Supernöjd. Hög kvalitet på produkterna och superbra bemötande och support från personalen när PostNord i vanlig ordning strulade till det med leverans. Men jag fick mina saker och kunde inte vara mer... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Riktigt schysst löst av er att skicka muc offs kedjekit & en flaska tvättmedel då jag fick vänta väldigt länge då jag hade beställt Motuls kedjekitt (smörj & rengöring) som var försenat från Motuls si... Ver mais
Mycket bra och snabb service med tydlig information om status på beställningen. Dessutom separat mailinformation med information om just den produkt jag köpt och hur jag ska montera/installera den. Ha... Ver mais
Detalhes da empresa
Vi på Hojstyling värnar om 100% nöjda kunder. Vi hjälper dig mer än gärna med att hitta rätt och allt som berör mc-styling och mc-tillbehör. Om du saknar något på vår sida, behöver hjälp att montera eller vill ha inspiration och tips. Kontakta oss så hjälper vi dig!
Informações de contato
Museigatan 2, 45150, Uddevalla, Suécia
- 0522-78 04 44
- info@hojstyling.se
- hojstyling.se
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
As pessoas também visitaram
Ganska snabb leverans och väl…
Ganska snabb leverans och väl förpackat.
Dock inte en enda beskrivning, men efter ett tag så förstod jag att det måste man ladda ner.
Problem nr 2 var den för mig med halvklass syn, en nästan helt obefintlig märkning på enheten om var man kopplar in sladdarna, som gjort för felkoppling!

Resposta da Hojstyling Sweden AB
Mycket bra service och snabb leverans!

otroligt bra service
Snabba leveranser och otroligt bra service man får hjälp snabbt via deras support chatt.

Otroligt bra support
Mycket bra kundsupport. Behövde maila en del fram och tillbaka om produkter inför ett köp. Hojstyling svarar snabbt och trevligt och är mycket pålästa om alla produkter de säljer.
Behövde returnera en produkt och detta fungerade utmärkt. Jättebra köpupplevelse.

Köpte backspeglar
Köpte backspeglar. Blev positivt överraskad över skillnaden på dom gamla jag hade (dom jag bytte va inte orginal speglar) och dom nya. Jag åker v-twin och dom gamla vibrerade en del. Men dom nya vibrerade inte och hade bättre synfält! 👍

Passade utmärkt dessa ställbara handtag
Passade utmärkt dessa ställbara handtag

Bra utbud och pris!
Bra utbud, pris och snabb leverans! Rimlig fraktkostnad. Att jag sen beställde fel och fick lägga en beställning till och därmed dubbel fraktkostnad (istället för gratis frakt) kan jag ju inte beskylla nån annan än mig själv för.

Resposta da Hojstyling Sweden AB
Bra pris, hög träffsäkerhet och snabb leverans
Köpte backspeglar till hojen. Tidigare recensioner nämnde att de passar fint på min modell, alltid osäkert i vilken grad man kan lita på dessa recensioner men jag testade. Priset var bra och jag kan nu säga att jag instämmer helt i tidigare yttranden om dessa backspeglar. Passar skitbra, över förväntan och leverans snabbare än aviserat i bekräftelsemail. Då blir man en nöjd kund!

Resposta da Hojstyling Sweden AB
Varan fyllde verkligen sin funktion🤟…
Varan fyllde verkligen sin funktion🤟 tyvärr så var jag klantig vid beställningen och skrev Bosse istället för Bo vilket ledde till 4 dagar försening😡. Om man ska komma med någon "kritik" så kanske en liten extra fråga med text som påtalar vad som kan hända som i mitt fall. Mvh "Bosse" kommer fortsätta att handla hos er när behovet finns.

Snabb och smidig
Från beställningen till leverans. Enkelt och snabbt
Har bara provat prosten ett par timmar. Och mer än nöjd

Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, snabb leverans. Tydligt vad den passar till samt en bra guide för montering.

Bra och snabb leverans
Passade som dom skulle och snabb leverans :)

Resposta da Hojstyling Sweden AB
Snabb leverans o till fullo som…
Snabb leverans o till fullo som produktbeskrivningen.

Resposta da Hojstyling Sweden AB
Snabba leveranser och snabba svar ifrån…
Snabba leveranser och snabba svar ifrån kundtjänst.

Godkänd vid besiktning
Klarade bullermätning vid besiktning.
Kanoners

Hittade vad jag sökte
Hittade vad jag sökte.
Bra information vid frågor

Leverans som utlovat
Leverans som utlovat, fina grejor!!
Helt nöjd!

Resposta da Hojstyling Sweden AB
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.