Fantastiske produkter, og hurtigt levering. Kan varmt anbefales House of Wonder til alle både børn og voksene. Jeg har været fast kunde igennem et par år nu. Jeg kan særligt anbefale deres bivok... Ver mais
A empresa respondeu
Har kun prøvet bivoks salven som helede mine sår efter fjernelse af hud kræft og jeg havde prøvet utallige cremer men sårene blev ved at komme :/ først da jeg brugte bivoks salve helede de flot op ,
Jeg mødte en rigtig sød mand sammen med min far i Hillerød, hvor han havde en stand med bivoks-salve og Hot Ice gel. Jeg fortalte ham, at min far havde ondt i ryggen, og han var så venlig at give m... Ver mais
A empresa respondeu
Godt produkt, hurtig levering 👍 Bare mærkeligt at pakken kom fra Antik Foreningen 🤔 men den kom hurtigt og med en god vare prøve 👍
House Of Wonder er din destination for naturlige skønhedsprodukter og helseartikler. Vores sortiment omfatter 100% naturlige løsninger til hudpleje og velvære, der er skabt med omhu og dedikation. Med vores produkter ønsker vi at tilbyde en holistisk tilgang til skønhed, der er baseret på naturlige ingredienser og bæredygtighed. Vi glæder os til at levere produkter af høj kvalitet og enestående service til vores kunder. Velkommen til House Of Wonder!
Farsbøllevej 12, 5471, Søndersø, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Godt produkt, hurtig levering 👍
Fantastiske produkter, og hurtigt levering.
Kan varmt anbefales House of Wonder til alle både børn og voksene.
Jeg har været fast kunde igennem et par år nu.
Jeg kan særligt anbefale deres bivoks creme , der er godt på alt fra en rød barnenæse , flækkede hæle eller bare generelt tør på huden .

Tilføjelse til jeres svar:
jeg har set jeres svar og forstår overhovedet ikke hvordan i kan skrive at det er en fejl fra DAO´s side når i ikke engang havde sendt den afsted ?
jeg fik en mail og en sms med det samme DAO havde modtaget pakken fra jer.
Jeg bestilte en creme via jeres webshop den 28/3, efter at være blevet præsenteret for produktet på en messe. I dag, den 6/4, har jeg stadig hverken modtaget et trackingnummer eller selve pakken.
Det er meget skuffende, da jeg har betalt 274 kr. uden at modtage nogen form for levering eller opdatering.
Ordren blev lagt før påske, og hvis det havde været tydeligt oplyst, at der var lukket i påskeperioden, og at ordrer ikke blev ekspederet, ville det have givet en helt anden forståelse. Dette fremgår dog ingen steder.

Resposta de House of Wonder
Meget dårlig oplevelse...bestil en vare....pengene er trukket..men varen har jeg aldrig fået...og heller ingen bekræftelse på bestilling...
Så 299 kr. fattigere, for ingenting
Mvh ole nielsen
PS::
Har efter følgende fået min vare, og en forklaring... Så firmaet er ikke ude på at snyde nogen....
Dog vil jeg sige at , det er en meget underlig fremgangsmåde, Ikke at få en ordrebekræftelse, og dernæst hæve pengene...og så sender man først varen 6 dage senere....
Mvh ole.... Med tak for et godt produkt

Resposta de House of Wonder
Jeg fortalte ham, at min far havde ondt i ryggen, og han var så venlig at give min far nogle ekstra produkter gratis, så han kunne prøve dem af.
Jeg har også selv testet produkterne, og jeg må sige, at de er virkelig gode – de virker faktisk bedre, end jeg havde forventet.
Jeg vil klart anbefale alle at støtte og købe fra den søde mand.

Resposta de House of Wonder
God kommunikation og varerne kom hurtigt
Jeg er godt tilfreds med varerne

Resposta de House of Wonder
Jeg fik tre bivokscreme for 600 kr, men jeg mangler hot der plejer jeg at få hot creme i en pakning også for 600kr: jeg er glad for cremen og har brugt den i flere år og anbefalet produkterne til hud afdelinge på ouh Odense syge hus, de syntes også jeg har gode resulter.jeg er pensionist , sådet betyder noget med til bud pt mangler jeg hot cremen vkh Lene Vie Dronningholmsvej vej 70 Svendborg mobil 60704120

Resposta de House of Wonder
Altid fantastiske produkter som har en endnu bedre virkning end beskrevet.
Man bliver afhængig 😀

Resposta de House of Wonder
Bestiller en kombipakke i webshoppen.
Opdager øjeblikkelig ved modtagelse af ordrebekræftelse, at der er sat en forkert kombipakke på min ordre.
Skriver reklamation med et samme, således at ordren ikke pakkes med de forkerte produkter.
Hører intet fra kundeservice og kan ikke komme i telefonisk kontakt med firmaet. Det svares med at der ikke er en abonnement tilknyttet det opgivne nummer.
Vil IKKE anbefale dette firma

Resposta de House of Wonder
Blue wonder hot ice gel spray og roll on er en af de bedste smerte creme jeg har prøvet.
Jeg er kronisk smerte patient efter 2 uheld og med dette produkt lindrer den min ryg og nakke " så jeg kan være i smerten"
5 stjerner fra mig🙏

Resposta de House of Wonder
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.