Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom. Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just rakete... Ver mais
"Författarens egna öde" var ytterligare en rolig och engagerande kvalitetsmordgåta från HR. Vårt utredningsteam hamnade på en bokmässa, där fallet utmanade vår samarbets- och analysering förmåga till... Ver mais
Beställ hem en autentisk mordgåta att lösa med vänner och familj. Spännande sällskapsspel som passar alla som älskar att klura!
Södra Allégatan 16, 41301, Göteborg, Suécia
Respondeu a 96% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom.
Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just raketer.
Annars är det mest att jag inte klarar alla. En extra ledtråd var bra,(skriven uppochner) för oss medelmåttiga.
Jättebra och tydlig information på hemsidan och vid beställning, snabb leverans och trevliga mordgåtor ☺️

Resposta de Hidden Reality
Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig delaktig. Det är ju "vuxenspel" så som förälder får man känna in sina kids när de kan vara med. Vissa spel är svårare och lättare än andra. Men alla är väldigt bra gjorda - rekommenderar starkt!

Resposta de Hidden Reality
Löst flera mord härifrån och de är ofta väldigt välgjorda och genomtänkta. Men spoilervarning! Gjorde nyligen den sista fjällvandringen och tycker det är flera detaljer som inte riktigt går ihop. Till exempel snöade vi in oss på att Herbert i förhör påpekar att han och Lea träffat Helsing och fått tips och information kring fjällstuga osv. När man förhör AI Helsing och frågar om detta (flera gånger) nekar han dock om att detta hänt vilket ger en bild av att Herbert ljuger/ mött någon som utgett sig vara Helsing. Vidare påtalas det att mördaren haft ett övertag vilket får en att snöa in sig på att offren blivit drogade/förgiftade via mat då det känns orimligt att en person ska kunnat mörda 2 personer så ”smidigt” bara för de va påväg att somna/sov. Nämns även många detaljer kring att testa mat via bloggen.
Kanske också överkurs men alibit mellan Herbert och Petronella känns forcerat/överdrivet/fake. Ska det tros på att Herbert inte kan se in i restaurangen trots att Petronella städar där (borde inte lampa va tänd?) men Petronella ser Herbert extremt tydligt ute i mörkret trots att det borde vara tvärtom. Också säger man att det inte går att gå någon annanstans än på vandringslederna så när det påpekas att Herbert tappat bort sig låter även detta som något ”påhitt”.
Vidare kändes det underligt det Herbert berättade om konflikten med mordoffren och att inte Lea tänkte alls på detta alltså detta borde vara noterbart för båda parterna.

Resposta de Hidden Reality
Gillat de flesta av mordgåtorna. Tyvärr var Den Okända Stalkern dåligt gjord med många lösa trådar utan några som helst indikationer eller bevis, alla blev besviken.

Resposta de Hidden Reality
Klurigt! 😅 Kul med ljud via qr-koder som höjer känslan av att vara "där".

Resposta de Hidden Reality
Snabb leverans av spelet. Kul mysteriekväll med goda vänner. Toppen helt enkelt.

Resposta de Hidden Reality
Älskar detta spel. Visserligen lite olika kvalitet på de olika mordgåtorna men generellt mycket genomtänkt och klurigt!

Resposta de Hidden Reality
"Författarens egna öde" var ytterligare en rolig och engagerande kvalitetsmordgåta från HR. Vårt utredningsteam hamnade på en bokmässa, där fallet utmanade vår samarbets- och analysering förmåga till sin spets..

Resposta de Hidden Reality
Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att inga lösa trådar lämnas och alla detaljer sitter. Tack! Löst alla era! Väntar ivrigt på fler..

Resposta de Hidden Reality
Supersnabb leverans och alltid en trevlig kväll med klurigheter att se fram mot!

Resposta de Hidden Reality
Riktigt bra gjort, har handlat flera gånger. Mycket underhållande och perfekt att ge bort när man har spelat färdigt!

Resposta de Hidden Reality
Älskar att lösa era mordgåtor! SÅ bra aktivitet att göra tillsammans.

Resposta de Hidden Reality
Bra mordhistoria. Nästa gång tar jag en svårare nivå. Har köpt spel från er tidigare. På

Resposta de Hidden Reality
Bra kluriga mord med realistiska bevis och ledtrådar som om man får ihop det leder en till mördaren. Proffsigt gjorda.

Resposta de Hidden Reality
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.