I flere dage havde jeg problemer med min bil efter skift til sommerdæk. I påskeferien ringede jeg også til Falk for at få hjælp, men de kunne ikke løse problemet. I dag tog jeg bilen til HH værksted... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg skulle bruge en lille bil til min datter og fandt en Kia hos hh autoservice. Fik en rigtig god og imødekommende præsentation af bilen. Fik den hejst op så jeg kunne se den i undervognen også. S... Ver mais
A empresa respondeu
Vores søn skulle have sin første brugte bil, hvilket godt kan give lidt nervøse bekymringer, da man aldrig ved , om man køber “katten i sækken” Valget faldt på en bil ved HH Autoservice og det har... Ver mais
A empresa respondeu
Altid god service og priser. Jeg har de seneste par år benyttet mig af HH Autoservice, som altid har været konkurrencedygtige og professionelle. Jeg har aldrig oplevet udfordringer, bestemt en anbefal... Ver mais
A empresa respondeu
Hos HH Autoservice tilbyder vi ikke kun biler & vask. Vi er uddannet i at finde fejl på biler, fixe dem og sørge for, at du kommer godt og sikkert kørende i trafikken til de skarpeste priser. Vi tilbyder topkvalitets service og reparationer, udført af erfarne teknikere, der elsker biler lige så meget som du gør. Fra rutinemæssig vedligeholdelse til komplekse reparationer, har vi det hele dækket. Vores engagement i kvalitet og pålidelighed gør os til dit foretrukne autoværksted. Vi går den ekstra mil for at sikre, at din køreoplevelse er problemfri og behagelig. Besøg HH Autoservice i dag og oplev den ekstraordinære forskel. Book din tid nu, og lad os få din bil i topform! Din tillid, vores dedikation.
Svendborgvej 226, 5260, Odense S, Dinamarca
Vi har brugt HH autoservice mange gange og vi er altid glade og trivsel. Søde og venlige og hurtig betjening og altid et godt udført arbejde. Vi kan klart anbefale HH autoservice 👍🏻

Resposta de HH Autoservice
Super fint værksted profesionelle service fine medarbejder

Resposta de HH Autoservice
Fik en tid til olieskift og bremsevæske samme dag jeg ringede. Hurtig modtagelse ved ankomst. Jeg ventede i kunderummet med en god kop kaffe mens bilen blev fikset, og det gik overraskende hurtigt.
Alle aftaler og priser overholdt.

Resposta de HH Autoservice
Har fået skifte bagbro på min toyota Avensis. Virkelig god service alt vi have aftalt blev overholdt. Og jeg så alle de gamle dele som var blevet skifte. Det er ikke sidste gang jeg kommer hos dem

Resposta de HH Autoservice
Jeg fik lavet bremser og udstødning på bilen.
Det gik stærkt og var billigt. Fed service og meget proffesionelle!

Resposta de HH Autoservice
Var i dag ude til a/c service, det var en rigtig god oplevelse. Imødekommende personale og meget god fortælling om hvad det blev gjort.. Meget flinkt personale 👍🏻🙂

Resposta de HH Autoservice
Effektivt ac service. Flink personale. Gratis kaffe og nydeligt venteområde. Tilbød også en sodavand til min kammerat der ikke drikker kaffe

Resposta de HH Autoservice
Great service and a fair price. Very professional in explaining all the work done and the cost.They were available to match my work schedule and this was a big plus! Definitely recommended!

Resposta de HH Autoservice
Jeg har kun rosende ord til overs for H\H Autoservice. Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt af venligt personale, som virkelig ved, hvad de laver. De var ærlige, grundige og tog sig tid til at forklare, hvad der skulle laves på bilen – helt uden at presse på for unødvendige reparationer.
Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt, og bilen kører nu som en drøm. Priserne var også mere end rimelige, især når man tager kvaliteten i betragtning. Det er tydeligt, at de går op i både håndværk og kundeservice.
Jeg kommer helt klart igen og anbefaler H\H Autoservice til alle, der ønsker en pålidelig og dygtig mekaniker. Tak for en super oplevelse!

Resposta de HH Autoservice
Super fin service - Fik lavet et Air-condition eftersyn hurtigt og med kort varsel.
De var rigtige flinke til at find en plads i kalenderen.

Resposta de HH Autoservice
Hej. Jeg har købt en bil pegout stc. Jeg fik af vide, at bilen ikke fejler noget som helst. 13dage efter jeg får købt bilen, så går servo fra den plus da jeg købte bilen så var der ikke noget cerolyse i. Jeg tog tilbage for at sige det, men fik at vide, bilen ingen garanti har selvom det kun er 13 dage efter. Så skal jeg selv ligge 10tusine oveni. Jeg føler jeg 34 blevet snydt godt og grundigt, og synes det er utrolig dårlig stil, man ikke vil gi rabat eller lave den. Sidste gang jeg køber bil derfra. Da man ikke kan regne med hvad der bliver sagt.

Resposta de HH Autoservice
Tiptop service. Man bliver aldrig skuffet hos Hussein. Altid klar, til og hjælpe dig, samt give dig den bedste rådgivning og ikke mindst service. Kan kun anbefales.

Resposta de HH Autoservice
God service og kom derfra med en god bil😁

Resposta de HH Autoservice
Fin og hurtig service - fik skiftet bremseklodser/skiver og en kaliber. Tilfreds

Resposta de HH Autoservice
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.