Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi köpte ett presentkort hos Hockeystore i Kungens Kurva till sonens kompis som fyllde år. Det blev tyvärr stulet under kalaset och Hockeystore visade stort hjärta och förståelse och fixade ett nyt... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Inte så kommunikativ kundtjänst. Man får tyvärr inte svar på det man efterfrågar och det blir många mail fram och tillbaka då det är otroligt, sen är svarstiden för alldeles för lång. Returfrakten ä... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en produkt som blev solblekt Skickade in bilder etc. Fick snabb återkoppling från kundsuporten där jag skulle bli ersatt för produkten - då en ny sannolikt skulle bli solblekt gen. La en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de equipamentos de hóquei

Hockeystore grundades 2015 i Jönköping, målet var att skapa en specialistbutik där hockeyspelaren kunde hitta allt från udda tillbehör till de senaste hockeyklubborna och skridskorna. Konceptet blev en succé och blev snabbt en av landets största hockeybutiker. I början av 2018 lämnade Hockeystore Team Sportia-organisationen och är nu en del av Spobik AB. Hos Hockeystore hittar du alltid det senaste och bästa produkterna från de ledande leverantörerna. I sortimentet finner du allt för dig som spelar på elitnivå till den som precis ska börja hockeyskolan. Vi testar många av produkterna på is för att säkerställa den bästa prestandan i sortimentet vi erbjuder. Vi vet att alla städer i vårt avlånga land inte har lyxen med en riktig hockeybutik. Vi vet också bekvämligheten med att sitta hemma och klicka hem sina inköp, därför vill vi erbjuda en snabb och smidig e-handel som är enkel att handla på. Hela vägen från ditt första besök på hockeystore.se tills dess att du har packat upp ditt paket där hemma ska vara en så skön upplevelse som möjligt.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 88% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Jättebra support

Det uppstod ett problem med leveransen då paketet gick sönder, men Hockeystore var jättesnabba med att skicka en ny leverans.

7 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Seriöst företag med bra kundfokus

Jag fick ett trevligt men seriöst bemötande kring min reklamation. Efter att jag sänt in alla efterfrågade underlag så fick jag ett snabbt beslut från dem med två olika val på hur jag ville gå vidare kring återbetalning. För mig som kund så visar det professionalism vilket man inte alltid får från onlineföretag. Jag kommer att handla här igen.

26 de fevereiro de 2026

Jätte nöjd

Jätte nöjd med servicen och bemötandet rekommenderas

16 de fevereiro de 2026

Hej Patric,

Stort tack för din fina recension! 😄
Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både service och bemötande – det är precis så vi vill att det ska upplevas.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart! 🏒✨

Mycket bra

Mycket bra! Tack

19 de fevereiro de 2026

Hej Anette,

Stort tack för din fina recension! 😄
Vad roligt att höra att du är nöjd – vi uppskattar verkligen din feedback.

Varmt välkommen tillbaka till oss igen! 🏒✨

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dålig kundtjänst, dyr returkostnad!

Returfrakten är 79kr(!) vilket jag känner är alldeles för mycket, speciellt då man vill byta storlek.

2 de janeiro de 2026

Hej Linda,
Tack för att du delar din upplevelse. Jag förstår verkligen att det kan kännas frustrerande när kommunikationen drar ut på tiden.

Vi försöker alltid erbjuda attraktiva returkostnader. När du gör en retur återbetalas fraktkostnaden, och kvar på fakturan kan då ligga 79 kr (59 kr för frakt och 20 kr för retur). Dessutom erbjuder vi alltid möjligheten att göra en retur i butik helt utan kostnad, för att göra det smidigare för våra kunder.

Ha en fin dag!

AVOID

AVOID

This store feels like a scam.

Fast delivery – False.
I placed my order 3 weeks ago. Over a week ago, I contacted support asking about the status. I was promised that my order would be shipped within 48 hours. It has now been over 76 hours — and nothing has been shipped.
Support has stopped responding to my emails.

Customer support within 24 hours – Only when convenient.
They reply quickly when making promises, but disappear when asked for actual shipment details or refund.

4.7 customer rating according to their website – Misleading.
Well, looks like it way less. Current account has 4.4 but they have couple more accounts with waaay lower rating.

They have taken my money, failed to ship the order, and are ignoring communication, isn't this situation called a scam?

I will be filing a chargeback and reporting this to EU consumer protection authorities.

I know how attracting prices are in this store but are you ready to lose money, time and energy on writing emails with no result?
I wanted to save money but as result I lost them.

13 de fevereiro de 2026

Hello,

Thank you for sharing your experience. We’re very sorry to hear that your order has not met your expectations and that you’ve had difficulty reaching our support team – this is certainly not the experience we want for our customers.

We take feedback like yours seriously and are continuously working to improve both communication and delivery processes. Please contact us directly via kundservice@hockeystore.se so we can investigate your order and work with you to find a resolution as quickly as possible.

We truly value all our customers and hope to have the opportunity to make this right.

Undvik om möjligt.

Undvik om möjligt.

Fick leverans av 1 av 3 produkter .
Kontaktar för att få resterande och möts av ifrågasättande och att det "ser rätt ut i deras system".

Paketvikten visar att det inte kan ha innehållit alla varor.

Inväntar att få full leverans.

12 de fevereiro de 2026

Resposta de Hockeystore

Vi förstår verkligen att det varit frustrerande att inte få hela leveransen direkt. Vi kan se att du varit i kontakt med oss via mejl, och vi har försökt hitta den bästa möjliga lösningen för att skicka resterande varor så snabbt och smidigt som möjligt, helt fraktfritt.

Vi hoppas verkligen att produkterna lever upp till dina förväntningar. Tveka inte att mejla oss på kundservice@hockeystore.se om du behöver vidare hjälp.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag fick mitt pris justerat till…

Jag fick mitt pris justerat till kampanjpriset bara att det tog 2 dagar och gick inte att komma fram på tel. Men ok.

5 de fevereiro de 2026

Hej Daniel,
Tack för att du delar din upplevelse! 😄
Vad roligt att prisjusteringen löste sig, även om det tog lite längre tid än önskat.

Varmt välkommen tillbaka till oss! 🏒✨

Köpte fel storlek

Köpte fel storlek, smidigt och lätt att byta och mycket bra och generös service.

26 de janeiro de 2026

Hej Lena,

Tack för att du delar din upplevelse! 😄
Vad roligt att höra att det gick smidigt att byta till rätt storlek och att du uppskattade vår service.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart! 🏒✨

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fick en produkt som var fel

Fick en produkt som var fel, men dom löste så jag kunde köpa en ny! Kunde varit lite snabbare svar men annars utmärkt!

2 de fevereiro de 2026

Hej Elin,

Tack för att du delar din upplevelse! 😄
Vad roligt att vi kunde lösa situationen så att du fick rätt produkt. Vi tar till oss att svarstiden kunde varit snabbare och uppskattar verkligen din förståelse.

Veldig fornøyd med kundeservice👍

Fikk et problem med et produkt som ble ødelagt, men kundeservice løste dette veldig bra. Veldig fornøyd👍

21 de janeiro de 2026

Hej Stian,

Stort tack för att du delar din upplevelse! 😄
Vad roligt att höra att vi kunde lösa problemet med produkten och att du är nöjd med vår service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reklamerade ett fabrikationsfel på en…

Reklamerade ett fabrikationsfel på en vara jag köpt, fantastiskt bemötande och service jag fick en ny produkt skickad omgående efter att de sett bilderna jag skickade. Mkt proffsigt tack för ett tryggt köp./Andreas

23 de janeiro de 2026

Hej Andreas,

Stort tack för din fina recension! 😄
Vad roligt att höra att du blev nöjd med bemötandet och att vi kunde skicka en ny produkt snabbt efter att ha sett bilderna. Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig trygga när de handlar hos oss.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mycket längre leveranstid än utlovat…

Mycket längre leveranstid än utlovat och inget svar när jag skriver till dem och vill ha information om när jag kan förvänta mig att få min leverans..

13 de janeiro de 2026

Hej Martin,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen att det är frustrerande när leveranstiden blir längre än väntat och när det känns svårt att få information. Det är absolut inte så vi vill att det ska upplevas.

Vi tar till oss din feedback!

Deras kundservice är katastrof

Deras kundservice är katastrof. Är det något fel på varorna och man behöver komma i kontakt med dem är det inte säkert att man får svar.

20 de novembro de 2025

Hej Adam,
Vi kan se att vi har varit i kontakt med dig och svarat i detta ärende. Om något fortfarande är oklart, eller om du känner att du inte fått svar på din fråga, tveka inte att höra av dig igen via kundservice@hockeystore.se. Just nu ser det dock ut som att ärendet är avslutat.

Vi tar till oss din feedback och jobbar kontinuerligt med att förbättra både service och kommunikation.

Fick inte med rabattkoden

Fick inte med rabattkoden
Mailade och de fixade detta direkt och drog av rabatten på mitt köp 👍

7 de janeiro de 2026

Hej abbedy,

Tack för att du delar din upplevelse! 😄
Vad roligt att höra att det gick snabbt att lösa med rabattkoden och att du blev nöjd med köpet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absolutely disgraceful customer service…

Absolutely disgraceful customer service – avoid
My experience with Spobik AB / HockeyStore has been appalling from start to finish and is, without exaggeration, the worst customer service I have dealt with in years.
Before Christmas I placed multiple orders, and almost everything that could go wrong did.
Order 565757:
One of the items was a Vizion goalie stick. When the delivery arrived, the box had clearly been opened and was completely empty. I contacted customer service and spoke to someone named Hugo, who asked whether I wanted a replacement or a refund. I confirmed a refund, as I had already been forced to replace the stick due to the delay. Weeks later, no refund has been issued and no follow-up communication has been received.
Warranty claim – XF Ghost stick:
I also contacted them regarding a warranty replacement for an XF Ghost stick that broke within the first week of use. I emailed as instructed and received absolutely no response. Once again, I had to replace the stick myself because they simply ignored the issue.
Order 580820:
I ordered a pair of CCM XF Pro skates for my son before Christmas. The delivery did arrive, but the box contained CCM XF 70 skates instead — a completely different and cheaper model. This error remains unresolved.
I have emailed multiple times, including a formal complaint and a final escalation. Not a single reply. Their phone number is permanently set to voicemail, effectively cutting off any real way of contacting them. At this point, it feels like the company is deliberately avoiding customers once money has been taken.
Missing items, incorrect items, ignored warranty claims, no refunds, no responses — this is not bad luck, it’s systemic failure. The complete lack of accountability and communication is unacceptable, especially for a company selling high-value hockey equipment.
I am now being forced to pursue chargebacks and escalate through consumer protection channels simply to recover money for goods that were either missing, broken, or wrong.
If you value your money, your time, or any form of after-sales support, do not use this company. Once something goes wrong, you are completely on your own.

1 de janeiro de 2026

Hi Kevin,

Thank you for sharing your experience. We completely understand how frustrating it has been not to receive the products you ordered, and we sincerely apologize that our communication did not meet your expectations earlier – this is certainly not how we want our customers to feel.

We can see that we have been in contact with you via email and have addressed all your cases.

Our team has processed the refunds and sent the return labels as agreed, and we hope everything is now in order. If anything remains unclear or you feel something is missing, please contact us again at kundservice@hockeystore.se, and we will assist you directly.

We take your feedback very seriously and are continuously working to improve our communication and service so that situations like this do not happen in the future.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag gjorde ett misstag vid min…

Jag gjorde ett misstag vid min beställning men de löste det inom 12 timmar vilket jag är väldigt nöjd med.

9 de janeiro de 2026

Hej Noah,

Tack för att du delar din upplevelse! 😄
Vad roligt att höra att vi kunde lösa misstaget snabbt och att du är nöjd med servicen.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! 🏒✨

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.