ejendomme. Billigt, servicen er i top.
Let og sparer bekymringer
Jeg udlejer 13 lejemål og i stedet for at skulle holde øje med præcist hvem der betaler hvad og eventuelt ikke betaler i dagene efter hvert månedskift, så er det helt outsourcet og jeg kan fokusere på noget andet. Mine lejere har også været tilfredse med kommunikationen fra ProperManaged.
Jeg har brugt Proper som udlejer siden…
Jeg har brugt Proper som udlejer siden platformen blev lanceret.
Siden jeg fik Proper på, har jeg ikke tabt lejeindtægter udover kort tomgang mellem lejere. Det var et problem før pga. lav prioritet og dårlig styring fra min side.
De 50 kr. pr. lejemål er rigeligt betalt hjem igen for mig.
Never thought paying rent could be a friendly experience
Having paid rent through ProperManaged for 6+ months I think other landlords should have a look this way: Friendly reminders before and after rent is due, clear answers to my questions and in general a new (and very much needed) way of treating me as a tenant. Kudos!
Great housing management service!!!
Coming to Denmark as an expat, the rental market hasn't been easy to understand.
Since February, I’ve been living in an apartment managed by ProperManaged. They have been awesome and made my life easier. If I had any questions, they were available and were quick and efficient to fixed things. Highly recommend staying at their places!
Super service de yder
Super service de yder! Jeg sparrede et påkrav på 281 kr., på deres påmindelse om min huslejebetaling.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.