Probleem met onze kapstok, zeer vriendelijke klantenservice. Snel en correct verlopen. Ik kom zeker terug!
Veja o que dizem as avaliações
Twee producten aangeschaft die snel werden geleverd, ook de communicatie was top. De gekochte producten werden snel en goed verpakt verstuurd. Een van de producten was bij openmaken van de orig... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij HomeLiving.nl helpen we je een interieur te creëren waar je trots op kunt zijn. Onze interieurstylisten selecteren zorgvuldig meubels en woonaccessoires die voldoen aan drie kernwaarden: trends, kwaliteit en betaalbaarheid. Zo geniet je niet alleen van een sfeervol en stijlvol huis, maar ook van een goed gevoel omdat je slim hebt gekozen. Of je nu op zoek bent naar een subtiel accent of een complete make-over, bij HomeLiving.nl vind je inspiratie en items die passen bij jouw stijl én budget. Creëer jouw thuis waar je trots op bent. Mooi wonen, slim gekozen!
Informações de contato
Lange voren 8, 5541RT, Reusel, Holanda
- 085 - 130 25 89
- info@homeliving.nl
- homeliving.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Probleem met onze kapstok
Slecht retourbeleid
Opletten voor je iets bestelt en zeker zorgen dat je de originele verpakking nog hebt als je iets retour wil sturen. Wij wilden onze barkrukken terugsturen maar dit wordt niet aanvaard zonder originele verpakking - terwijl de originele dozen al serieus gehavend waren toen ze hier toekwamen. Zeer teleurgesteld, ik bestel er nooit meer!

Even problemen gehad
Even problemen gehad, daar de bank niet correct was deze zat niet goed inelkaar volgens mij. Was scheef en er zat een kiier tussen. Wilde niet het totale bedrag betalen, daar het goed geleverd moet worden. Al eens problemen gehad, dus wilde dat het direct opgelost zou worden opgelost. De bank is opnieuw uit elkaar gehaald. Er waren 2 heren gekomen deze hebben hem opnieuw in elkaar gezet en gemeten er zat dus zo'n 7 mm tussen, dat zag ik dus heel erg goed. Je gaat je er aan ergeren,daar had ik geen zin in. Het is perfect opgelost dus nu helemaal tevreden. Familie
Van Leijden.
Betaalbare kwaliteit
Eettafel gekocht van mangohout.
Zeer betaalbaar en mooie kwaliteit.
Snel geleverd en vriendelijke klantenservice die snel reageert.
Fijne webshop
Het bestellen en leveren ging heel vlot. Ook heel goed verpakt.
Al met al een hele goede ervaring met Homeliving.nl
Top service
Top service! Pakketje was kwijtgeraakt door de bezorgdienst, maar homeliving stuurde meteen een nieuwe op! Contact verliep soepel en snel.
Goede klantenservice
Via Leen Bakker een kruidenrek besteld.
Deze kwam helaas verbogen aan maar is netjes opgelost door de verkopende partij.

Scam.. leveren geen producten
Fauteuil besteld, die op voorraad zou zijn met een levertijd van 5-10 werkdagen. Na 7 werkdagen maar eens contact opgenomen omdat de status bij DHL onduidelijk was. Het was nog geen 10 werkdagen dus ik moest geduld hebben. Na 10 werkdagen aangegeven dat ik de koop wilde ontbinden en mijn geld terug wilde hebben. Kreeg ik de “opdracht” om zelf een afspraak met DHL te maken.. DHL is onbereikbaar en reageert nergens op.. Dit weet Homeliving zelf ook. DHL is onbereikbaar, zelf Homeliving wist geen contact te maken?! Hoe ik nu een afspraak met DHL kon maken is een raadsel.. Nu telefonisch en per mail geen reacties meer. Het is een raadsel wanneer ik mijn aankoopbedrag terug krijg.
DHL e-commerce is onbereikbaar voor particulieren alle communicatie moet via de webwinkel lopen?! Dus hou op met deze leugens!

Goede kwaliteit prijs verhouding
Via bol een paraplubak besteld netjes op tijd geleverd en geheel zoals besteld zeer tevreden met de aankoop en prijs kwaliteit verhouding.
Absolutely love my coffee table ordered…
Absolutely love my coffee table ordered from HomeLiving. Their customer support is very responsive and super helpful!
Slecht in retouren verwerken
Slecht in retouren verwerken

Krumble glazen water karaf - 1 liter
Goed product. Snelle levering.
Kocht als Kerst cadeau een waterkaraf…
Kocht als Kerst cadeau een waterkaraf met RVS deksel. Deze bleek roestvlekjes te hebben. Dit gemeld. De andere karaf was ok.
Direct andere gekregen zonder problemen en hele aardige mail van de klantendienst TOP!!!
Duurzame oogstrelende siliconen spatelset per koerier ontvangen (geen verzendkosten!)
Oogstrelende siliconen Krumble spatelset (6 stuks) met 2 st. pannelikkers kleur mintgroen besteld en per koerier ontvangen zonder verzendkosten! Van de status een paar keer op de hoogte gebracht.
Buitengewoon goede service en duurzame kwaliteit. Zal in de toekomst vaker bestellen.
Super!!
Echt heel fijn dat mijn bestelling zo snel geleverd was. Er was een klein fabrieksfoutje wat binnen een oogwenk was opgelost. Dit noem ik nog eens service. Dank je wel en fijne feestdagen toegewenst.
Op tijd geleverd conform de afspraak
Hartelijk customer service
Hartelijk customer service! Ook beschikbaar in meerdere talen. Was ik verrast van het service met mijn eigen taal (Pools). Probleem opgelost binnen enkele minuten. Super snel en vriendelijk reactie via Facebook.
Kostenloos nieuw product
Thermometer aangeschaft. Helaas ging hij snel kappot. Geheel kostenloos een nieuwe toegestuurd gekregen. Meteen nog wat erbij besteld. Mail contact prettig en snelle reacties.
Super bakmat
Super bakmat, handig dat ik niet telkens de oven hoef schoon te maken. Doekje over de bakmat en klaar.