Hellotickets Avaliações 714

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De mogelijkheden die jullie aan hadden geboden. We wouden een attractie bezoeken. Ook dat we het met garantie konden gaan doen. En dat bood helloticket aan. Hierdoor hadden we in Milaan de DUOMO kunne... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Uitstap Auschwitz, Birkenau II en zoutmijnen. We kregen op maandagavond om 18u30 een bericht met de melding dat we om 5u15 in het centrum de bus moesten nemen hoewel dit eerst gepland was om 9u15... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Philippe was de beste gids die je je in Berlijn kunt wensen. Gepassioneerd en zeer goed op de hoogte over de geschiedenis en feiten. Hij heeft ons heel veel verteld over zaken waarvan wij de achter... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We wilden ivm het weer de volgende dag naar het Alhambra in Granada. Dit was de aanbieder die t bij 2 personen voor 32€ deed, ipv 200.- Daarbij hadden die andere aanbieders pas over drie weken plek,... Ver mais

Detalhes da empresa

Vind tickets voor evenementen in de Verenigde Staten en Londen tegen de beste prijs. Broadway, NBA, concerten... Miljoenen tickets direct beschikbaar.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

714 avaliações

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Makkelijk om te gebruiken voor bestelen…

Makkelijk om te gebruiken voor bestelen kaarten en ze worden op tijd per email verstuurd

6 de novembro de 2025

Geweldig Patrick,

alles was precies zoals afgesproken

alles was precies zoals afgesproken

Wel duur maar goed

6 de novembro de 2025

Resposta de Hellotickets

Bedankt voor je positieve review en je vertrouwen in ons! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak verliep. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Hellotickets voor een nieuw avontuur.

Elsa A.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Geweldige kaartjes voor een NBA…

Geweldige kaartjes voor een NBA wedstrijd. Goede service en dienstverlening!

3 de novembro de 2025

Geweldig Jeroen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en hele snelle reactie…

Goede service en hele snelle reactie bij vragen van onze kant. Betrouwbare partij, echt top!

7 de novembro de 2025

Resposta de Hellotickets

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze service en snelle reacties goed bevallen. We staan altijd voor je klaar! 🌟

Mariana Y.

Snel, simpel en goed

Het boeken was makkelijk, de informatie was duidelijk en de gekochte excursies waren top.

1 de novembro de 2025

Resposta de Hellotickets

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het boeken eenvoudig was, de informatie duidelijk en de excursies goed bevielen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen bij Hellotickets.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tickets geboekt voor man city dortmund

Tickets geboekt voor man city dortmund
En zonder en geldige reden geannuleerd
Nu zit ik met hotel en vliegticket kosten
Laaste keer bij jullie en bij het betalen vertellen dat tickets zeker aankomen
Denk dat meeste revieuws nep zijn

3 de novembro de 2025

Hallo,

Het spijt ons dat je ervaring niet naar wens was.

Helaas hebben we je aankoop niet kunnen vinden omdat je ons geen gegevens hebt verstrekt, ondanks dat we je hierom hebben gevraagd.

Als je daadwerkelijk een aankoop bij ons hebt gedaan, neem dan contact met ons op en we zullen je zo snel mogelijk helpen.

Het team van Hellotickets.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed bereikbaar en alle kaarten zoals…

Goed bereikbaar en alle kaarten zoals afgesproken in mijn bezet en netjes naast elkaar!

2 de novembro de 2025

Resposta de Hellotickets

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed bereikbaar was en de kaarten netjes naast elkaar lagen, precies zoals afgesproken. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen bij Hellotickets.

Elsa A.

Gewoon goed

Gewoon goed

29 de outubro de 2025

Geweldig Carolien,

Mobiele tickets basketbal

Kaartjes besteld voor basketbal New York Knicks vanuit Nederland. Bestellen was makkelijk, duidelijke en snelle bevestiging. Het zijn mobiele kaartjes die niet te printen zijn. Dat had ik nog niet eerder gehad dus vond ik wel spannend. 2 dagen voor aanvang wedstrijd kon ik de kaartjes downloaden en in mijn (I phone) Wallet zetten. Dat ging op zich makkelijk maar voor iemand van 50+ is deze manier even wennen. Kaartjes hebben geen barcode maar konden wel gescand worden. Ik had nog een vraag en deze werd via de mail binnen 24 uur beantwoord.

23 de outubro de 2025

Geweldig Cindy,

Alles uitstekend geregeld

Alles uitstekend geregeld, leuke gids en uitstekende chauffeur.

27 de outubro de 2025

Geweldig Elga,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichting als je voetbal kaarten koopt

Ik heb kaarten ac Milan gekocht voor een vak bij de middenlijn. Hiervoor heb ik een commissie factuur voor gekregen van 130 euro. Ik had 4 kaarten waar ik 104 per kaart heb betaald. Uiteindelijk kreeg ik vier kaarten in de hoek van de lange zijde. Deze waren aanzienlijk goedkoper dan hetgeen besteld. Nu heb ik voor 4 kaarten ad 44 euro 104 euro per kaart betaald. Het verschil van iets meer dan 100 euro wordt niet terugbetaald. Ik heb ongeveer 5 redenen gehad waarom het verschil niet wordt terugbetaald. Ik mis alleen de ware reden en dat is oplichting. Echt trieste club.

19 de outubro de 2025

Hallo Edwin,

es tut uns leid, dass Ihre Erfahrung nicht zufriedenstellend war.

Nachdem wir Ihren Fall mit unserem Anbieter überprüft haben, haben wir festgestellt, dass die von Ihnen zum Zeitpunkt des Kaufs ausgewählten Tickets gemäß den Vorgaben des Veranstalters rechtzeitig und ordnungsgemäß an die von Ihnen angegebene E-Mail-Adresse gesendet wurden.

Bei Hellotickets bieten wir dir Zugang zu Hunderten von Tickets zu den niedrigsten Preisen. Wir bringen dich mit Dutzenden von Anbietern in verschiedenen Ländern in Kontakt und arbeiten hart daran, dir vor, während und nach dem Kauf sowie bis zum Eingang des Veranstaltungsortes oder Beginn der Aktivität das bestmögliche Erlebnis zu bieten. In Anbetracht dessen sind unsere Provisionen sogar bescheiden, und letztendlich ist es das, was wir für all diese Arbeit erhalten.

Wenn Sie noch Fragen dazu haben, können Sie sich gerne wieder an uns wenden, wir werden uns so schnell wie möglich um Ihr Anliegen kümmern.

Vielen Dank.

Das Team von Hellotickets.

Top zitplaatsen

26 de outubro de 2025

Geweldig Sven,

Betrouwbaar

Betrouwbaar, goed geregeld. Alleen waren de tickets moeilijk terug te vinden.

13 de outubro de 2025

Hallo!

Bedankt voor uw opmerkingen! We zijn blij te horen dat alles goed is gegaan. We zullen uw feedback over de tickets meenemen om onze service te blijven verbeteren.

We staan ​​tot uw beschikking.

Met vriendelijke groet.

Mariana Y.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke belevenis voor Harry Potter een…

Leuke belevenis voor Harry Potter een film maker liefhebbers.

Hallo,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je hebt genoten van de Harry Potter belevenis. Bij Hellotickets zorgen we altijd voor geverifieerde tickets, transparante prijzen en veilige betalingen, zodat je zonder zorgen van elk evenement kunt genieten.

We hopen je snel weer te mogen helpen met een volgende onvergetelijke ervaring.

Meer informatie over onze voordelen vind je hier: https://help.hellotickets.com/hc/nl/articles/21083484924444

Prima ervaring

Alles wat afgesproken, is nagekomen.

Geweldig John,

Prima geregeld

Prima geregeld, tickets op tijd binnen en goede info

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat u de tickets op tijd heeft ontvangen. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen met Hellotickets.

Goed en duidelijk

Nette correcte afhandeling met duidelijke uitleg.

20 de outubro de 2025

Resposta de Hellotickets

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de duidelijke uitleg en de nette afhandeling.

We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen bij Hellotickets.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Real Alcazar met een hele prettige gids.

Heel informatief op een prettige manier, geen opgedreunde informatie. Hier en daar wat humor en ondanks de drukte werden we overal heel goed doorheen geleid en wist ze de groep bij elkaar te houden. Goede communicatie bij en na het boeken. Je weet precies waar je aan toe bent.

20 de outubro de 2025

Fantastisch!

We zijn ontzettend blij dat je zo’n goede ervaring hebt gehad.

Het Hellotickets-team

Goede en leuke activiteit

Goede en leuke activiteit

16 de outubro de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u een goede en leuke activiteit heeft gehad!

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen bij Hellotickets.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.