Hifi-Scandinavia.dk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lækkert at man kan finde det man skal bruge når man har noget lidt ældre udstyr, der efterhånden er ved at begynde at få skavanker

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Specially Part's you dont get anywhere, very nice Service, good Package, an Price, the both Diffusor arrived in very good Shape. Need the Part's for Restauration of my 40 Years old Jamo Power 270... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan kun anbefale HiFi-Scandinavia som en rigtig seriøs forhandler af vintage Hi Fi. En forhandler hvor "serviceret" vitterligt betyder at apparatet er trimmet og klargjort til endnu et langt liv... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Absolut prima behandling. Jeg modtog en flot og fuld funktionsdygtig cd-afspiller, som var godt og sikkert pakket ind,så den kunne klare forsendelse med gls.

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

Escrito pela empresa

HiFi-Scandinavia.dk er opstået gennem en årelang passion og interesse for HiFi og elektronik. Ved en tilfældighed begyndte jeg at handle med brugt HiFi og gennem de sidste 5-6 år har HiFi-Scandinavia.dk etableret sig som en seriøs leverandør og samarbejdspartner på området med brugt & vintage HiFi – såvel både i Danmark som internationalt. 1970’erne var virkelig HiFi’ens guldalder og det er også her vores primære interesse ligger. Gennem HiFi-Scandinavia.dk sælger vi vores servicerede vintage HiFi online og vi afsender dagligt pakker til mange destinationer. Vi har i mere end 20 år beskæftiget os med handel og har stor erfaring i kontakten med både private kunder samt erhvervsvirksomheder. Har du spørgsmål eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Mvh. Jakob T. Larsen Indehaver af HiFi-Scandinavia.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

31 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Difficult-to-find parts were available

Difficult-to-find parts were available.
Shipping was very fast.

Room for Improvement - More photos and better description of condition.

1 de dezembro de 2024

Resposta da Hifi-Scandinavia.dk

Thank you for your review - you are welcome again if we have any times of interest :).

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Una esperienza molto interessante!!!

Ho trovato degli oggetti molto interessanti, validi e revisionati.
Il venditore è serio velocissimo nella spedizione!

29 de novembro de 2024

Resposta da Hifi-Scandinavia.dk

Thank you very much for your review - I hope you enjoy your fine vintage items and you are more then welcome again :).

All good

Accurate description, very fast shipping.

27 de novembro de 2024

Resposta da Hifi-Scandinavia.dk

Thank you very much for the review - please let us know if we have any HiFi spare parts of interest in the future. Have a nice day.

Meget god kommunikasjon

Var på jakt etter deler til en Beogram 1202, og her fant jeg akkurat det jeg trengte. Meget gode og informative svar på spørsmål, rask behandling, og forsendelsen kom raskt og godt pakket frem til Bergen. Handler gjerne igjen!

30 de setembro de 2024

Resposta da Hifi-Scandinavia.dk

Hej Ole. Mange tak for din fine anmeldelse. Godt vi kunne hjælpe med din Beogram. Du er meget velkommen igen en anden gang :). Mvh. Jakob Larsen

Mange gode produkter

Mange gode produkter, men priserne er generelt meget høje og derfor er siden ikke så interessant.

3 de dezembro de 2024

Resposta da Hifi-Scandinavia.dk

Hej Max. Tak for din anmeldelse - du er meget velkommen en anden gang, hvis vi skulle have noget interessant :). Mvh. Jakob Larsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Interessant udvalg og uden opblæst…

Interessant udvalg og uden opblæst marketing. Man får hvad man bestiller.

24 de setembro de 2024

Resposta da Hifi-Scandinavia.dk

Hej Aidan. Tak for din anmeldelse - den føler jeg er spot on :). God dag og du er velkommen igen en anden gang. Mvh. Jakob Larsen

Altid god service

22 de outubro de 2024

Resposta da Hifi-Scandinavia.dk

Hej Ulrik. Tak for det :). Du er altid velkommen på vores kanter. Mvh. Jakob Larsen

Køb af receiver/forstærker

Har konfereret med ejer af firmaet vedr. forstærker/receiver til mit værksted. Og fik lynhurtig respons og god sparring. Har ikke modtaget varen endnu, men ejer har været utrolig serviceminded ifbm. Afhentning af varen.
Eneste grund til det ikke er 5 stjerner er, at jeg ikke har modtaget varen og derfor ikke kan teste om den virker som den skal, men indtil videre top præstation. 😊 opdateres så smart varen er afprøvet og sat op. 😊

Har modtaget den, og den virker spitzen-klasse 👌

5 de junho de 2023
Avaliação não solicitada

Resposta da Hifi-Scandinavia.dk

Hej Henrik. Tak for den flotte anmeldelse - jeg håber du stadig er glad for din Yamaha forstærker. Har du spørgsmål eller andet, så er du altid velkommen :). Mvh. Jakob T. Larsen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer fra denne virksomhed deres…

Hold jer fra denne virksomhed deres begreb
''NYSERVICERET'' betyder blot de har støvet apparaterne af....

7 de fevereiro de 2022
Avaliação não solicitada

Resposta da Hifi-Scandinavia.dk

Hej Kenneth. Jeg beklager, at du har oplevet fejl på din Sony forstærker. Vi forsøger altid at beskrive vores produkter så præcist som muligt og når vi skriver NYSERVICERET, så har ALT været forbi en teknikker først.. Imidlertid kan alle jo fejle og i dit tilfælde har vi højst sandsynligt overset en fejl på RIAA-delen i din forstærker.. Da du først kontaktede mig svarede jeg dig indenfor få timer og tilbød dig, at du enten kunne sende forstærkeren retur til reparation u/b eller simpelthen returnere og få dit fulde beløb tilbage.. Det afslog du, da du eftersigende havde smidt forsendelsesemballage væk blot 2 døgn efter dit varekøb. Jeg tilbød dig herefter at sende en ny tom papkasse med emballage samt betale returfragten, så vi kunne få Sony receiver retur - du skulle blot pakke forstærkeren og indlevere den i din nærmeste GLS Pakkeshop.. Det afslog du også.. Du ønskede at jeg skulle afhente Sony forstærker selv i København - problemet er bare lige at det er en tur på 463 km - HVER VEJ... Jeg vil gå langt for at gøre vores kunder tilfredse, men i det her tilfælde - kan jeg ikke se, at vi havde kunnet handlet anderledes.. Forstærkeren er bestilt og betalt via vores webshop med levering med GLS - ved returnering eller reklamation skal den også samme vej retur. Du har afslået alle mulighed for hjælp og haft en meget grov tone i dine mails samt anmeldelser, hvilket jeg stiller mig meget uforstående overfor? Du har tidligere købt en Pioneer forstærker hos os tilbage i år 2019, som jeg kan forstå, at du har været meget glad for - denne var også NYSERVICERET.. Men der kan opstå fejl på alt - specielt på vintage HiFi med en alder på 30-50 år.. Jeg har forsøgt at hjælpe dig, men du afslog konsekvent alle forslag.. Så kan vi desværre ikke gøre så meget mere..

Mvh. Jakob T. Larsen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais