Ondanks scherpe prijsstelling in vergelijking met andere makelaars is Michel erin geslaagd zijn target zo goed als volledig te bereiken. Verder waren we erg tevreden over zijn volwassen en rustgevend... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wij zijn heel tevreden over onze samenwerking met Hillewaere. Alexander Willems is een zeer ervaren makelaar met veel passie voor zijn vak. Hij is dan ook altijd vriendelijk en komt gemaakte afspraken... Ver mais
We hadden een afspraak gemaakt met Hillewaere om een van hun huizen te bezichtigingen. Nadat we de eerste keer gingen kijken had de makelaar ons meteen warm gemaakt. Echter hadden we aan het eind nog... Ver mais
Detalhes da empresa
- Corretores de Imóveis
- Prédio
- Avaliador Imobiliário
- Imobiliária
- Avaliadora de imóveis
- Consultora de imóveis
Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.
Informações de contato
Thonissenlaan 82, 3500, Hasselt, Vlaams Gewest, Bélgica
- 0032 11 36 86 86
Pede aos clientes que avaliem
Onze woning was na 5 dagen verkocht.
Onze woning was na 5 dagen verkocht.
Zeer professionele en vriendelijke aanpak.
Heel mooie foto’s.
Zelfs nadat de woning verkocht was maakte Michel tijd om nog eens met de hele familie de woning te bezichtigen.
Bedankt Michel.

Resposta da Hillewaere Vastgoed - Hasselt
Wij zijn SUPER tevreden hoe de mensen…
Wij zijn SUPER tevreden hoe de mensen bij Hillewaere Hasselt ons hebben geholpen onze woning te verkopen,
Met heel veel Dank Aan Alexander, Evelien en Sonja die de verkoop heeft afgewerkt en snel verkocht
Het was geen gemakkelijke klus,
Maar toch heel erg bedankt Hillewaere Hasselt

Resposta da Hillewaere Vastgoed - Hasselt
Vriendelijk, toegankelijk en competent!
Zeer vlotte en communicatieve samenwerking met Alexander en Evelien. Zij zetten alles in het werk om ons tegemoet te komen, informatie te verschaffen en een gerustgesteld gevoel te geven. We kregen een zeer warme ontvangst op het kantoor en voelden ons goed ‘verzorgd’.

Eerlijk en juist
Eerlijke en juiste afhandeling van de verkoop. Zoals het eigenlijk altijd hoort te zijn. Zeer vriendelijk personeel.

Resposta da Hillewaere Vastgoed - Hasselt
Vlotte service en goede communicatie zo…
Vlotte service en goede communicatie zo goed via telefoon als via Whatsapp en e-mail. Persoonlijk contact via Michel B. die alles in prima banen heeft geleid:-)

Resposta da Hillewaere Vastgoed - Hasselt
Vragen werden altijd direct beantwoord…
Vragen werden altijd direct beantwoord en steeds vriendelijk contact. Hulp gekregen waar het nodig was.

Zeer tevreden!
We zijn zeer goed ontvangen bij Hillewaere Hasselt. Alles is vlot verlopen.

Resposta da Hillewaere Vastgoed - Hasselt
Zeer professioneel op alle vlakken
Zeer professioneel op alle vlakken. De huisbezoeken werden perfect gepland en we kregen direct feedback van Michel na iedere bezoeken. Door de mooie foto’s van onze woonst en onze brochure hebben we een mooie herinnering aan Hillewaere.
De commissie is misschien iets duurder dan ons vorige Immo kantoor. Maar het lukt Hillewaere wel onze woonst te verkopen, waar het andere Immo kantoor niet in geslaagd is. Wij zijn uiterst tevreden!!👌
Dankjewel, groeten Raf en Natalie

Resposta da Hillewaere Vastgoed - Hasselt
Professionele en correcte benadering en…
Professionele en correcte benadering en duidelijke communicatie.
Omdat we aanvoelden dat onze verkoper geloofde in het pand dat hij voor ons wilde verkopen, zijn we met hem in zee gegaan. Door zijn overtuiging heeft hij een snelle en vlotte verkoop tot stand gebracht.

Resposta da Hillewaere Vastgoed - Hasselt
Zeer vriendelijk en professioneel.
Een hele fijne samenwerking met vooral…
Een hele fijne samenwerking met vooral ALEXANDER.
Verkoop door Hillewaere Hasselt
Goede verkoopprijs, service, communicatie en een correcte afhandeling door Alexander.
Vlotte afhandeling in een tijdrovend…
Vlotte afhandeling in een tijdrovend dossier.
We hebben met Alexander een zeer…
We hebben met Alexander een zeer aangename en vertrouwelijke begeleiding ervaren
Lut en johan

Resposta da Hillewaere Vastgoed - Hasselt
Hartelijk bedankt Hillewaere voor de…
Hartelijk bedankt Hillewaere voor de perfecte begeleiding bij de verkoop van mijn eigendom. Veruit de beste ervaring die ik met een makelaar heb gehad.

Topmakelaar
Topmakelaar, professioneel en correct. Alexander doet, wat hij belooft, en met passie voor z’n vak!👍

Resposta da Hillewaere Vastgoed - Hasselt
Duidelijk het betere werk!
We hebben al wat ervaring met immo makelaars. Over het algemeen varieert onze indruk hierbij van vrij gematigd tot goed. De samenwerking met Hillewaere kunnen we echter zonder meer als 'uitstekend' bestempelen: wij verwijzen hiervoor naar de personal touch, het puike voorbereidend werk (realistische schatting, prima fotografie,..) en het eigenlijke verkoopstadium ( goed anticiperen op soms moeilijke verwachtingen van kandidaat-kopers, feedback, vlot onderhandelingsproces). In het bijzonder vielen ons de professionele en persoonlijke aanpak, evenals de vlotte stijl van Alexander Willems op.

Fijne vlotte samenwerking!
Fijne vlotte samenwerking!
Worden steeds betrokken bij Intresse en bezieken van geïnteresseerden .
Degelijke contracten,