HOME-TEX.no Avaliações 3.216

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God beskrivelse av ulldyne og ullpute. De svarer til forventningene. God søvn og ingen host og nys fra dundyner og puter. Ingen nattesvette. Og varene kom raskt fra Danmark, til hentested for min... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rask levering og OK priser. Kjøpte 2 stk u-split laken, men når jeg mottok de så var det ikke noe utenpå pakningene som tilsa at det var dette. Så ut som helt vanlige stretch laken, så holdt nesten på... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg var ikke så fornøyd med kundeservicen da jeg sendte flere meldinger ang. spesifikke tepper på hjemmesiden uten å få svar. Jeg prøvde også å påmelde meg uten hell og fikk til slutt vite at jeg førs... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig fornøyd med både produkt og leveringstid. Fra bestilling til levering tok det to dager. Både ulldyne, ullputer og bambus sengetøy har stått til all forventning. Nydelig produkter. Nettside... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis para Quartos
  2. Loja de Roupas de Cama
  3. Loja de decoração de design de interiores
  4. Loja de artigos para cama, mesa e banho
  5. Loja de colchões

Sobre HOME-TEX.no

Escrito pela empresa

Hos HOME-TEX har vi spesialisert oss på boligtekstiler.

Vi har et bredt utvalg av dyner, hodeputer, sengetøy og laken.

Vi har alt du trenger for lyse sommernetter, de kalde vinternettene, og alle nettene i mellom.

Utover dette har vi Nordens største utvalg av sengetøy med mer enn 600 forskjellige dynetrekk på lager. Voksne, eldre, tenåringer, barn og babyer kan alle få sengen oppredd etter sine individuelle ønsker.

I Danmark har Home-tex solgt boligtekstiler med stor suksess i mer enn 15 år. Vi synes også at resten av Norden skal ha mulighet til å kjøpe boligtekstiler av høy kvalitet til lave priser. Derfor har vi med tiden etablert HOME-TEX i Sverige, og nå også i Norge.

Home-tex.no - Beste kvalitet, beste pris

Escrito pela empresa

Dyner - Alt det beste innenfor dyner
Du kan med sikkerhet, finne en dyne som passer overens med dine ønsker på Home-tex.no. Du kan velge imellom et stort utvalg av dyner til alle prisklasser og fylltyper.
Nordens største utvalg av sengetøy
Sengetøyet du finder på Home-tex.no, er nøye utvalgt - For oss er et lekkert og moteriktig design ikke nok. Sengetøy skal også være behagelig å ligge med, og stoffet skal tåle å bli vasket igjen og igjen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det tar tid å få varene

29 de março de 2026

Hei Bente

Takk for anmeldelsen din.

Jeg ser at vi sendte deg en e-post dagen etter at du la inn bestillingen din. Her skrev vi at varen du bestilte dessverre var utsolgt, og at vi derfor vil bli forsinket med å levere bestillingen din.

Jeg beklager selvfølgelig på det sterkeste.

Bestillingen din er på vei til deg, og du kan forvente bestillingen din denne uken, og du vil motta en SMS når pakken din er klar til henting.

Karina

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God kvalitet på stoffet, men var mye skeivt sydd, fikk ikke brettet det fra hjørne til hjørne. Ikke bra.

God kvalitet på stoffet, men var mye skeivt sydd.. fikk ikke brettet det sammen fra hjørne til hjørne.

29 de março de 2026

Hei Liv

Takk for anmeldelsen din.

Jeg beklager at det er feil i det nye sengetøyet ditt. Dessverre kan det oppstå feil i produksjonen.

Hvis du kontakter kundeservicen vår på info@home-tex.no, finner vi en løsning.

Karina

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg fikk feil vare

Jeg fikk feil vare. Min dundyne hvilken jeg bestilt er solgt på lager. Jeg skal return. Kundersenter er ikke fornøyd, fordi jeg ikke sjekket min vare. Er ikke min feil hvis sende til meg feil varen..
Kundersender var ubehagelig.

26 de março de 2026

Hei Monika

Takk for anmeldelsen din.

Det er selvfølgelig alltid viktig å sjekke at varene du mottar er de riktige varene ... det spiller ingen rolle om det er fra oss eller noen andre.

I dette tilfellet har vi gjort et unntak og valgt å ta den tilbake uansett ... når vi mottar dynen, vil den bli kastet herfra, vi selger ikke brukte varer.

Jeg beklager hvis du har opplevd kundeservicen vår som ubehagelig, det er ikke noe jeg kan se ut fra e-postkorrespondansen vi har hatt, hvor vi har beklaget feilen vår underveis.

Svend Erik

HOME-TEX

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais