Stilleben Avaliações 123

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde bestilt to glas fra Zafferano. Det ene havde desværre en revne ved ankomst. Jeg kontaktede Stilleben og forklarede dem situationen. De svarede tilbage med det samme, at de ville sende et... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt fra Stilleben masser af gange, samt købt i deres fysiske butik. Altid vildt god service og SÅÅÅÅ flot indpakning. Modtog en pakke fra dem i dag, og der var virkelig kræset om deta... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte en vare 21.8.2015. Får bekræftelse på mit køb og pengene trækkes på mit dankort samme dag. Får aldrig bekræftelse på forsendelse og kontakter firmaet efter 6 dage. De siger pakken er sendt fra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte nogle lækre produkter hos Stilleben, men havde en lidt kedelig oplevelse da jeg skulle betale. Jeg kontaktede Stilleben og gjorde opmærksom på det, hvorefter jeg fik et uddybende svar og de... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja
  2. Loja de Roupas
  3. Loja de decoração de design de interiores
  4. Loja de Acessórios de Moda
  5. Loja de artigos domésticos

Escrito pela empresa

Stilleben designs privat label which include collections of tableware, textiles, and interior. The focus is on high quality materials and skilled craftsmanship, resulting in valuable and long lasting products. Find the products in our flagship store and on our webshop, where we also have a selection of hand-picked items from external brands.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Skønne produkter

Skønne produkter. Hurtig levering.

23 de janeiro de 2026

Resposta de Stilleben

Hej Charlotte , tusind tak for stjernerne -dem sætter vi stor pris på ! Vi er glade for du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Bedste hilsner Jelena / Stilleben

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min kæreste og jeg var inde i butikken…

Min kæreste og jeg var inde i butikken ved torvehallerne i København og købe julegaver. Medarbejderen der ekspederede os, virkede sur og uoplagt. Manglende smil og service - det er desværre sådan, jeg vil beskrive vores besøg i butikken. Vi kommer ikke igen.

21 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta de Stilleben

Hej Frederik, Vi beklager meget den oplevelse du beskriver her, vi bestræber os altid på på at være imødekommende og hjælpsomme overfor vores kunder. Lige i denne meget travle sidste uge op mod jul, kan vi have meget travlt , og så kan der naturligvis ske svipsere :). Vi vil meget gerne vide hvilken dag du besøgte os så vi kan drøfte det internt. Du er velkommen til også at skrive til os på webshop@stilleben.dk. Venlig hilsen Jelena / Stilleben.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God stil efter konstruktiv henvendelse

Jeg kontaktede Stilleben og gjorde opmærksom på det, hvorefter jeg fik et uddybende svar og de havde taget min oplevelse til sig og ændret det. Det er total god stil.

24 de novembro de 2025

Resposta de Stilleben

Tak for feedback og stjerner 😊🌟

Beautiful winter cushions

Beautiful, subtle colours & soft linen.

23 de outubro de 2025

Resposta de Stilleben

Dear Constance, Thank you so much for your kind words - we really appreciate it ! Best regards Jelena / Stilleben

Ufatteligt dårlig service

Jeg købte i går en keramisk tallerken, fra deres fysiske butik, der kan hænges på væggen som dekoration.
Da jeg kommer hjem kan jeg se at der er glasur i hullerne, som derfor er helt lukkede til. Altså kan jeg ikke hænge den op. Tydeligvis en produktionsfejl! Min mand går ind i deres butik i dag og får at vide at det ikke er deres problem. Jeg kan kun få et gavebevis og ikke pengene tilbage, selv om de tydeligvis har solgt mig en vare med en produktionsfejl, der gør at jeg ikke kan bruge varen! De har ikke flere i samme mønster, så de kan ikke give mig samme slags tallerken. De ville prøve at se om de kunne bore hullerne ud igen, og ville i så fald give mig besked. Jeg er chokeret over niveauet af grådighed og ikke eksisterende service i Stilleben! Jeg kan forstå at man ikke kan få pengene tilbage, hvis man ombestemmer sig, men når det er JERES fejl!? Mage til bondefangeri!
Jeg sætter aldrig benene i den butik igen!

19 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta de Stilleben

Hej Gudrun, Vi er kede af din dårlige anmeldelse. Som vi aftalte med din mand igår i butikken , da han var inde og returnere fadet, ville vi kontakte dig så snart vi havde hørt fra producenten om vi kunne udbedre fejlen . Da vores storemanager stadig er på efterårsferie -forventer vi at kunne give besked senest på onsdag. Derfor undrer det os at få denne respons fra dig mindre end et døgn efter. Vi ønsker på ingen måde at bondefange vores kunder, men synes det er rimeligt at vi får et par dage til at undersøge om fejlen kan rettes. Du er velkommen til at skrive direkte til os på stilleben@stilleben.dk. Med Venlig Hilsen Stilleben /Jelena

Hurtig og perfekt leverance

Hurtig og perfekt leverance - Kan kun anbefale Stilleben!

8 de outubro de 2025

Resposta de Stilleben

Hej Kirsten , Mange tak for din flotte anmeldelse - den er vi super glade for ! :)

Beautiful products

Very beautiful, high quality products. Fast delivery!

17 de julho de 2025

Resposta de Stilleben

Dear Anna, Thank you so much- we are so happy to hear !

Perfekt!!!

Wir waren bei unserem letzten Kopenhagen Urlaub auch schon im Geschäft, und waren total begeistert. Aber auch bei unserer Onlinebestellung hat alles super geklappt. Die Ware kam sehr schnell und zu unserer vollsten Zufriedenheit.

19 de junho de 2025

Resposta de Stilleben

Dear Thomas, Thank you so much - We are so happy you had a good experience! Kind regards Jelena / Stilleben

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet og hurtig levering

5 de maio de 2025

Resposta de Stilleben

Hej Emilie , tak for at giv dig tid til det og mange tak for de flotte stjerner. Dem er vi meget glade for 🤩 Mange hilsner Jelena / Stilleben

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kuddfodralen hade annorlunda färg än på…

Kuddfodralen hade annorlunda färg än på hemsidan, främst var de mycket ljusare

9 de abril de 2025

Resposta de Stilleben

Dear Maja, We are sorry to hear that the colors of our cushion covers were not as you expected. We do our best show the colours on our pictures as close to reality as possible, but its always difficult because colors will always vary from screen to screen .Kind regards Stilleben / Jelena

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top, top service og kvalitet

Super sød behandling af Jelena på min meget specifikke forespørgsel. Tak for hjælpen og for mit fine bestik!

25 de março de 2025

Resposta de Stilleben

Hej Alexander - Tak for alle stjernerne! Skønt du er glad for vores bestik :) MH Jelena

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais