Wat een enorm leuk bedrijf om eens rond te kijken. Groot assortiment, diverse prijs klassen en enthousiaste medewerkers die je, naast een heerlijk kopje koffie, bij entree duidelijk uitleggen hoe het... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hadden op zaterdagochtend een lekkende voorspoeldouche slang, en ze zijn meteen gaan zoeken of ze er nog 1 hadden liggen. Als service aan ons meegegeven. Nogmaals bedankt.
Onze eerste bestelling bij Horecacentrum Brabant verliep uitstekend. Je wordt vanaf het moment van bestellen op de hoogte gehouden over je bestelling: Direct mail dat je besteld hebt, factuur rechtstr... Ver mais
Wat een bijzondere ervaring bij dit bedrijf, eerst gebeld en er werd aangegeven “kom langs en er zijn altijd 4 verkopers aanwezig die u graag helpen”. Bij aankomst werd er gezegd kijk zelf maar en daa... Ver mais
Detalhes da empresa
- Atacadista de Eletrodomésticos
- Bar e Restaurante com Venda de Móveis
- Fornecedor de Equipamentos
- Loja de Materiais Elétricos
Sobre Horecacentrum Brabant
Uitgebreide Showroom:
In onze uitgebreide showroom in Leende zijn al onze producten te zien zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bezoek onze showroom
Deskundig advies:
Bij Horecacentrum Brabant werken gespecialiseerde mensen die u kunnen voorzien van het beste advies.
Goede prijs-kwaliteitverhouding:
Bij Horecacentrum Brabant vinden we het belangrijk dat kwaliteit betaalbaar is. Daarom hebben al onze producten de scherpste prijs in de markt en is er voor elk budget een passend product te vinden. Koop uw professionele apparatuur tegen de beste prijzen in onze webshop. Of zoek het product dat u zoekt en haal het bij ons op.
Grote voorraad:
Wij hebben continu meer dan 2500 producten op voorraad. Daardoor kunnen we ons gehele assortiment direct uitleveren en zijn er geen wachttijden. Bekijk de actuele voorraad nieuwe en gebruikte horecaapparatuur op onze website Horecacentrum Brabant.
Inkoop gebruikte horeca apparatuur:
Horecacentrum Brabant koopt ook uw horeca apparatuur op. Wij brengen altijd een serieus en zakelijk bod uit. Discretie is gewaarborgd. Horecacentrum Brabant is een betrouwbare partner die snel en professioneel handelt. Ik wil iets aanbieden
Bekijk al onze categorieën:
Koken & bakken Voedselbereiding Buffet & warmhouden Barapparatuur & koffie/thee RVS meubilair Horeca vaatwassers Afzuiging Meubilair & inrichting Overig
Informações de contato
Irislaan 7, 5595 EH, Leende, Holanda
- +3185 050 9912
- info@horecacentrumbrabant.nl
- horecacentrumbrabant.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 90% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goeie service en kon de koelkast snel…
Goeie service en kon de koelkast snel ophalen. Werkt perfect 👌

Resposta da Horecacentrum Brabant
Mooi service van jullie om te helpen…
Mooi service van jullie om te helpen dat verdien dikke 5 sterren

Resposta da Horecacentrum Brabant
Super snel geleverd en precies wat ik…
Super snel geleverd en precies wat ik besteld had. Echt top.

Resposta da Horecacentrum Brabant
Het bedrijf is prima maar de firma die…
Het bedrijf is prima maar de firma die de pakjes levert is een kleine ramp.

Resposta da Horecacentrum Brabant
Werd er erg prettig geholpen
Werd er erg prettig geholpen. En de zware doos ook nog in de auto gezet

Excellent
Excellent, ordered a freezer which came in 2 days. Great customer service as I needed the product fast. Can recommend

snel geholpen
snel geholpen, makkelijk betalen, en goederen worden naar de auto gebracht.

Resposta da Horecacentrum Brabant
wij hebben voor een aanzienlijk bedrag…
wij hebben voor een aanzienlijk bedrag spullen gekocht die getest zouden zijn.
nu blijkt dat 2 vd 3 koelwerkbanken het niet doen. 1 gaat niet eens aan. Als jullie van deze zeggen dat hij getest is dan klopt er iets niet bij jullie test systemen, de blauwe draad is namelijk helemaal niet aangesloten.
Ik wacht nu ook op een passende oplossing waarna ik dan ook bereidt ben om mijn recensie aan te passen.

HCB ABS Minibar Mini koelkast Glazen deur Glasdeur 46 liter 230V Horeca
Volgende product besteld:
HCB ABS Minibar Mini koelkast Glazen deur Glasdeur 46 liter 230V Horeca
* Product was erg snel gekoeld.
* Product was goed afgewerkt.
* Anti Condens werkte erg snel.
* Levering met Palet Kwam snel en opbeschadigd binnen.
Enkel was de Anti Condens Fan was wel iets hoorbaar zodoende zou ik hem niet in open verbinding zetten met een slaapkamer.