I flere dage havde jeg problemer med min bil efter skift til sommerdæk. I påskeferien ringede jeg også til Falk for at få hjælp, men de kunne ikke løse problemet. I dag tog jeg bilen til HH værksted... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg skulle bruge en lille bil til min datter og fandt en Kia hos hh autoservice. Fik en rigtig god og imødekommende præsentation af bilen. Fik den hejst op så jeg kunne se den i undervognen også. S... Ver mais
A empresa respondeu
Vores søn skulle have sin første brugte bil, hvilket godt kan give lidt nervøse bekymringer, da man aldrig ved , om man køber “katten i sækken” Valget faldt på en bil ved HH Autoservice og det har... Ver mais
A empresa respondeu
Altid god service og priser. Jeg har de seneste par år benyttet mig af HH Autoservice, som altid har været konkurrencedygtige og professionelle. Jeg har aldrig oplevet udfordringer, bestemt en anbefal... Ver mais
A empresa respondeu
Hos HH Autoservice tilbyder vi ikke kun biler & vask. Vi er uddannet i at finde fejl på biler, fixe dem og sørge for, at du kommer godt og sikkert kørende i trafikken til de skarpeste priser. Vi tilbyder topkvalitets service og reparationer, udført af erfarne teknikere, der elsker biler lige så meget som du gør. Fra rutinemæssig vedligeholdelse til komplekse reparationer, har vi det hele dækket. Vores engagement i kvalitet og pålidelighed gør os til dit foretrukne autoværksted. Vi går den ekstra mil for at sikre, at din køreoplevelse er problemfri og behagelig. Besøg HH Autoservice i dag og oplev den ekstraordinære forskel. Book din tid nu, og lad os få din bil i topform! Din tillid, vores dedikation.
Svendborgvej 226, 5260, Odense S, Dinamarca
Kom ind for at få skiftet dæk, servicen var god og personalet imødekommende og flinke plus jeg fik en varm kop kaffe mens jeg ventede.
Jeg kan klart anbefale dette værksted

Resposta de HH Autoservice
Kom for at få min olie skiftet. Nemt, hurtigt og billigt. Personalet var imødekommende og venlige. Vil klart anbefale dem til enhver der skal have et kig på deres bil. Personalet var også gode til at komme med små fif og svare på alle ens spørgsmål.
De tilbyder god kaffe og en kold sodavand til deres kunder.
10/10 oplevelse
Tak for dette @hhauto.
- Kasper

Resposta de HH Autoservice
Vi som tømrerfirmaet stod med et kæmpe, støddæmper problem da den knækkede, nede ved HH auto var de fuldstændigt klar, til og få os kørende igen. Det var en formidabel pris, af indsatsen værd.
Helt klart anbefaling herfra. 👏

Fantastisk Service og Venligt Personale
Jeg har netop haft en forrygende oplevelse hos HH Autoservice i Odense, og jeg er simpelthen nødt til at dele det med andre bilejere. Fra start til slut var servicen enestående, og personalet var utroligt venligt og imødekommende.
De tog sig virkelig tid til at lytte til mine bekymringer og forklarede detaljeret, hvad der skulle gøres ved min bil. Jeg satte stor pris på den gennemsigtighed, de viste, især når det kom til priser. Prisen var både rimelig og fair, hvilket er en sjældenhed inden for bilservice.
Det bedste af det hele var den hurtige og effektive service, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Min bil kører som en drøm nu, takket være HH Autoservice. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter pålidelig service, venligt personale og fornuftige priser.
Tak, HH Autoservice, for at gøre min oplevelse så behagelig. Jeg kommer helt sikkert tilbage!

Resposta de HH Autoservice
Har brugt HH i Odense S et par gange. Høflig betjening, god service, hurtig reparation med ordentlig reservedele og ikke mindst en super skarp pris. Kan absolut anbefales!

Resposta de HH Autoservice
Dygtigt og troværdigt værksted som arbejder med biler fordi at de elsker det, og det kan man godt mærke. Købte en bil af dem til min søn og vi er meget tilfredse. God og kvalitetsbevidst service. Kan absolut anbefales.

Resposta de HH Autoservice
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.