Uitstap Auschwitz, Birkenau II en zoutmijnen. We kregen op maandagavond om 18u30 een bericht met de melding dat we om 5u15 in het centrum de bus moesten nemen hoewel dit eerst gepland was om 9u15... Ver mais
Philippe was de beste gids die je je in Berlijn kunt wensen. Gepassioneerd en zeer goed op de hoogte over de geschiedenis en feiten. Hij heeft ons heel veel verteld over zaken waarvan wij de achter... Ver mais
We wilden ivm het weer de volgende dag naar het Alhambra in Granada. Dit was de aanbieder die t bij 2 personen voor 32€ deed, ipv 200.- Daarbij hadden die andere aanbieders pas over drie weken plek,... Ver mais
Vind tickets voor evenementen in de Verenigde Staten en Londen tegen de beste prijs. Broadway, NBA, concerten... Miljoenen tickets direct beschikbaar.
Respondeu a 96% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês

Resposta de Hellotickets
De mogelijkheden die jullie aan hadden geboden. We wouden een attractie bezoeken. Ook dat we het met garantie konden gaan doen. En dat bood helloticket aan. Hierdoor hadden we in Milaan de DUOMO kunnen bezoeken. Zonder een lange wachttijd. Hiervoor wil ik helloticket heel erg bedanken, dat jullie dit mogelijk hadden gemaakt.

Resposta de Hellotickets
Betrouwbaar om je tickets te kopen, kregen ze ver van te voren en goede beschrijving over hoe we ze zouden konden "activeren".

Resposta de Hellotickets
Goed geholpen en perfect mooie plaatsen

Resposta de Hellotickets
Ik had kaartjes voor een voetbalwedstrijd van Sporting Lissabon gekocht voor tijdens mijn reis daar. De wedstrijd is uitgesteld, natuurlijk buiten de macht van Hellotickets om.
Ik heb gevraagd of ik misschien de tickets kon ruilen voor een andere wedstrijd 3 dagen later, die nog binnen mijn trip viel. De uitgestelde wedstrijd waar ik kaarten voor heb, wordt pas gespeeld als ik alweer buiten Portugal ben. Daar heb ik dus niets aan.
Ruilen was niet mogelijk, geld terug was niet mogelijk en er is op geen enkele manier iets van compassie of coulance gedacht. Er werd gedacht in reglementen, in plaats van in mogelijkheden.
Rechtstreeks via de club alsnog kaarten kunnen krijgen voor de wedstrijd dinsdag (morgen). De kaarten die ik straks krijg – en waar ik niets aan heb – geef ik weg aan een random persoon die ik hier toevallig heb ontmoet.

Resposta de Hellotickets
Philippe was de beste gids die je je in Berlijn kunt wensen.
Gepassioneerd en zeer goed op de hoogte over de geschiedenis en feiten.
Hij heeft ons heel veel verteld over zaken waarvan wij de achtergrond nog niet kenden.
Dankjewel het was een fantastische tour die ik iedereen die Berlijn bezoekt zal aanbevelen.

Resposta de Hellotickets
Tickets gekocht voor een basketbalwedstrijd, op het laatste moment te horen gekregen dat de gekozen plekken niet beschikbaar zijn en sindsdien geen reactie meer gehad op mijn e-mails over een terugbetaling

Resposta de Hellotickets
I am still waiting for the tickets for Bon Jovi's concert in Edinburgh in August 2026.I bought them on 13th November 2025. I also sent reminder to the official site without any feedback. I am so disappointed. The question mark is whether I will ever receive my tickets.?

Resposta de Hellotickets
I bought tickets for a Real Madrid game. All went smooth. This was the second time I used Hello Tckets. Both times I’ve been very satisfied.

Resposta de Hellotickets
Uitstap de moeite waard. Zeer goede gids, heel duidelijk. Vertelde met veel passie en emotie.

Resposta de Hellotickets
Bestel hier NOOIT je Tickets. Weken gelden tickets besteld en betaald en nooit ontvangen. Al weken bezig voor een terugbetaling, echter geen enkele reactie. Let op mensen, niet doen. Ordernummer 1905474.

Resposta de Hellotickets
Kost een paar centen maar dan heb je wat. De contacten waren super. Mocht er iets zijn was diegene ook bereikbaar. Zeker een aanrader. Wij gaan zeker nog eens kaarten bestellen.

Resposta de Hellotickets
A bit skeptical at first due lack of information but everything went fine. Tickets arrived a week ahead of Six Nations game, smooth entry on venue, very nice seats and view.

Resposta de Hellotickets
This is a scam company.do not buy from them.i bought ticket for £149 last Sept for Florence&the Machine.no confirmation rcd &still notkt.iveemailed repeatedly(no tel no).hey said I booked with another account .checked my Gmail :no confirmation,no ticket.ive since read very negative reviews .I'm hoping Santander can recover my money.meanwhile I will report to Trading Standards.companies like this who are exploiting people& do dishonest should be closed down&prosecuted

Resposta de Hellotickets
Aankoop voor kaarten van de wedstrijd New York Knicks vs LA Lakers was eenvoudig te doen. Informatie in de app (ruim) voorafgaand van de wedstrijd was prima.
Resultaat was een prachtige wedstrijd zonder zorgen.

Resposta de Hellotickets
Still haven't heard a response or a refund - Of course I haven't because it is scam company looking like a real company. INVALID TICKETS - My son bought tickets to the Chelsea V Pathos game 21.1.26 - Chelsea booking office advised tickets were invalid and he was refused entry. We have had no reply from this company and no refund of £310.00 since. DO NOT USE

Resposta de Hellotickets
Vertrouwelijk, mooie plaatsen, tickets direct beschikbaar!!!

Resposta de Hellotickets
De tickets waren voor een zeer betaalbare prijs op 1 van de beste plekken van het stadion, we hebben meerdere influencers ontmoet in ons vak en de hele ervaring was het echt waard.

Resposta de Hellotickets
Antwoord op uw reactie: een zelfde klacht bij een ander klant die een zelfde error pagina kreeg heeft wel een vergoeding gekregen lazen wij op trustpilot. Notabene rond de zelfde periode! Cassiere bij de London eye heeft zelf gezegd dat de vouchers niet bruikbaar zijn. Ik heb dubbele kosten gemaakt! Ik eis mijn geld terug!
Wij hebben via HelloTickets tickets gekocht voor Londen voor 3 bezienswaardigheden. Helaas hebben wij direct problemen ondervonden met het activeren van de voucher. We hebben meerdere keren geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice, maar we kwamen er niet doorheen en kregen geen bruikbare hulp. Bij aankomst bij de London Eye bleek de voucher vervolgens niet geldig/bruikbaar, waardoor we niet naar binnen konden zoals gepland. Dit heeft onze dagplanning verpest en leverde extra stress en kosten op.
We hebben daarom een terugbetaling gevraagd van €342. In plaats van dit netjes op te lossen, kregen we achteraf een screenshot toegestuurd van de London Eye als “bewijs” dat de voucher wel geldig zou zijn. Daarmee wordt onze ervaring compleet genegeerd, alsof het probleem bij ons lag.
Kortom, slechte communicatie, slechte service en geen verantwoordelijkheid nemen. Voor ons geen HelloTickets meer. Ik raad anderen aan hier niets te kopen.

Resposta de Hellotickets
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.