H e s t b o l a g e t Avaliações 5.442

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Detalhes da empresa

1. Selaria

VI SAMLAR INTE LÄNGRE AKTIVT IN RECENSIONER VIA DENNA SIDA. NYA RECENSIONER HÄR ÅTERSPEGLAR INTE ALLA KUNDERS UPPLEVELSER AV BUTIKEN. ÄR DU OSÄKER - KONTAKTA OSS GÄRNA DIREKT ISTÄLLET, SÅ FÅR DU DEN HJÄLP DU BEHÖVER! TACK!

Informações de contato

1,4

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Respondeu a 8% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har varit nöjd kund under flera år

Har varit nöjd kund under flera år. Handlat två gånger under senaste året men inte fått varan. Har efter lång mail konversation gällande första beställningen fått återbetalning. Väntar på svar gällande sista ärendet. Inga stora summor jag handlat för men blir sista gången nu. Jätte tråkigt!

2 de março de 2026

Bedrägeriföretag

beställde en ridoverall Top Reiter för 2200 och betalade med swish. Har skrivit flera gånger för att höra när overallen levereras men inget svar. Det står på beställningen att den är restnoterad. Idag har det gått 17 dagar och jag misstänker att jag är lurad. Har begärt pengarna tillbaka men inget svar. Idag 16/2 fick jag dock kontakt med företaget och det visade sig att de svarat flera gånger men att deras svar hamnat i min skräpmail. Så jag vill ändra min negativa kommentar till mer positiv. Det hade dock varit bra om de haft ett telefonnummer på sin hemsida.

29 de janeiro de 2026

VARNING

VARNING FÖR ATT HANDLA HÄRIFRÅN!

Har lagt beställningar på utrustning för flera tusentals kronor för snart ett år sedan. Kontaktat mer än ett tiotal gånger för att få varorna och till slut få allting återbetalt. Får IBLAND svar att man ska reda upp situationen men efter ett års tid har jag fortfarande inte fått tillbaka mina pengar.

10 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betalat ett täcke som aldrig kommer och…

Betalat ett täcke som aldrig kommer och inga svar på mail. Varnar andra, handla inte härifrån!!!!!

4 de fevereiro de 2026

Resposta de H e s t b o l a g e t

Hej, beklagar din dåliga upplevelse. Du köpte och betalade för ett täcke i en storlek vi hade i lager och låg klart för leverans, men du ville byta storlek. Den storleken tog längre tid än vi räknat med att få hem, vilket vi är ledsna för. Din beställning är avbruten och återbetald, som vi meddelade i går.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har väntat på leverans i 1 år och 4…

Har väntat på leverans i 1 år och 4 månader nu. Blir hela tiden lovad att varorna ska komma men inte än....
Funderar på ARN eller polisanmäla.

29 de janeiro de 2025

Resposta de H e s t b o l a g e t

Hej Helen! Ledsen för denna dåliga upplevelse. Ser inget ordernummer eller liknande här. Kan du (igen) maila oss på kundservice@hestbolaget.se med dessa uppgifter, så ska vi se till att vi får ett avslut på detta. Tack.

Beställt 2 bett 28 november 2025

Beställt 2 bett 28 november 2025, betalar med Swish. Inga bett och ingen återbetalning! Mejlat företaget flertalet gånger och även via deras kontaktformulär. Har nu även varnat företag vars produkter sälja via denna sida! Kommer gå vidare och polisanmäla

28 de janeiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vår dotter hade beställt och betalat…

Vår dotter hade beställt och betalat ett bett 251130. Inte fått det till trots för upprepade efterfrågande kontakt via kontaktformuläret på hemsidan samt mejl.

Blev irriterad när jag idag gjorde research på företaget och uppfattade att många andra också har exakt samma problem med att företaget tar betalt utan att leverera varor samt inte svarar alls!

Därför idag anmält företaget till konsumentverket och igen skrivit till företaget och informerat att det också blir polisanmälan ifall bettet inte blir skickat inom 7 dagar, alternativt pengar tillbaka.
Sen fick jag äntligen svar i form av någon förklarande ursäkt:
Hej - beklagar du inte fått svar tidigare eller leverans. Ser inte när vi får detta bett i lager, så vi avbryter din beställning och återbetalar istället. Tyvärr föll beställningen lite vid sidan om, när vi bytte system under hösten. Hemskt ledsen för detta.

Och pengar blev idag faktiskt swishat tillbaka!!! Pga av den oväntad positiva responsen idag får företaget en fördubbling av tidigare tilltänkt bedömning i form av stjärnor, men skulle egentligen inte rekommendera hestbolaget.

30 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min dotter beställde en vojlock…

Min dotter beställde en vojlock 12/12-25. Det var en kombinerad 18-årspresent/julklapp till hennes väninna. Hon har ännu inte fått leveransen och hade således inte någon present att ge när det var dags, otroligt pinsamt tyckte hon såklart och inte hade hon råd att köpa något annat heller då pengarna nu sitter fast jos Hestbolaget.
Vi har mailat ett flertal gånger och önskat återbetalning av pengarna men ingen verkar läsa mail på detta företag. Inget svar i telefon heller.
Det är synd att det ska vara så här då det finns många fina saker på deras hemsida.
Önskar att företaget kontaktar oss så vi får lösa detta problem!

25 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varning! De behåller dina pengar.

Det har gått 7 månader och jag har fortfarande inte fått betalt för sadeln ni förmedlat (stulit) av mig. 100 mejl och inte längre något svar. BETALA!!

Fortfarande inga pengar på kontot trots erat svar, blir polisanmälan på måndag jag har ledsnat.

22 de janeiro de 2026

Resposta de H e s t b o l a g e t

Beklagar detta, något som blivit fel i vårt system. Vi kontaktar dig ASAP på mail och löser detta.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vilseledande lagerstatus och obefintlig kundservice

Jag lade en beställning i slutet av november eftersom det tydligt stod att varorna fanns i lager. Det var anledningen till att jag valde att beställa just här. Det visade sig senare vara fel.

Efter att inget hänt hörde jag själv av mig veckan innan jul för att fråga vad som pågick med min beställning. Jag fick inget svar och var tvungen att mejla igen. Först då fick jag besked om att varorna inte fanns hemma och inte heller skulle kunna levereras före jul.

Detta trots att de marknadsfördes som “i lager” vid beställning.

Jag meddelade då tydligt att jag ville annullera beställningen och få pengarna tillbaka. Sedan dess har jag inte hört ett ord från företaget. Jag har nu mejlat fyra gånger utan svar. Senaste kontakten var veckan före jul. Nu är det mitten av januari.

Sammanfattning:

-Missvisande/felaktig lagerstatus

-Ingen proaktiv kommunikation

-Mycket bristfällig kundservice

-Ignorerar begäran om återbetalning

Ett extremt oprofessionellt agerande. Jag kan inte rekommendera detta företag till någon.

28 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Omöjligt att få kontakt ang leverans

Jag har handlat på Hestbolaget tidigare utan problem, men nu är jag besviken. Den 2 november 2025 köpte jag en förpackning Gut Balancer, betalade via Swish, fick bekräftelse. Eftersom jag den 29 december 2025 inte fått min vara trots upprepade kontaktförsök via mejl och chatt känner jag mig lurad.

2 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tyvärr kommer min erfarenhet inte vara…

Tyvärr kommer min erfarenhet inte vara den bästa. Känner mig faktiskt lurad, första gången jag varit med om liknande. Beställde en kandarstång 11/30, betalat (dum som jag var) och inte fått varan. Kontaktat företaget 4 ggr. Inget svar. Om jag inte får svar imorgon 23/12 blir det Polisanmälan enligt 9 kap. 1-2 Bedrägeri. Kontakt med ARN. Bettet får jag förmodligen inte se röken av enl alla recensioner här.

22 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Från att ha varit en pålitlig butik…

Från att ha varit en pålitlig butik Butiken är väldigt svår att nå, svarar inte på mejl och knappt på chatt. Någon telefonnummer finns inte. Svårt när det blir fel med leveranser. Vänta med att betala till ni fått rätt vara levererad är mitt tips. Känns väldigt osäkert när man betalt och inte fått vara och inte får någon kontakt på flera veckor trots flera mejl och chattmeddelande

11 de dezembro de 2025

Inte ett seriöst företag

Inte ett seriöst företag, tar pengar men leverar inte samt mycket dålig kunservice. Betalade vara 16 september 2025 men ingen information, ingen leverans, samt min pengar är inte återbetalad. Undvik detta företag.

16 de setembro de 2025

Stor varning!

Stor varning!! Skickar aldrig varor och är jättesvårt att komma i kontakt med kundservice. Lyckades till slut bli återbetald via klarna som jag köpt genom.

8 de maio de 2025

Under all kritik

Under all kritik. Besviken, arg, less, frustrerad. Jag beställde en sadelgjord 14/9 och fick besked att det skulle ta två veckor. Två veckor blir tre, blir fyra, fem och sex veckor. Inte ett ljud från dem angående förseningen. Så 29/10 mailar jag och får då ett kort svar att det är brist i lager men att den är på väg inom kort. Återigen veckorna går, en vecka, två veckor, tre och fyra veckor. Ingen sadelgjord och ingen återkoppling. Så 27/11 mailar jag igen. Otroligt oprofessionellt.

27 de novembro de 2025

Beställde flera gånger

Beställde flera olika grejer, vid olika tillfälle. Det stog alltid att grejarna är i lager, men fick aldrig hem grejer och behövdes mänger av kontaktförsök innan de avbröt beställning.
Bra priser som lockar kunder, men service är riktig dåligt... aldrig mer igen...

15 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställt en hjälm från dom den 27/7…

Beställt en hjälm från dom den 27/7 stod 1-2 veckors leveranstid. Tiden gick och jag maila dom och fråga vart min beställning tagit vägen. Fick då svar att vänta ca 1 vecka till.
Den veckan gick och jag har mailat dom flera gånger och inget svar.. Det har gått snart 3 månader sen beställningen gjordes och har ej hört något från dom förens idag (14/10-25) Och dom meddelar att hjälmen är tagen ur produktion. Detta har dom kunnat meddela så mycket tidigare, att hjälmen ej går att få tag på från just de företaget. Dom bör ha erbjudit en annan liknande hjälm alternativt makulerat ordern och skicka tillbaka pengarna.

Så förbannat dåligt skött av detta företag. Kommer aldrig mer beställa här ifrån och rekommenderar inte heller andra att göra det.

14 de outubro de 2025

Beställ inte från dem!!!

Jag beställde från dem och fick svar sedan om att varan skulle bli 2 veckor försenad. Jag väntade så länge och sedan bad jag dem att avbryta beställningen efter som jag behövde varan snarast. Jag skrev till dem flera gånger om att jag ville ha tillbaka pengarna och avbryta beställningen. Fick svar typ 2 av 7 mejl där de endast svarade med en uppföljds fråga för sedan inte svara på nästa återkommande mejl jag skrev. De svarar jättesnabbt när det inte hade något med pengarna att göra men så fort jag skrev till dem att avbryta får jag inget svar.

26 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.