Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk flot pude! Købte pude som så godt ud på hjemmesiden - men den var endnu flottere i virkeligheden. Skønne farver man bliver glad af at kigge på. Hjemmesidens overskuelighed og levering... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hennebo kan uden tvivl anbefales!👍🏼 Super god kvalitet og helt fantastisk og personlig service. Vores gæster bemærker den smukke puf, som står i vores stue og vil vide, hvor den er fra. Store anb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har nu fået puder fra Hennebo af to omgange. Jeg er lige begejstret! Puderne er fantastisk flotte og lækre. De er også ankommet efter bare få dage. Jeg kan kun på det varmeste anbefale denne vir... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores
  2. Loja de Tecidos
  3. Loja

Escrito pela empresa

Dansk boliginteriør skabt med passion for design og tekstur

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hurtig levering

Hurtig levering. Pudebetræk levede helt op til forventning

4 de março de 2026

Dejligt at høre, Helle 😊 Tak for den fine anmeldelse 🙏🏻

Enestående

God oplevelse at handle hos Henriette. - Alt var perfekt!

30 de novembro de 2025

Tuuuusind tak, Carsten! Så dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse 🤩🙏🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for de fineste puder

Tak for de fineste puder, der bare klæder min sofa så fint👌🙏🏻
Har lige anbefalet Hennbo til en veninde, der også elskede mine nye puder🤩

27 de outubro de 2025

Tusind tak, Nadja! 🙏🏻💜
Hvor dejligt at høre 🥰 Det sætter jeg stor pris på.
Dbh Henriette

Smukt

Flotte puder.
Imødekommende, hjælpsom og venlig betjening

12 de setembro de 2025

Mange tak for din virkeligt søde anmeldelse Bodil 🩷

Flot vare

Flot vare, fin pris og hurtig levering ☀️

7 de setembro de 2025

Mange tak Else, for den flotte anmeldelse 🥰🙏🏻

Helt problemløst.

Hurtig og problemfri levering.

20 de agosto de 2025

Hej Susanne! Glad for at høre, at du har haft en god oplevelse ☺️
Dbh Henriette

Superhurtig levering.

Superhurtig levering.
Og en håndskrevet note på kvitteringen :)

2 de agosto de 2025

Resposta de hennebo.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse – det varmer 🥰 Jeg er glad for, at både levering og den lille hilsen faldt i god jord :)
De bedste hilsner
Henriette

De smukkeste puder

De smukkeste puder, der virkelig gør indtryk og får tingene til at spille sammen i mit hjem. Jeg har bestilt puder to gange hos Hennebo, og det er bestemt ikke sidste gang. Stoffet er både smukt og god kvalitet - og puderne er generelt virkelig flot håndværk!
Virkelig godt produkt, hurtig levering og god service - kan varmt anbefale Hennebo.

19 de maio de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta de hennebo.dk

Tusind tak for de flotte ord – hvor er det skønt at høre, at puderne både gør indtryk og passer godt ind hjemme hos dig! Det betyder virkelig meget for mig, at du vender tilbage og bestiller igen – og at du lægger mærke til både kvaliteten og håndværket. Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og hjertelig tak for anbefalingen! 🌿

Fine puder

Fine puder. Dejligt at de var klar til at sætte i sofaen. De var monteret med de tilkøbte monteringspuder. Super god service.

8 de janeiro de 2025

Dejligt at høre ☺️ Tusind tak Helle 🙏🏻

Fine varer

Fine varer. God hjemmeside.
Hurtig levering. Det er bare i orden.

17 de dezembro de 2024

Dejligt at høre. Tak Werner! 🙏🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så fine ting, der hygger og pynter

Så fine ting - puder og toilettasker (kan bruges til masser af andre ting), der pynter og hygger i hjemmet.
Jeg er mega glad for mine køb og gør det gerne igen.
Herfra kan Hennebo varmt anbefales.

16 de novembro de 2024

Mange tak Hanne! 🙏🏻💜

Super god oplevelse 😄

Hurtig levering, smuk indpakning, en sød personlig hilsen og et smukt produkt 😄

30 de outubro de 2024

Tusind tak Malte! 🙏🏻🩷🙏🏻

Fantastisk lækre puder!

Jeg har nu fået puder fra Hennebo af to omgange.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale denne virksomhed!

30 de outubro de 2024

Mange mange tak Susanne! 🥰

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais