Jättebra leverans med uppdateringar och information om var paketet var. Väldigt fina och vårdande läppbalsam som funkar jättebra på torra läppar, älskar speciellt vattenmelon och körsbär som även ger... Ver mais
Hade fått 5 stjärnor om det inte vore så att de tillverkas och skickas från Kina. Inte så nöjd över Chokladen den doftar som Lidls brända mandlar doftljus. Cherry doftar lite barbie, dvs konstgjort.... Ver mais
Älskar detta Honeybalm🤩mjuk och fin på läpparna. Finns i olika dofter som inte är för starka och vissa har en svag färgton i sig. En på dagen och en till kvällen. Perfekt storlek till väskan, jackan... Ver mais
Fortfarande inte fått mina produkter. Snart 5 v från beställning. Fick ett Mail att produkten levererats, vilket inte stämde. Vid kontakt svarar de att det bara är ”aviserat” men inte levererats till... Ver mais
Lösningen för torra läppar. 💋✨ 100% cruelty-free och tillverkad med honung, bivax och propolis. Upptäck den naturliga magin hos Honeybalm. #BeeYou 💛
Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 25% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
På webbsidan påstår de att det är lokalproducerad, men som det visade sig så levereras produkterna från Kina! Missvisande information. Anmält till konsumentverket.
Supernöjd med mina Honeybalm beställningar, har beställt flera olika och det uppskattas av mig och resten av familjen här hemma. Kul och hitta naturlig och gulliga läppbalsam produkter.
Köpte Honeybalm första gången på Eriksgården och det var verkligen bra. Nu har min lilla burk försvunnit. Misstänker någon av mina döttrar. Jag har beställt tre nya och väntar på leverans.
Jag gillar läppbalsamet för mycket.
Mycket bra smak och luktar gott.
Tar bort torra läppar.
Använder dag & natt.
Bästa läppbalsam jag provat. Läpparna håller sig mjuka i flera timmar. Underbar smak och doft och bedårande förpackning 👍
Älskar detta till mina läppar 👄
Ett otroligt härligt läppbalsam! Bra verkan, fantastisk doft och fin färg om man väljer en färgad variant. Rekommenderas varmt!

Resposta da Honeybalmsweden
Riktigt bra och närande läppbalsam som gör läpparna riktigt mjuka

Resposta da Honeybalmsweden
Wow säger jag vilka toppen produkter. Dem e super bra mina läppar är så mjuka nu. Dem e så söta produkterna o dem luktar magiskt gott. Jag kommer att sprida detta till mina kollegor att beställa för jag kommer beställa mer

Resposta da Honeybalmsweden
Det blir mjukt och skönt och både doftar och smakar gott! Positivt överraskad!

Resposta da Honeybalmsweden
Produkt som känns härlig på torra läppar. Söt ask med gullig applikator.

Resposta da Honeybalmsweden
Företaget vägrar svara på enkla, raka frågor så som: är det äkta honung och propolis, vad är ursprunget till ingredienserna, varför skickas det från Kina, hur kan ni bevisa att det är naturliga ingredienser, hur kan ni bevisa att era produkter inte är djurtestade, e.t.c. Detta är väldigt oroväckande. Har de rent mjöl i påsen borde de kunna svara väldigt rakt och enkelt på dessa frågor. De verkar även använda sig av falska omdömen för att verka seriösa. Så jag varnar för Honeybalm. Något stämmer inte. De försöker dessutom få bort mina recensioner trots att jag beställt deras produkt.
Bra produkt men inget som jag skulle vänta två veckor på att den ska levereras från Kina för. Synd att det inte framgår att produkten inte ens är producerad i Europa.
SÅÅP BRA!!!! Så gulliga förpackningar, älskar!!

Resposta da Honeybalmsweden
Naturliga råvaror. Behaglig konsistens. Krävs så lite av produkten till skillnad från många andra. Tack för att ni ger mig möjligheten att prova den.

Resposta da Honeybalmsweden
I ordered different flavors and it’s amazing! I love the packaging, everything is so cute, so moisturizing which is perfect for cold weather, and each lipbalm has a hint of the flavor

Resposta da Honeybalmsweden
I ordered 3 different “flavors” (watermelon, cherry and coconut) and i loved every single one! I was so surprised with the color that the cherry one gives and it definitely became my absolute favorite! I will order more for my mom and best friend as a gift for sure ❤️

Woooow säger jag bara.
Jag har köpt detta lypsyl till några av mina kollegor och alla är sjukt nöjd med dom.
Visst leveranstiden e lite lång men vem har bråttom.
Rekommenderar verkligen detta om man har lätt att få torra läppar.