A empresa respondeu
Jeg fik alarm samt overvågning installeret i hjemmet. Meget professionelt og behjælpelig personale samt dygtigt rådgivning. Vil helt klart anbefale sikshop til alle Som konstruktivt kritik -... Ver mais
A empresa respondeu
Super tilfreds med Sikshop :-) Har fået personlige råd og vejledning mht. valg af hardwareleverandør, og har installeret det hele, 12 røgalarmer, 8 vandalarmer, samt 12 andre enheder på under 3 tim... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk firma. Først fik vi grundig, kompetent og tålmodig vejledning om produktet. Det blev sendt til min mor, men da hun ikke var hjemme ved leveringen, blev pakken afleveret i den lokale pakkesh... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er din betroede leverandør af innovative og højkvalitets teknologiske løsninger. Vores mål er at tilbyde et bredt udvalg af produkter, der gør dit liv nemmere, sikrere og mere forbundet. Fra GPS-trackere, tyverialarmer og overvågningskamera til smarte hjem og sikkerhedsløsninger – vi har alt, hvad du har brug for. Både når det kommer til abonnementsfrie løsninger, men og angår drift sikkerheden.
Frederikssundsvej 202C, 2700, Brønshøj, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god service vi har brugt dem flere gange når vi skulle købe Licenser Ahmad Salari går enormt langt for sine kunder, og har styr på tingene samt flere gange reddet os ud af uheldige situationer, også når andre forhandlere ikke havde styr på tingene.
David - Ejer Roskilde IT ApS

Resposta da Sikshop
Hjælpsom ved afhentning af vare (100 kg. smider man ikke selv op bag i bilen)
Hurtig fremskaffelse.

Resposta da Sikshop
Brugsanvisningen er på engelsk, et sprog jeg ikke er fortrolig med.
Hvilken app, der skal bruges er uklart.
Har opgivet at bruge produktet.

fin handel !
fik ændret fragt UB pga manglede opmærksomhed fra min side. Smukt

Resposta da Sikshop
De svarede hurtigt på chatten da jeg havde spørgsmål.
Alle de bestilte varer blev leveret.

Resposta da Sikshop
Spørgsmål til produktet blev besvaret godt og trygt

Resposta da Sikshop
Hurtig ekspedition og korrekte varer er leveret hos mig efter aftale, kan anbefales

Resposta da Sikshop
Jeg oplevede en rigtig god og hurtig kundeservice fra Sikshop ved henvendelse på mail. Jeg modtog pakken på den dato, som var angivet som forventet leveringsdato, da jeg bestilte. Da jeg pakkede ud, manglede der en vare, men Sikshop kørte ud til min adresse samme dag, som jeg gjorde opmærksom på det, og afleverede varen og en ekstra vare i gave. Virkelig fornemt! Jeg ville give 5 stjerner, hvis alt var i pakken fra starten, så de 4 stjerner er med “pil op” ;)
Vedr. produktet: Jeg har købt et Ajax alarmsystem, da jeg ønskede at overgå til et alarmsystem uden abonnement. Jeg havde ingen forudsætning for at sætte det op i huset og via app’en, men det var ret enkelt efter jeg havde set nogle videoer på YouTube og ved at følge Sikshops vejledning. Det tog mig alt i alt en dag at sætte de 16 enheder op - ca. 12 timer, hvor jeg gik til og fra arbejdet. Sikshop havde skrevet på mail, at de kun var et opkald væk, hvis jeg havde udfordringer, men det blev ikke nødvendigt. Igen et udtryk for god kundeservice og rart at have mulighed for vejledning fra Sikshop, hvis det skulle blive aktuelt.
Jeg er meget tilfreds med Sikshop og med Ajax-alarmsystemet.

Resposta da Sikshop
Jeg købte en generator til gas og benzin, var i tvivl om en række ting, som jeg velvilligt fik svar på fra Sikshops kundeservice. Generator med tilbehør blev leveret til vores adresse blot 2 dage efter.

Resposta da Sikshop
Super Hurtig levering lige før jul.
Kunne ikke gøres bedre 👍

Resposta da Sikshop
Man får nærmest stress når man handler ved sikshop
Man føler faktisk at man kun lige har afsluttet ordren, for dernæst at se en kurér køre ind af indkørselen.
Sikshop har bare styr på det, jeg havde en fantastisk oplevelse super service.

Bestilte et DeWalt målebånd på 5 meter og fik et på 8 😪

Resposta da Sikshop
Super tilfreds med Sikshop :-)
Har fået personlige råd og vejledning mht. valg af hardwareleverandør, og har installeret det hele, 12 røgalarmer, 8 vandalarmer, samt 12 andre enheder på under 3 timer.
Super enkelt og effektivt, ret godt 👍🏻
Dbh Jannik

Resposta da Sikshop
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.