Jättebra leverans med uppdateringar och information om var paketet var. Väldigt fina och vårdande läppbalsam som funkar jättebra på torra läppar, älskar speciellt vattenmelon och körsbär som även ger... Ver mais
Hade fått 5 stjärnor om det inte vore så att de tillverkas och skickas från Kina. Inte så nöjd över Chokladen den doftar som Lidls brända mandlar doftljus. Cherry doftar lite barbie, dvs konstgjort.... Ver mais
Älskar detta Honeybalm🤩mjuk och fin på läpparna. Finns i olika dofter som inte är för starka och vissa har en svag färgton i sig. En på dagen och en till kvällen. Perfekt storlek till väskan, jackan... Ver mais
Fortfarande inte fått mina produkter. Snart 5 v från beställning. Fick ett Mail att produkten levererats, vilket inte stämde. Vid kontakt svarar de att det bara är ”aviserat” men inte levererats till... Ver mais
Lösningen för torra läppar. 💋✨ 100% cruelty-free och tillverkad med honung, bivax och propolis. Upptäck den naturliga magin hos Honeybalm. #BeeYou 💛
Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 25% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Jätte sega leveranser och sidan för att spåra leveransen är inte särskillt informativ, står att den tillverkas och sen ser man inte speciellt mycket mer, räkna med över 7 dagars leveranstid därav det dåliga omdömet. Expressfrakt ej möjligt som tillval vilket även det är ett minus.
Ej provat produkten, men jättemissnöjd med spårning av leverans och leveranstid.
Jag har samma fråga som några andra här: varför skickas produkten från Kina?
Jag har några fler frågor: varför kan ni inte ge redogöra här på Trustpilot hur ni kan garantera att ingredienserna i era produkter är av högsta kvalitet istället för att hänvisa till mail? Ni skulle ge ett seriöst intryck om ni gjorde det. Att hänvisa till mail är extremt oseriöst och indikerar att ni har något att dölja.
Är det äkta honung samt propolis? Vad är ursprunget till era ingredienser? Hur kan ni försäkra att det är av högsta kvalitet? Vänligen svara här på Trustpilot. Kan ni inte göra det så är ni inte ärliga och inte seriösa. Punkt slut.
Wow 😊
Jag har hittat läppsyl som verkligen funkar, jag var lite fundersam i början och tänkte att det är väl som alla andra men gillade hur den är tillverkad så jag beställde och jag kommer inte gå tillbaka till vanliga läppstift igen
Jag rekommenderar honeybalm till alla jag känner kvinnor som män, lätt att ha med sig och lätt att applicera på läpparna, det klaffar inte och torkat inte ut som många andra gör

Resposta da Honeybalmsweden
Jag beställde mint, körsbär och "vanlig" honung. Minten är len och har en liten kylande känsla och läpparna känns mjuka direkt. Körsbär luktar väldigt gott.
Det blir lite konstigt att få mail om att produkten tillverkas när produkten som levereras är tillverkad innan jag beställde.
Texten i det mailet borde skrivas om till din order packas eller något annat, om det hade varit en annan text så hade detta varit en 5:a.

Resposta da Honeybalmsweden
Fick Mail om att min produkt håller på att tillverkas och när den kommer så är produktionsdatumet i december 2023. Så redan innan jag fått mitt honeybalm blir jag lurad. Hittar ingen info om var det tillverkas och paketen levererades i samma stil som wish/aliexpress/temu så undrar verkligen var råvarorna kommer från egentligen och var det produceras.

Resposta da Honeybalmsweden
Fick mitt pack med 4 olika och har än så länge bara prövat vaniljen. Det är jättesöta förpackningar och den lilla staven som kom med är otroligt gullig och hjälpsam. Känslan av honeyblamen är även väldigt skön, behövdes inte alls mycket för en omedelbar effekt. Lätt värt väntan 🤗

Resposta da Honeybalmsweden
Så söta burkar! Beställde smakerna honung och vanilj. Än så länge känns det lent och skönt på läpparna. Vaniljen är min favorit just nu 😊 Kommer köpa körsbär också! Tyvärr tog leveransen ganska lång tid.

Resposta da Honeybalmsweden
I have Honeybalm in different flavours and they all are lush! It’s super easy, clean and cute with the applicator. My lips are very moist and even look bigger with the honeybalm. What I love about it is that my lips are so soft after the use. I got them also as a present for my family and friends, they all keep asking me where did I get them :) highly recommend! You would not regret.

Resposta da Honeybalmsweden
Lovet them and all the flavours are supertasty.

Resposta da Honeybalmsweden
Small cute honeyjars filled with smooth, good quality and delicious fragrance of strawberry, coconut 🥥 and honey 🍯 lipbalm. I bought three jars. Under the lid is a small spoon to smear on the lip balm. Love it, and will recommend to everyone.

Resposta da Honeybalmsweden
Such a nice lipbalm! So cute! So smooth and smells so nice! I bring it with me all the time. This lipbalm is nothing I have experienced before. So cute! Like I dieee!! And it makes my lips super smooth under a long period of time!
So worth it

Resposta da Honeybalmsweden
Luktar och smakar gott! Riktigt bra med en söt liten applikator. Det enda dåliga är att jag inte kunde lista ut hur/om man kan beställa 3 olika smaker i ett 3-pack, då det egentligen var min önskan för att hitta min favorit. Utan det verkar som att man var tvungen att beställa 3 av samma smak?
Men fick nöja mig med 3 st coconut så de lär hålla ett bra tag framöver.
Feels great, like they promised. I got every flavours,but I really liked Honey and Chocolate.
Jag har alla dofter och alla luktar SÅ gott & är SÅ bra!! Mina läppar är så mjuka och inte alls torra längre.
Alltså den lilla burken(?) som den kommer i är så sjukt gullig. Jag älskar att jag slipper kladda med fingrarna med.
Jag kan inte tänka mig en dag utan dessa.

Resposta da Honeybalmsweden
Beställde mina cerat för över 1 månad sedan. Har haft kontakt med dem flera gånger och varje gång har de bedyrat att de är på väg.
För en vecka sedan gjorde de en ny beställning åt mig men den har heller inte kommit. Skitbolag och tummen ner
Väldigt nöjd med produkten
Väldigt nöjd med produkten, den höll vad den lovade. Min dotters favorit blev coconut hon är supernöjd och längtar tills hon får testa även de andra smakerna.