Het LED Warenhuis is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in duurzame LED-kweekverlichting en alle andere aanverwante LED-verlichting, denk aan roodlichttherapie. Met een breed assortiment van LED-lampen, armaturen en slimme verlichtingsoplossingen richt HetLedwarenhuis zich op zowel particulieren als bedrijven die energiezuinige en milieuvriendelijke verlichtingsopties zoeken. De winkel staat bekend om zijn uitstekende klantenservice, snelle levertijden en een gebruiksvriendelijke website waar klanten eenvoudig de juiste verlichting voor hun behoeften kunnen vinden. Het team van HetLedwarenhuis biedt deskundig advies en helpt graag bij het maken van de juiste keuze in verlichting. Daarnaast heeft de webshop vaak aantrekkelijke aanbiedingen en scherpe prijzen, wat bijdraagt aan een hoge klanttevredenheid. Met een focus op duurzaamheid en een ruime selectie aan producten, biedt HetLedwarenhuis alles wat nodig is om energiezuinige verlichting in huis, kantoor of werkplaats te integreren.
Anthony Fokkerstraat 5-J, 3261 LB, Oud-Beijerland, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Although there was an initial delay on my payment and, as a result, an issue with product availability, the company showed great professionalism and transparency in resolving the situation. The support was attentive, they took responsibility for the mistake, and offered fair alternatives, including a very satisfactory final solution at no extra cost.
I was left with a very positive impression thanks to their effort to ensure customer satisfaction. With everything considered, I’ll definitely be buying from them again soon—thank you!

Resposta de Het LED Warenhuis
Absoluut niet blij met de service die ze verlenen. Pakket te laat geleverd, waardoor we andere lampen hebben besteld. Vanaf 26 maart al aan het wachten op een retour procedure. Telefonisch wordt aangegeven dat het geregeld wordt, inmiddels nog niks geregeld. Op mail wordt al helemaal niet gereageerd. Reactie binnen 24u is dan ook absoluut niet aan de orde!

Resposta de Het LED Warenhuis
Een mooie Kweek lamp besteld van 40 euro krijg ik slechte kwaliteit en andere soort kweek lamp geleverd die je voor 6,50 uit het buitenland kunt bestellen. Op mails word niet gereageerd. Dropshipping?

Resposta de Het LED Warenhuis
De service is heel goed. Groeilamp functioneerde uitstekend. Ruim een jaar na aankoop een klein defect bij enkele lampjes. Ik ben telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan door medewerker LED Warenhuis. Na 1 dag een nieuwe lamp ontvangen, echt super.

Resposta de Het LED Warenhuis
Echt een top bedrijf heb led brillen besteld eerst al wat info via telefoon gesprek gehad
Dus toen besteld en snel en goed ontvangen

Resposta de Het LED Warenhuis
Ik nam contact op met de klantenservice van het LED Warenhuis met een vraag over de verpakking van een product. Vijf minuten later was mijn probleem opgelost, mijn humeur verbeterd en mijn geloof ik de mensheid herstel. Vriendelijk, snel en competent.

Resposta de Het LED Warenhuis
Erg goede ervaring gehad met heledwarenhuis. Vooraf een vraag gehad over beschikbaarheid en snelheid van levering. Daarna prima hún afspraken nagekomen. Voor ons is dit bedrijf een aanrader!!!

Resposta de Het LED Warenhuis
Ik had een vervanging nodig voor mijn oude TL buizen, en zonder direct complete armaturen te vervangen. Na telefonisch contact werd mij een upgradeset met alleen een LED buis en LED starter aanbevolen. Dit werkt perfect en ik heb nu ook een veel aangenamere kleur licht, ook flikkert hij niet meer bij opstarten. Al met al een top ervaring !

Resposta de Het LED Warenhuis
Al jaren trouwe klant hier en ga voor mn lampen nergens anders meer heen. Altijd snel en vakkundig. Bestaat al heel wat jaren en doen wat ze beloven.

Resposta de Het LED Warenhuis
Goede prijs en top service, snel bezorgd!!

Resposta de Het LED Warenhuis
Bij mijn eerste bestelling bleek een lamp het niet te doen. Hierover heb ik contact gezocht, waarna ik heel snel en heel netjes werd geholpen en ik een vervangende lamp heb ontvangen. Heel erg fijn deze snelle, correcte en persoonlijke service!

Resposta de Het LED Warenhuis
Perfecte service, de lamp die ik had besteld was niet meer voorradig, er werd mij een betere optie voorgesteld, zonder opleg. Het was tevens een zeer snelle levering.

Resposta de Het LED Warenhuis
Super service ! En kennis van zaken, voor een goed advies moet je echt hier zijn.

Resposta de Het LED Warenhuis
Erg tevreden over de communicatie en snelheid van de service !
En erg blij met onze home red light therapy Device !

Resposta de Het LED Warenhuis
Bij het Ledwarenhuis had ik een zgn. groeilamp besteld omdat een aantal van mijn planten vrij donker staan. De lamp was vlot in huis, maar de verpakking had bij Postnl in de verdrukking gezeten: zowel de doos van de verpakking als het doosje van de lamp zelf waren beschadigd en derhalve de lamp zelf ook (koelribben platgedrukt). Dit heb ik gemeld via het digitale schade formulier v.v. foto's waarop er snel telefonisch contact was. Hoewel de schade geen gevolgen had voor het functioneren van de lamp heb ik enkele dagen later toch een nieuwe lamp ontvangen. Goeie actie van het Ledwarenhuis in de persoon van meneer M. de Vries, waarvoor nogmaals dank!!

Resposta de Het LED Warenhuis
Snel geleverd en goed advies gekregen

Snelle
Levering van de bestelde producten

Resposta de Het LED Warenhuis
Ik heb een chat gestart vanwege een defecte E27 LED Groeilamp 15 Watt Wit Full Spectrum. De chat werd vrijwel direct beantwoord met de vraag of ik een ingezoomde foto zou kunnen insturen van het led-oppervlak van de lamp. Kort daarop kreeg ik het bericht dat de lamp wordt vervangen en al klaar staat voor verzending. De oude lamp kan naar een inleverpunt en hoef ik niet te retourneren. Geen extra inpak- en verzendwerk voor mij. Geweldige service!

Resposta de Het LED Warenhuis
Helaas een kabelbreuk in de adapter maar na het opnmn van contant en het sturen van een kort filmpje, kreeg ik meteen een nieuwe ledstrip toegestuurd. Topservice en goed product tot nu toe. Ik zal nog even geduld moeten hebben om te zien hoe de kruiden er op groeien :)

Resposta de Het LED Warenhuis
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.