Det er ikke så svært det her 👌 Helt fantastisk kundeservice fra start til slut. Bestiller mascara mandag middag, og i dag tirsdag kommer pakken, hvor i der ligger en gave til mig ud over de bestil... Ver mais
A empresa respondeu
Dejlige produkter, men en anderledes levering. Ønskede levering i GLS pakkeshop, hvilket også stod i ordrebekræftelsen. Stor undren da jeg fik besked om, at den ville blive leveret i Post Nord pakkebo... Ver mais
A empresa respondeu
Meget positiv oplevelse, købte en serum til øjenvipper, den var tom, kontaktede dem og fik omgående en ny. Rigtig fin service
A empresa respondeu
Fantastisk oplevelse! Hurtig levering og virkelig godt produkt. Jeres Foundation lever op til mine forventninger, Den giver som lovet smuk glød til huden og nem at arbejde med. Kæmpe anbefaling herfr... Ver mais
A empresa respondeu
Lavinde fremstiller prisvindende makeup og hudpleje af de reneste råvarer i smukt nordisk design. Alle vores skønhedsprodukter er uden parfume, allergivenlige og har et højt indhold af aktive ingredienser. Lavinde Copenhagen er certificeret af Allergy Certified.
Escrito pela empresa

Fri fragt ved ordrer over 200 kr.

Hørskætten 6A, 2630, Taastrup, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta de LAVINDE COPENHAGEN
Super enkel og overskuelig hjemmeside - Samt altid hurtig levering.

Resposta de LAVINDE COPENHAGEN
Er mega glade for mine produkter både eyeliner, mascara og foundation..
Hurtig levering!!

Resposta de LAVINDE COPENHAGEN
Kender lavindes produkter som er fantastiske.
Hurtig og effektiv levering

Fantastiske produkter og kundeservice 🌟
Elsker alle Lavindes produkter og har lige tilføjet den nye styler til bryn til mit udvalg - den er virkelig god 👌🏼

Fantastiske produkter. Alt spiller. Nem bestilling og hurtig levering 👌🏼

Resposta de LAVINDE COPENHAGEN
Lavinde har de lækreste produkter. Og god service og hurtig levering

Resposta de LAVINDE COPENHAGEN
Jeg rettede henvendelse til Lavinde fordi jeg havde købt en mascara med defekt
Jeg fik en ny mascara retur hurtigt.
Tak for god behandling.

Resposta de LAVINDE COPENHAGEN
Elsker Lavindes vandfaste mascara, og handler gerne flere når der er tilbud.

Resposta de LAVINDE COPENHAGEN
Verdens bedste mascara og hyaluronsyre!!
Lækker hjemmeside, med gode medlemsforhold med optjening af point, gode tilbud, også sammen med deres samarbejdspartnere. Kommer aldrig til at købe andet.
hyaluronsyren er fantastisk, den udretter fine linier og gør huden så lækker. Den er IKKE lyv.

Jeg er så tilfreds. Det kommer altid hurtigt. Tak for jer. 👏🏻

Resposta de LAVINDE COPENHAGEN
Azienda affidabile, consegne sempre precise e nei tempi previsti, ottimi prodotti e packaging ottimale

Resposta de LAVINDE COPENHAGEN
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.