Banner for Hidden Reality

Hidden Reality Avaliações

2.382
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi spelade spelet idag (5 personer varav 4 som aldrig spelat ett sådant här typ av spel förr) och vi tyckte det var väldigt roligt. Vi valde ett ganska lätt spel pga nybörjare och vi skulle nog kunnat... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har spelat alla som kommit ut och älskat alla. Vill ge ett extra plus på den kryptiska mördaren som gav oss 3 dagars underhållning och var extremt rolig. Vi hoppas på fler kod-lösningar i framtid... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag var otroligt skeptisk från början då jag egentligen är en person som gillar typiskt klassisk sällskapsspel, men herregud vad golvad och beroende jag blivit av Hidden reality! Man vill bar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag spelade midsommarmordet från Hidden Reality på självaste midsommar och det skänkte flera timmar av nöje och det var förvånansvärt underhållande och bra konstruerat. Spelet kändes väldigt personlig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Comércio Eletrônico
  2. também em
  3. Casa de apostas
  4. Fabricante de brinquedos e jogos
  5. Loja de Hobbies
  6. Loja de Souvenirs

Sobre Hidden Reality

Vi på Hidden Reality skapar mordgåtor (och vi älskar att göra det!). Våra mordmysterier löser du hemma vid köksbordet tillsammans med vänner och familj.

Vi är ett svenskt spelföretag baserat i Göteborg som sedan starten 2022 har sålt över 500 000 mordgåtor och finns i fler än 200 fysiska butiker i hela landet.

I varje mordgåta får ni en komplett upplevelse: bevis, förhör, ledtrådar, polisutredning och en upplösning som ni nystar upp tillsammans. Ingen app, ingen spelledare och inga förkunskaper krävs - ni öppnar utredningen och sätter direkt igång jakten på mördaren.

Vi gör inga genvägar på kvalitet. Varje mordgåta testas, finslipas och släpps först när vi känner att det är en fullträff.

Läs våra omdömen och se vad spelarna tycker, och glöm inte att hitta din nästa mordgåta på HiddenReality.se.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(2.382)

362 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Klurigt

Klurigt! 😅 Kul med ljud via qr-koder som höjer känslan av att vara "där".

18 de abril de 2026

Tack för din recension Stefan! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det blev en spännande kväll.

Snabb leverans av spelet. Kul mysteriekväll med goda vänner. Toppen helt enkelt.

6 de abril de 2026

Stort tack för din recension Mats! Så roligt att du är nöjd 😊

Älskar detta spel

Älskar detta spel. Visserligen lite olika kvalitet på de olika mordgåtorna men generellt mycket genomtänkt och klurigt!

15 de abril de 2026

Tack så mycket för din recension Camilla! 😊
Vi försöker ständigt testa nya sätt och koncept för att utveckla våra spel och göra dem så roliga och häftiga som möjligt. Därför betyder din feedback mycket för oss, och vi tar absolut med oss det du skriver framåt.

Stort tack och vad roligt att du är nöjd! 💛✨

Ännu en engagerande mordgåta

"Författarens egna öde" var ytterligare en rolig och engagerande kvalitetsmordgåta från HR. Vårt utredningsteam hamnade på en bokmässa, där fallet utmanade vår samarbets- och analysering förmåga till sin spets..

Resposta da Hidden Reality

Tack för din recension Anders! Vad roligt att Författarens egna öde blev en hit 😊 Tack för att du delar med dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Läste författarmordet sist och det var…

Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att inga lösa trådar lämnas och alla detaljer sitter. Tack! Löst alla era! Väntar ivrigt på fler..

Resposta da Hidden Reality

Stort tack för din recension Susanne! Det gör oss så glada att du gillar våra spel 😊 Och vad roligt att du har löst alla! Vi lovar att släppa fler fall att lösa... 🔎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supersnabb leverans och alltid en…

Supersnabb leverans och alltid en trevlig kväll med klurigheter att se fram mot!

Resposta da Hidden Reality

Tusen tack för dina fina ord! Så härligt att höra att du uppskattar den supersnabba leveransen och att mordgåtorna bidrar till en trevlig kväll att se fram emot. Det betyder mycket för oss! ✨

Detektiv för en kväll!

Lagom klurigt och underhållande spel! Köpt flera!

19 de janeiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Vad kul att höra! Härligt att det kändes lagom klurigt och var underhållande. Vi blir så glada att du har köpt flera, det betyder mycket för oss! 🙏

Kanon

Kanon! Spännande

10 de abril de 2026

Resposta da Hidden Reality

Vad roligt att höra, tack snälla för din recension! ⭐️

Riktigt bra gjort

Riktigt bra gjort, har handlat flera gånger. Mycket underhållande och perfekt att ge bort när man har spelat färdigt!

Resposta da Hidden Reality

Vad roligt att höra, stort tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att du återkommer och uppskattar spelen 💛

Älskar era mysterier

Älskar era mysterier. Alltid lika spännande

5 de julho de 2025

Resposta da Hidden Reality

Vad härligt att höra, tack snälla för fina ord! Det gör oss så glada ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Älskar att lösa era mordgåtor

Älskar att lösa era mordgåtor! SÅ bra aktivitet att göra tillsammans.

25 de março de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tusen tack för din fina recension Karin! Vad roligt att höra att du älskar att lösa våra mordgåtor, vi blir så glada. 💛

Bra mordhistoria

Bra mordhistoria. Nästa gång tar jag en svårare nivå. Har köpt spel från er tidigare. På

26 de março de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tack snälla för din recension! Vad roligt att höra att du gillade det, det betyder verkligen mycket 🙏 Kul också att du vill testa en svårare nivå nästa gång, det låter som ett perfekt nästa steg! 🔎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra kluriga mord med realistiska bevis…

Bra kluriga mord med realistiska bevis och ledtrådar som om man får ihop det leder en till mördaren. Proffsigt gjorda.

26 de março de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tack snälla för din fina recension Bo! Vad roligt att höra att du uppskattar de realistiska bevisen. 🔎 Härligt också att helheten upplevs som proffsig, det gör oss väldigt glada. 🤩

Fantastisk kväll med familjen

Fantastisk kväll med familjen
Efter att ha spelat en hel kväll så är jag helt bässat. Nu har jag inte testat de svåraste gåtorna än men såg de medel till medel-svåra gåtorna som ganska lätta.

Resposta da Hidden Reality

Tack snälla för din härliga recension Gustav! Vad roligt att höra att ni hade en fantastisk kväll tillsammans med familjen 🥰

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Besvikna!

Nu har vi provat två mordgåtor. Vi startade med stort intresse och engagemang. Dock känner vi oss besvikna över att motiven är långsökta och att det i vissa fall saknas information som skulle behövas för att komma fram till en lösning. I ett av fallen skulle man följa en länk för att lyssna på ett förhör. Det gick inte att nå den. Tyvärr gav inte detta mersmak.

Resposta da Hidden Reality

Tack för att du delar med dig av er upplevelse, även om vi såklart är ledsna att höra att det inte levde upp till era förväntningar.

Vad gäller länken så fungerar alla som dem ska, vad vi kan se. Men det kan ibland bero på t.ex. hur man öppnar den, ens egen uppkoppling eller vilken enhet/webbläsare man använder. Hör gärna av dig till vår kundtjänst på hemligheter@hiddenreality.se så hjälper vi dig reda ut detta. 🔎

Vi tar också med oss din feedback kring både motiv och upplägg, det är viktigt för oss att våra fall känns genomtänkta och logiska hela vägen.

Tack igen för din feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket trevligt spel perfekt för…

Mycket trevligt spel perfekt för familjen.

3 de abril de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att spelet passade så bra för familjen 🙌

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Väl komponerat och spännande!

Vi tycker att det var ett väl komponerat och spännande spel med lagom svårighetsgrad för oss som förstagångsspelare.

3 de abril de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tack snälla för fin recension! Precis så vill vi att det ska upplevas. Hoppas det blir fler fall för er framöver! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb och tillförlitlig leverans.

Snabb och tillförlitlig leverans.

22 de março de 2026

Resposta da Hidden Reality

Stort tack för din recension! 😊 Så härligt att höra att leveransen upplevdes som både snabb och tillförlitlig, det är verkligen något vi strävar efter! Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det betyder mycket för oss 💛