Hollænder & Vivi’s Køreskole Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Torben er en fantastisk kørelærer og teori lære, han søre altid for at være der 100 procent for hans elever og det kan man virkelig mærke! Kæmpe stor anbefaling her fra👏🤞

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk køreskole Køreskolen har styr på det hele bookingen er nem, og man kan selv vælge tider efter behov. Min kørelærer Astrid var virkelig god og kunne hjalp mig igennem det hele, og sørgede... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan kun anbefale Vivi og hollænder. Min datter Malou kørte hos Belinda og der er udelukkende ros fra os. Ingen råben og skrigen i bilen, tværtimod massere sang, humor og opmuntring til den unge nye bi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan klart anbefale Hollænder & Vivi’s køreskole. Jeg har været rigtig glad for mit forløb, hvor jeg altid har følt mig velkommen og set som enkel elev. Teoriundervisningen har været rigtig hyggeli... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Autoescola

Escrito pela empresa

Tag dit kørekort her hos os! Vælg mellem et normalt forløb på 8-10 uger eller tag dit kørekort på kun 3 uger. Måske har du mistet dit kørekort og ønsker at generhverve det. Uanset ønske kan Hollænder & Vivi's Køreskole hjælpe dig!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

59 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastisk oplevelse med Hollænder & Vivi’s køreskole

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse hele vejen igennem!

Jeg har haft en super god oplevelse hos Hollænder & Vivi’s køreskole.

Min kørelærer Torben var tålmodig, dygtig og virkelig god til at forklare tingene, så man forstod det – uden stress. Jeg følte mig altid godt klædt på til både teori- og køreprøven.

Der var god kommunikation, fleksibel planlægning af timer og en rar stemning hver gang. Jeg kan varmt anbefale Hollænder & Vivi’s køreskole til alle, der vil have en seriøs og behagelig vej til kørekortet!

Tusind tak for en god oplevelse 🙌🚗💨

11 de agosto de 2025

Virkelig godt

Generelt en virkelig god køreskole, med rare ansatte. Jeg have Cihan som kørelærer, og kan kun anbefale både køreskolen og ham, da de gav mig en fantastisk oplevelse med at tage kørekort :)

15 de julho de 2025

Fremragende køreskole!!

Jeg kan stærkt anbefale at tage sit kørekort hos Hollænder & Vivi’s køreskole.
De er meget professionelle, imødekommende og ikke mindst gode til at hjælpe dig igennem forløbet.
Jeg skiftede fra en anden køreskole og hen til Hollænder & Vivi’s. Bedste beslutning jeg kunne have truffet. De vil dig det bedste og havde alt i alt et rigtig godt forløb hos dem.

4 de agosto de 2025

Jeg kan stærkt anbefale

Jeg kan stærkt anbefale Hollænder & Vivi’s Køreskole.
Jeg havde Cihan som kørelære. Han var meget forstående, sød og sjov.
Det var altid hyggeligt og behageligt at køre med ham.
Tusind tak til Cihan og Hollænder & Vivi’s køreskole🚙☀️

14 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestod takket være Torben – fantastisk kørelærer!

Jeg kan varmt anbefale Hollænder og Vivis Køreskole – især Torben, som var min kørelærer.

Torben er helt utrolig dygtig, rolig og tålmodig. Han har en super god måde at forklare tingene på, så man virkelig forstår det – både i teorien og i praksis. Hans måde at undervise og køre på gør, at man føler sig tryg og selvsikker bag rattet, selv når man er helt ny.

Der var altid en god stemning i bilen, og han var både seriøs og sjov – en perfekt kombination når man skal lære at køre. Takket være ham bestod jeg min køreprøve og teori i første forsøg, på trods af min kæmpe nervøsitet.

Kæmpe tak til dig, Torben – og til Hollænder og Vivis Køreskole! 🙌🚗

8 de julho de 2025

Super oplevelse

Super oplevelse, intet dårligt at sige! Kan klart anbefale Torben som kørelærer, Bestod teori og praksis prøve i først omgang! Rigtig god undervisning:))

10 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan helt klart anbefale denne kørerskole!

Har lige bestået praktiske prøve med Torben som kørerlærer. Uden tvivl en god, behagelig og fantastisk oplevelse, med Torben, som har været utrolig flexibel og dedikeret. Kan helt klart anbefale Hollænder og Vivi’s kørersklle! Ingen kritik og 10/10 oplevelse!

4 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har netop taget kørekort hos Hollænder og Vivi’s køreskole Hvidovre Jeg havde Torben Hansen som kørerlærer.
Torben er en dygtig og toldmodig kørerlærer. Vi har haft nogle sjove tur og kunne jeg give 10 stjerner havde han fået det.
Kæmpe anbefaling herfra.
Mvh William

25 de junho de 2025

Rigtig god oplevelse!

Virkelig godt forløb med køreskolen. Jeg kørte med Cihan, som var sød og fleksibel med tiderne. Han gjorde hele forløbet trygt og nemt. Kan klart anbefales.

20 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god køreskole med god teori…

Super god køreskole med god teori undervisning, kørelærerne er også meget forstående. Jeg havde personligt Cihan som kørerlærer, hvilket jeg kan anbefale alle, som tænker på at tage kørekort af flere grunde. Under mit forløb var min kørelærer meget forstående, venlig og god at snakke med. Han vidste, hvornår han skulle være opmuntrende og når han skulle være hård for at hjælpe mig. Opløbende til køreprøven hjalp han også med flere ting for at dulme nerverne lidt. Det er en køreskole jeg klart ville anbefale.

9 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Torben Hansen Kørelærer fra køreskolen…

Torben Hansen Kørelærer fra køreskolen HOLLÆNDER OG VIVI.
Torben er en empatisk, tålmodig og meget dedikeret kørelærer. Hans faglighed dækker alle de aspekter som en kørelærer skal besidde. Teoretisk stærk, et langt liv bag rettet, som giver indsigt i mange af byens steder som billist. Han formår med sin faglighed og menneskelige indsigt, at motivere til at lære at køre på den helt rigtige måde. Hans overblik er eminent og ser alle detaljer i trafikken. Han er ikke bleg for at presse, der hvor der skal presses. F.eks på indkørsel til motorvej. Jeg har været utrolig glad for at have Torben som kørelærer.

6 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft Torben som kørelærer i…

Jeg har haft Torben som kørelærer i Hvidovre og det har jeg været super glad for, Torben har fra dag 1 været så god til at hjælpe mig på en super god og omsorgsfuld måde (jeg har Særlige behov)
Jeg vil klart anbefale Torben hvis man har en ung med særlige behov

31 de março de 2025

Kæmpe anbefaling <3

Jeg havde Torben som kørelærer i Hvidovre, og han var både mega dygtig og fleksibel! Jeg var nervøs for at tage kørekort, men fra dag ét fik han mig til at føle mig rolig og sikker.

Køretimerne og undervisningen med Torben var altid hyggelige. Der var altid en sodavand og plads til gode snakke og grin – men samtidig fik jeg seriøs og god vejledning hele vejen.

Jeg kan kun varmt anbefale Torben!

13 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais