Trengte resept til barn som hadde betennelse på øyet. Ikke lett på en søndag når fastlegen ikke har åpent. Ringte helsetelefonen til if hvor barnet er forsikret. De svarte med en gang og sendte meg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kjapp diagnose via videokonsultasjon - som ‘kontakt eksem’. Var i etterkant fornøyd med en kjapp og effektiv diagnose. Imidlertid, viste det seg etter besøk hos fastlege at diagnosen var feil. Rikt... Ver mais
Elendig. Spør på forhånd på nettsidens chat om de kan undersøke utslett/sopp og evt. behandling. Det forsikrer den ansatte på chaten meg om og sender direktelink til å betale. Sender et par bi... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Bestill en lege hjem og få hjelp med alt fra behandling til resepter og sykemelding. Ledige timer i Stor-Oslo, Tønsberg & Tromsø. Få legen på hjemmebesøk nå!
Informações de contato
Gaustadalléen 21, 0349, Oslo, Noruega
- +4722535553
- hei@hjemmelegene.no
- hjemmelegene.no
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget god opplevelse av videokontakt…
Meget god opplevelse av videokontakt med hjemmelegene. Gode råd og informasjon om hvordan jeg skulle forholde meg til dette. Kan trygt anbefales !

Effektiv og hyggelig konsultasjon
Effektiv og hyggelig konsultasjon
Legen utførte konsultasjonen over telefonen. Han var hyggelig, tydelig i spørsmålene og presis i anbefalingene han ga

Resposta da Hjemmelegene
Er i utlandet og fikk plutselig smerter…
Er i utlandet og fikk plutselig smerter . Kom på at jeg kunne bruke hjemmelegene. Det var en veldig positiv opplevelse og ga meg en trygghet på hva det var og hva jeg skulle gjøre. Veldig behagelig og hyggelig lege. Anbefales på det varmeste.

Resposta da Hjemmelegene
Kjempegod helsehjelp og informasjon.

Utrolig kjapp service
Utrolig kjapp service, og fikk den hjelpen jeg trengte etter å ha mistet fastlegen pga manglende fastleger i det offentlige systemet.
Alltid rask hjelp med hyggelige leger
Alltid rask hjelp med hyggelige leger. Veldig fornøyd.
Treig svindel
Det forsikrer den ansatte på chaten meg om og sender direktelink til å betale.
Sender et par bilder etter å ha ventet i 40-50 min (det sto 22min ventetid). Legen bruker ca 10 min på å svare på hver ting, før han sier at jeg må til fastlegen. Vanvittig at de tør å ta betalt 350kr for ikke bare misledende markedsføring, men elendig og laaaangsom service.

FORFERDELIG!!
FORFERDELIG!!! så lang ventetid over 1t… og på webben deres sto under 5min… etter dette.. legen løsnet ikke problemet mitt… betalte 350 kr for ingenting…. og de refunderer ikke pengene tilbake. Bedre å bruke en annen løsning. Anbefaler ihvertfall ikke de. SKIKKELIG UPROFESJONELL

Kort og uhøfligt
Jeg fik et kort og nok så uhøfligt svar på min henvendelse, der gjaldt glemt dose mediciner. Lægen mente dette kunne kun besvares af specialist. Det kostede mig så 350 kr. Mærkelig nok, to dage senere, kunne min fastlæge sagtens besvare spørgsmålet....
Opdatering 25 maj: kundekonsulent fra hjemmelegene har kontaktet mig og mens hun støttede lægens vurdering, beklagede hun at jeg ikke fik hjælp og at kommunikationen var ikke optimal. Jeg fik refunderet udgifterne.

Resposta da Hjemmelegene
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.