Havde en aftale med Hofor mandag den 9/3 om nedtagning af gasmåler, pga. køb af nyt induktionskomfur til levering og montering tirsdag den 10/3. Datoerne for hhv. Hofor opgave og levering og monte... Ver mais
A empresa respondeu
it is 27 february and i live in peter sabroes gade . The moment the temperature outside hits 5-6 degrees you are cuting out the heating to a point where in my house it gets to 17-18 degrees . the heat... Ver mais
A empresa respondeu
Tusind tak for hurtig og god service : Jeg bor i indre København og har været plaget af støj fra manglende underføringer på dæksler i vejen. Jeg kontaktede telefonisk Hofor og fik fat i en flink man... Ver mais
A empresa respondeu
Hofor planlægger 15 timers nedlukning af fjernvarmen midt om vinteren. Det er 2. Gang i år, der er nedlukning. Det må siges at være kold og fjern fjernvarme hos drift-ledelsen. Telefonisk blev jeg aff... Ver mais
A empresa respondeu
HOFOR står for Hovedstadsområdets Forsyningsselskab. Vi forsyner byer med vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas og fjernkøling og opfører vindmøller. Vi står for både vandforsyningen og for at lede spilde- og regnvand væk i otte kommuner: Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, København, Rødovre og Vallensbæk. Udover vand forsyner vi København med fjernvarme, bygas og fjernkøling – og er i gang med flere vindmølleprojekter både i og uden for København. Vi ejer også Amagerværket, som producerer el og fjernvarme.
Ørestads Boulevard 35, 2300, København S, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har netop købt en lejlighed, hvor der sidder en gasmåler, som ikke har været brugt og ikke skal bruges, da der ikke længere anvendes gas.
Alligevel kræver de 1.200 kr. for at fjerne måleren eller 1.000 kr. om året for at lade den blive, selvom den ikke bruges. Hvordan kan det være lovligt at kræve betaling for noget, man aldrig har indgået en aftale om?
Betal eller kom i RKI - hvordan kan det her nogensinde være lovligt?

Resposta de HOFOR A/S
Jeg kom hjem fra 9 dages efterårsferie - og i postkassen lå intet mindre end 4 breve fra HOFOR - et dateret helt tilbage i juli om man ville gå over til e-Boks - et brev om at indberette vandmåling - en rykker om at indberette - samt en brev om man administrativt havde indberette - samt et gebyr for den manglende indberetning. Jeg ringede til kundeservice - både for at gøre opmærksom på at de har et problem med at få deres breve frem - men også for at få fjernet servicegebyret. Her blev jeg blot belært om, at det ikke kunne komme bag på mig at måleren skulle aflæses en gang om året - og jeg bare kunne holde styr på den dato - hvorfor det var irrelevant om man havde modtaget kortet til tiden. I alle andre sammenhæng ville jeg bare skifte leverandør - men når man er et monopol så kan man åbenbart være ligeglad med sine kunder - og pålægge gebyrer helt arbitrært…

Resposta de HOFOR A/S
De lukker for vandforsyningen uden varsel. Ringer til dem og får at vide at det bliver åbnet igen om aftenen engang. Og de fik ikke tid til at varsle folk. De forventer forståelse fordi de nok ikke priorietere hygiejne på samme måde. Amatør virksomhed.

Resposta de HOFOR A/S
Snyder og bedrager. Sidste halvår fik vi en regning på 2500kr. og nu har vi ikke været meget hjemme det sidste halve år, men har fået en regning på 4100kr.
Man burde kontrollere jer i hovede og r..

Resposta de HOFOR A/S
Værste firma hold jeg væk.
Køber en lejlighed med en gasinstallation får den pillet ned en uge efter har aldrig brugt gassen.
Det koster mig 750 kr at komme ud af deres såkaldte "aftale" som jeg aldrig har bedt om? Har købt en lejlighed, har ikke købt et abonnement hos dem?
Når man ringer ind til dem bliver man kastet rundt, mødt af flere flabede medarbejdere. Snakkede med flere medarbejdere der lover mig at vende tilbage men aldrig gjorde det og lige pludselig får jeg et brev ind at nu er regningen hos inkasso? Og nu kan jeg betale mere for det?
Hold da op en useriøs tyv agtigt virksomhed. Kan de hjælpe en nej, bare ærgeligt - virker mest af alt som om man bliver deres fjende hvis man ikke gider bruge deres "puntin" gas

Resposta de HOFOR A/S
Man kan tilfældigvis ikke betale aconto bygas som man kan hos andre gasselskaber, men kun et fast beløb om året. Så selvom man måske ikke bruger særligt meget gas, er man tvunget til et betale 1000 om året.

Resposta de HOFOR A/S
Louise fra Team 1 yder den bedste kundeservice ifm El aftaler. Hun giver èn løbende Update, hvis sagen ikke kan løses med det samme. Hun overholder aftaler og følger op. Fantastisk kundeservice.

Resposta de HOFOR A/S
Næsten 2 år senere får jeg igen brug for udskiftning af et dæksel (et andet end det tidligere) og igen, indenfor et døgn var den sag klaret. Fantastisk serviceniveau

Resposta de HOFOR A/S
Vi skulle udgå af bygas og skulle af med vores gasmåler. Den ville gudhjælpeme have 450 kroner for at tage imod. 450 kroner for en gasmåler der havde siddet der siden 1934 (i 90 år), og som fremadrettet ville være absolut ubrugelig. Skrotningsgebyr tror jeg de kaldte det. Jeg kalder det for plat og svindel. Godt jeg aldrig mere skal have noget at gøre med HOFOR. Dem vil jeg gerne advare imod.
Plat og humbug.

Resposta de HOFOR A/S
Vi er ikke blevet varslet om lukning af vandet, og hos vagttelefonen mødes man af en afvisende/fornærmet/ligeglad medarbejder der bare siger at der er arbejde i området, og den planlagte lukning er gået ud over et større område end de troede. Ved forslag om at sende en SMS ud til folk i området om at vandet mangler, mødes man med fuldkommen afvisende ligegyldighed. Så dårlig kundeservice og dårlig forvaltning af information, når lukningen forventes at foregå over 4 timer yderligere.

Resposta de HOFOR A/S
I vores nyligt overtagede hus, fik vi lukket for vores vand uden at have modtaget nogen regning. De kom blot og lukkede og bankede end ikke på.

Resposta de HOFOR A/S
Jeg overtog en ny lejlighed, hvor der skulle afkobles en gasmåler. Hofor var firmaet som skulle stå for dette, hvilket de også hjalp med, desværre blev det en dyr affære - rigtig sød og flink VVS'er som kom. Han fik afkoblet gasmåleren og fortalte at jeg ville modtage en regning efterfølgende. Dette kunne godt tage lidt tid, da der var en masse papirarbejde. Dette skete i midt november
Der går 2 måneder, hvor jeg intet hører - jeg modtager ingen regninger fra dem, men går med den forståelse at den selvfølgelig kommer da det jo kunne tage noget tid.
Slut januar modtager jeg (som en stor forskrækkelse) en inkasso besked. Det skal siges at jeg altid betaler mine regninger, og aldrig oplevet noget i den dur før. Jeg bliver som beskrevet før, meget forskrækket og yderst uforstående, da jeg jo ikke har modtaget nogen regning. Prisen jeg skulle have betalt lød på 1100dkk, men er nu mere end fordoblet til 2300dkk. Jeg prøver derfor at ringe til HOFOR, hvor jeg ingen hjælp kan få, kundeservice det findes vidst ikke hos dem - de påstår hårdnakket at de har sendt to regninger ud til mig... de undre sig også over at jeg ikke ringer til dem, hvis jeg ikke har modtaget en regning fra dem? Dette mener de er normalt at gøre, når man ikke modtager sin regning? det var simpelthen deres løsning.
Jeg ved at jeg ikke kan vinde denne sag, men jeg kan tale højt herinde..... der hvor jeg bliver bekræftet i at jeg måske har en sag, er at jeg kan læse op til 10 opslag på Trustpilot med andre, har været udsat for præcist det samme - netop at man ikke modtager en regning fra dem, men en rykker eller inkasso besked. Kontant burde lave en undersøgelse med dem.
Utroligt at en så stor virksomhed ikke læser deres Trustpilot, eller prøver at gøre mere for at fange kunden, inden man sender dem til inkasso. Fortjent at denne virksomhed kun har 1 stjerne herinde.
FØJ for en oplevelse..... godt men ikke bruger gas mere.

Resposta de HOFOR A/S
Kan virkelig ikke anbefale at bruge HOFOR, hvis man har andre muligheder. Desværre har de monopol på en række services, og det udnytter de til fulde.
Snakkede med en super venlig og hjælpsom medarbejder. Som hjalp mig med at løse mit problem med det samme.
Tak til Sidsel

Resposta de HOFOR A/S
Værste kundeservice jeg kunne have forstillet mig...
Man bliver konstant afbrudt i telefon samtaler og i lytter ikke rigtigt.
Jeg har i dag brugt 12 minutter på at forklarer jeres kundeservice at jeg ikke har fået monteret et gaskomfur i november 2023. I mener og påstår at er en vvs arbejder der har været i mit hjem. det skal lige siges at det er Over 3 ÅR siden jeg flyttede ind.
Det kan ikke være rigtig at jeg skal digerere jeres personale, til at ringe til den Vvs'er der har anmeldt det.
Bonus
det er ikke mere end 2 år siden i prøvede at opkræve mig en større regning. GODT jeg ikke betalte jer blindt. Det viste sig jeres regnskab var helt forkert og jeg skulle have penge tilbage:D
KAN IKKE ANBEFALES PÅ NGOEL MÅDER.
Godt nytår!
Hofor har forsinket deres arbejde og har lukket det varme vand. Dog har de lige valgt at bryde tidshorisonten UDEN VARSEL for beboere med mere end én dag!
Møg firma
At sidde uden varme nu på 13.time på denne årstid er virkelig en prøvelse!! Ja, I har varslet lukning af varmen fra 08.00-18.00, hvilket i sig selv er voldsomt i en vintermåned, men nu er kl.20.15 og der er stadig ingen varme ….. vi forventer at åbne igen kl.ca 20.00 skrev Hofor, men nu er klokken 21.00 og der er stadig ingen varme ejheller mere information .. til gengæld en småmuggen medarbejder, hvis bedste råd var selv at tjekke op på nettet .. det er bare ikke ok!!
Mafiametoder og afpresning.
Har lige købt en lejlighed, hvor der var en gasmåler, som skal fjernes, da hele køkkenet skal laves om.
De vil have 1200 kr. for at fjerne måleren eller 1000 kr. om året for at lade den sidde, uden at man bruger den. Hvordan kan det være lovligt at afpresse folk på den måde, uden man nogensinde har lavet en aftale med firmaet?
Det er en skandale og burde forbydes omgående.
Efter en fejl fra min side fiksede Sussi fra kundeservice mit problem hurtigt og kompetent! En dejlig oplevelse! :)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.