Hellotickets Avaliações 714

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Uitstap Auschwitz, Birkenau II en zoutmijnen. We kregen op maandagavond om 18u30 een bericht met de melding dat we om 5u15 in het centrum de bus moesten nemen hoewel dit eerst gepland was om 9u15... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Philippe was de beste gids die je je in Berlijn kunt wensen. Gepassioneerd en zeer goed op de hoogte over de geschiedenis en feiten. Hij heeft ons heel veel verteld over zaken waarvan wij de achter... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We wilden ivm het weer de volgende dag naar het Alhambra in Granada. Dit was de aanbieder die t bij 2 personen voor 32€ deed, ipv 200.- Daarbij hadden die andere aanbieders pas over drie weken plek,... Ver mais

Detalhes da empresa

Vind tickets voor evenementen in de Verenigde Staten en Londen tegen de beste prijs. Broadway, NBA, concerten... Miljoenen tickets direct beschikbaar.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

714 avaliações

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Makkelijk en goedkoper dan de rest

Makkelijk en goedkoper dan de rest

2 de março de 2026

Resposta de Hellotickets

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze service makkelijk vindt en dat we voordeliger zijn dan de rest. We hopen je snel weer te zien voor een nieuw avontuur met Hellotickets.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dankzij helloticket hadden we in Milaan de garantie tot een bezoek aan de DUOMO

De mogelijkheden die jullie aan hadden geboden. We wouden een attractie bezoeken. Ook dat we het met garantie konden gaan doen. En dat bood helloticket aan. Hierdoor hadden we in Milaan de DUOMO kunnen bezoeken. Zonder een lange wachttijd. Hiervoor wil ik helloticket heel erg bedanken, dat jullie dit mogelijk hadden gemaakt.

24 de março de 2026

Resposta de Hellotickets

Wat fijn om te horen dat jullie dankzij Hellotickets zonder wachttijd de Duomo in Milaan konden bezoeken! We zijn blij dat onze mogelijkheden en garanties jullie hebben geholpen om optimaal van de attractie te genieten. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen met Hellotickets.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betrouwbaar om je tickets te kopen

Betrouwbaar om je tickets te kopen, kregen ze ver van te voren en goede beschrijving over hoe we ze zouden konden "activeren".

22 de março de 2026

Resposta de Hellotickets

Bedankt voor je positieve review!

Fijn om te horen dat je de tickets ruim op tijd hebt ontvangen en dat de instructies duidelijk waren.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen bij Hellotickets.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed op en topgeholpen en perfect mooie plaatsen

Goed geholpen en perfect mooie plaatsen

12 de março de 2026

Resposta de Hellotickets

Bedankt voor je positieve review en fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en hebt genoten van mooie plaatsen!

0 opties mogelijk

Ik had kaartjes voor een voetbalwedstrijd van Sporting Lissabon gekocht voor tijdens mijn reis daar. De wedstrijd is uitgesteld, natuurlijk buiten de macht van Hellotickets om.

Ik heb gevraagd of ik misschien de tickets kon ruilen voor een andere wedstrijd 3 dagen later, die nog binnen mijn trip viel. De uitgestelde wedstrijd waar ik kaarten voor heb, wordt pas gespeeld als ik alweer buiten Portugal ben. Daar heb ik dus niets aan.

Ruilen was niet mogelijk, geld terug was niet mogelijk en er is op geen enkele manier iets van compassie of coulance gedacht. Er werd gedacht in reglementen, in plaats van in mogelijkheden.

Rechtstreeks via de club alsnog kaarten kunnen krijgen voor de wedstrijd dinsdag (morgen). De kaarten die ik straks krijg – en waar ik niets aan heb – geef ik weg aan een random persoon die ik hier toevallig heb ontmoet.

15 de março de 2026

Hallo Lars,

Het spijt ons zeer voor het ongemak dat deze datumwijziging heeft veroorzaakt, maar de beslissing is genomen door de organisator van het evenement en ligt buiten de controle van Hellotickets.

Zoals vermeld in je orderbevestiging en op onze website blijven je tickets geldig voor de nieuwe datum.

Wij danken je voor je begrip en staan tot je beschikking voor eventuele vragen.

Het Hellotickets-team.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Philippe was de beste gids die je je in…

Philippe was de beste gids die je je in Berlijn kunt wensen.
Gepassioneerd en zeer goed op de hoogte over de geschiedenis en feiten.
Hij heeft ons heel veel verteld over zaken waarvan wij de achtergrond nog niet kenden.
Dankjewel het was een fantastische tour die ik iedereen die Berlijn bezoekt zal aanbevelen.

14 de março de 2026

Resposta de Hellotickets

Bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij dat je zo'n geweldige ervaring hebt gehad met Philippe als gids in Berlijn. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen met Hellotickets.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tickets gekocht voor een…

Tickets gekocht voor een basketbalwedstrijd, op het laatste moment te horen gekregen dat de gekozen plekken niet beschikbaar zijn en sindsdien geen reactie meer gehad op mijn e-mails over een terugbetaling

7 de março de 2026

Hallo Joren,

Het spijt ons dat je ervaring niet naar tevredenheid was.

Na het bekijken van je dossier hebben we bevestigd dat onze collega’s zo snel mogelijk op je berichten hebben gereageerd en dat, na het behandelen van je verzoek, de terugbetaling van je aankoop is verwerkt. Daarnaast heb je ook een commercieel gebaar ontvangen om te proberen je ervaring te verbeteren.

Als je nog vragen hebt over dit onderwerp, kun je opnieuw contact met ons opnemen en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Hartelijk dank.

Het Hellotickets-team.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I am still waiting for the tickets for…

I am still waiting for the tickets for Bon Jovi's concert in Edinburgh in August 2026.I bought them on 13th November 2025. I also sent reminder to the official site without any feedback. I am so disappointed. The question mark is whether I will ever receive my tickets.?

3 de março de 2026

Hello Jasna,

We’re sorry for the uncertainty! We will send your tickets as soon as we receive them from our providers. In some cases, this may be 1–2 days before the event. The tickets always arrive in time for you to enjoy the event without any worries, even if they sometimes take a little while to arrive!

Please don’t hesitate to contact us if you have any questions, and we’ll get back to you as quickly as possible.

Best regards,

The Hellotickets Team.

Very satisfied

I bought tickets for a Real Madrid game. All went smooth. This was the second time I used Hello Tckets. Both times I’ve been very satisfied.

2 de março de 2026

Resposta de Hellotickets

Thank you for sharing your experience and for choosing us again! We're delighted to know everything went smoothly with your Real Madrid tickets.

We hope to see you again soon for new adventures in Hellotickets.

Auschwitz

Uitstap de moeite waard. Zeer goede gids, heel duidelijk. Vertelde met veel passie en emotie.

16 de fevereiro de 2026

Resposta de Hellotickets

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat de gids zo gepassioneerd en duidelijk was tijdens de Auschwitz-uitstap.

Erg mooi en interessant.

16 de fevereiro de 2026

Resposta de Hellotickets

Bedankt voor je mooie woorden en dat je jouw ervaring met ons deelt.

Bestel hier NOOIT je Tickets

Bestel hier NOOIT je Tickets. Weken gelden tickets besteld en betaald en nooit ontvangen. Al weken bezig voor een terugbetaling, echter geen enkele reactie. Let op mensen, niet doen. Ordernummer 1905474.

9 de fevereiro de 2026

Hallo Karin,

Het spijt ons je te moeten meedelen dat de annulering van je aankoop is uitgevoerd door de organisatie van het evenement zelf.

Zoals we in de help-sectie van onze website aangeven, kunnen we in deze gevallen alleen het bedrag van je aankoop terugbetalen, wat we inmiddels hebben gedaan.

Het spijt ons dat je een slechte ervaring hebt gehad.

Helemaal top!

Kost een paar centen maar dan heb je wat. De contacten waren super. Mocht er iets zijn was diegene ook bereikbaar. Zeker een aanrader. Wij gaan zeker nog eens kaarten bestellen.

2 de fevereiro de 2026

Resposta de Hellotickets

Bedankt voor je enthousiaste review en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat het contact goed verliep en je tevreden bent over onze service. We kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen voor een volgend avontuur bij Hellotickets.

A bit skeptical at

A bit skeptical at first due lack of information but everything went fine. Tickets arrived a week ahead of Six Nations game, smooth entry on venue, very nice seats and view.

5 de fevereiro de 2026

Resposta de Hellotickets

Thank you for sharing your experience! We're glad everything went smoothly and that you enjoyed the event and your seats.

We hope to see you again soon for new adventures in Hellotickets.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

This is a scam company.do not buy from…

This is a scam company.do not buy from them.i bought ticket for £149 last Sept for Florence&the Machine.no confirmation rcd &still notkt.iveemailed repeatedly(no tel no).hey said I booked with another account .checked my Gmail :no confirmation,no ticket.ive since read very negative reviews .I'm hoping Santander can recover my money.meanwhile I will report to Trading Standards.companies like this who are exploiting people& do dishonest should be closed down&prosecuted

4 de fevereiro de 2026

Hallo,

Het spijt ons dat uw ervaring niet naar wens was.

Helaas hebben we uw aankoop niet kunnen vinden omdat u ons geen gegevens hebt verstrekt, ondanks dat we hierom hebben gevraagd.

Als u daadwerkelijk een aankoop bij ons hebt gedaan, neem dan contact met ons op en we zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Eenvoudig, duidelijk, prima

Aankoop voor kaarten van de wedstrijd New York Knicks vs LA Lakers was eenvoudig te doen. Informatie in de app (ruim) voorafgaand van de wedstrijd was prima.
Resultaat was een prachtige wedstrijd zonder zorgen.

1 de fevereiro de 2026

Resposta de Hellotickets

Bedankt voor je positieve review!

Fijn om te horen dat het kopen van de kaarten eenvoudig was en dat de informatie in de app ruim op tijd beschikbaar was.

Geweldig dat je hebt genoten van een prachtige wedstrijd zonder zorgen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

SCAM Still haven't heard a response or a…

Still haven't heard a response or a refund - Of course I haven't because it is scam company looking like a real company. INVALID TICKETS - My son bought tickets to the Chelsea V Pathos game 21.1.26 - Chelsea booking office advised tickets were invalid and he was refused entry. We have had no reply from this company and no refund of £310.00 since. DO NOT USE

21 de janeiro de 2026

Hello,

We are sorry to hear that your experience has not been satisfactory.

Unfortunately, we have been unable to locate your purchase because you have not provided us with any details, even though we have requested them.

If you have indeed made a purchase with us, please contact us and we will assist you as soon as possible.

The Hellotickets team.

Vertrouwelijk

Vertrouwelijk, mooie plaatsen, tickets direct beschikbaar!!!

30 de janeiro de 2026

Resposta de Hellotickets

Bedankt voor je positieve beoordeling en het delen van je ervaring. We zijn blij dat je tevreden bent met de zitplaatsen en de directe beschikbaarheid van de tickets. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Hellotickets.

Manchester City-Galatasaray

De tickets waren voor een zeer betaalbare prijs op 1 van de beste plekken van het stadion, we hebben meerdere influencers ontmoet in ons vak en de hele ervaring was het echt waard.

29 de janeiro de 2026

Hallo Osmancan,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring!

We zijn verheugd te horen dat je hebt genoten van Manchester City tegen Galatasaray, geweldige plaatsen hebt gekregen voor een betaalbare prijs, en zelfs de kans had om enkele influencers in jouw sectie te ontmoeten. Het klinkt als een onvergetelijke ervaring!

We kijken ernaar uit om je in de toekomst te helpen bij het genieten van nog veel meer evenementen.

Iris M.

Hellotickets oplichters

Antwoord op uw reactie: een zelfde klacht bij een ander klant die een zelfde error pagina kreeg heeft wel een vergoeding gekregen lazen wij op trustpilot. Notabene rond de zelfde periode! Cassiere bij de London eye heeft zelf gezegd dat de vouchers niet bruikbaar zijn. Ik heb dubbele kosten gemaakt! Ik eis mijn geld terug!

Wij hebben via HelloTickets tickets gekocht voor Londen voor 3 bezienswaardigheden. Helaas hebben wij direct problemen ondervonden met het activeren van de voucher. We hebben meerdere keren geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice, maar we kwamen er niet doorheen en kregen geen bruikbare hulp. Bij aankomst bij de London Eye bleek de voucher vervolgens niet geldig/bruikbaar, waardoor we niet naar binnen konden zoals gepland. Dit heeft onze dagplanning verpest en leverde extra stress en kosten op.
We hebben daarom een terugbetaling gevraagd van €342. In plaats van dit netjes op te lossen, kregen we achteraf een screenshot toegestuurd van de London Eye als “bewijs” dat de voucher wel geldig zou zijn. Daarmee wordt onze ervaring compleet genegeerd, alsof het probleem bij ons lag.
Kortom, slechte communicatie, slechte service en geen verantwoordelijkheid nemen. Voor ons geen HelloTickets meer. Ik raad anderen aan hier niets te kopen.

20 de dezembro de 2025

Hallo,

Het spijt ons dat je ervaring niet naar wens was.

Na je geval met onze leverancier te hebben bekeken, hebben we vastgesteld dat de documenten die je hebt verstrekt om je activiteit uit te voeren, volledig geldig waren om deze uit te voeren, zoals onze collega's je hebben laten zien.

Als je nog vragen hebt, kun je opnieuw contact met ons opnemen en zullen we je zo snel mogelijk helpen.

Hartelijk dank.

Het team van Hellotickets.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.